Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

buna fetelor,

multumim mult pt urari si pt mine si pt Bubu si uram si noi cu intarziere La Multi Ani si multa sanatate tuturor celor care si-au serbat ieri ziua numelui

AM SI EU O INTREBARE ( DACA STIE CAREVA) BUBU A FACUT SCAUN NUMAI MUCUS SUNT DISPERATA NU STIU CE SA FAC, O FI DE LA GLICERINA CU NISTATIN? AM INCERCAT SA-I DAU BIOTICS DAR NU VREA SA-L IA, IL DA AFARA. SA ME DUC LA SPITAL CU EA? CHIAR NU STIU CE SA FAC POATE A MAI PATIT CINEVA ASA, CE ATI FACUT?

mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

salutare la toata lumea!
Ce harnice sunteti! deabia tin ritmul la citit.. de scris nici vorba...
Noi suntem bine,Karina creste frumos si e un copil cuminte... are 2 luni si jumatate si 5.860 g, gancureste, zambeste mult, vorbeste toata ziua .La 21.30 adoarme si pana la 7.30 somn... , in acest interval papa de 2 ori dar fara sa se trezeasca. Aaaa, partea urata e ca nu mai vrea sa suga de la san... si traiasca pompita, dar din fericire vrea tot laptic de mami si cat o sa se poata mergem asa.

Laura. am pus si noi o poza in contul comnu, ne adaugi, te rog la filmulet...
Revin curand cu fotografii.
Va pupam cu drag si am tare mute de invatat de la voi. Multumesc!!
Sa avem parte de copii sanatosi!

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena
http://community.webshots.com/album/573536886UcJKwA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Stefan Amir..bebe de Ganesha

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Buna fetele!

Ioana..asa cum zic si fetele si exact cum zici si tu..nu cred ca are laptele tau ceva...Doar pana acum a fost perfect pt printesa ta..Poate e mai lenesa la supt,ca totusi daca ii era foame papa pana la urma si din biberon,cred eu!Cam la cat timp papa?si multa putere si rabdare!
Marcelasi multumesc!Dar inimoasa totusi de ce?Ca nu am facut nimic special!
DanaMi..un singur scaun a fost asa?S-a mai repetat?si sper sa nu fie nimic grav!
Ankkaa..felicitari printesei pt greutate si cm si asteptam pozele!

Dani3lla,Clodyac,Miruta..felicitari micutilor crestini!Va asteptam cu pozici!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Cris..am vazut printesa ochioasa...Are ochii negri?si sper sa aveti o noapte mai buna!Distractie placuta la botez si intalnirea cu Picky!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Beca, si E mananca cateodata la 4-5 ore-

DanaMi, daca nu tine asta o perioada lunga de timp e normal, mucoasa intestinului se reinnoieste si se elimina

eu azi am avut o mare bucurie cu cea mare: primul pipi la wc! a venit, a zis ca face, si a si facut! am fata mare, vad ca intr-o saptamana am rezolvat.

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

am fost cu Bubu la spital, la urgenta, are enterocolita, habar nu am de la ce ar fi putut face avand in vedere ca eu mai tin regim cat de cat si acum, ne-a dat tratament pana miercuri daca nu isi revine trebuie s-a internez , sper sa nu fie cazul

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

si faza nasoala ca de aseara de la ora 11 si pana acum a mancat doar de 2 ori, pur si simplu nu vrea sa manance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

buna fetelor,

multumim mult pt urari si pt mine si pt Bubu si uram si noi cu intarziere La Multi Ani si multa sanatate tuturor celor care si-au serbat ieri ziua numelui

AM SI EU O INTREBARE ( DACA STIE CAREVA) BUBU A FACUT SCAUN NUMAI MUCUS SUNT DISPERATA NU STIU CE SA FAC, O FI DE LA GLICERINA CU NISTATIN? AM INCERCAT SA-I DAU BIOTICS DAR NU VREA SA-L IA, IL DA AFARA. SA ME DUC LA SPITAL CU EA? CHIAR NU STIU CE SA FAC POATE A MAI PATIT CINEVA ASA, CE ATI FACUT?

buna, Iosef cam asa face mereu, problema e ca mucusul e un f bun mediu de cultura, de aceea pot face f repede infectii digestive. Mucusul in scaun arata o colita, adica o inflamatie a peretelui intestinal. Eu zic sa nu intrii asa repede in panica, mai urmareste-i scaunele ca s-ar putea ca urmatoarele sa fie absolut normale.Al meu, de pe la vreo 2-3 sapt. numai scaun mucos face, dr mi-a zis ca daca nu are alta manifestari sa-l las in pace . Al meu mananca san exclusiv.Si uite ca a facut o infectie digestiva cu o bacterie urata, Klebsiella, acu nu stiu daca infectia e din cauza mucusului sau mucusul e din cauza infectiei.Noi luni vorbim cu dr. sa vedem daca face din nou trat. cu antibiotic.
Cred totusi ca daca continua scaunele modificate sa-i faci o antibiograma, o coprocitograma si daca crezi ca ar avea de unde sa ia si paraziti, ex. coproparazitologic.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

maria bunica........sunt negri amestecati cu verde in ultimul timp.Pe masura ce creste i se inverzesc ochisorii.As fi vrut sa fim mai multe fete care ne intalnim,dar din pacate nu s-a putut vad..sper ca totusi pana trece vara sa ne cunoastem mai multe...live

dana mi.......off mititica..dar de la ce ar fi putut sa faca?O pentru tine ca sa treci usor perioada asta si multila puiut sa se faca bine si sa nu trebuiasca sa va interneze

annkkaa............ce mai conteaza cum ii dai lapticul?....important e sa pape sa creasca mare si felicitari pentru noptile linistite

nemora........felicitari pentru reusita Karolinei

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput