Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Bebebecama bucur ca sunteti binelui Sara de la noi

Maria inca n am inceput ca abia aseara a bransat tati aparatul azi am sterilizat si maine seara sper sa avem timp
eu folosesc pt sani niste chestii speciale si nu ud nimic cu ele, bine ca le port tot timpul, trebui sa gasesti si tu la tine la raionul de bebei..sunt ca niste discuri absorbante, sunt super...

Aici e imparatia bbeilor dezbracati, cred ca daca vin oamenii aia speriati de bombe si vad bebei in body doar la 24 de grade fac atac de cord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cosminica.............si noi pui micut si spor la cat mai multe nopti fara prea multe treziri

beca.....................am o ciuda pe astia care prefera genul "infofolit"de-mi vina sa-i iau la bataie..bina ca noi gandim altfel

lauraoana.............problema cu sosetele si caciulitele ma innebunesc si pe mine...sunt setati bai frate pe "pune-i o caciulita macar in cap la copil ca e mic"
.Vorba lu' sora-mea..."la iarna pun shuba pe copii cand stau in casa".

maria bunica.............ii place sau nu o tin cu fata spre mine cand am treaba..chiar daca se maraie la inceput pe urma ii trece si de necaz se baga la .Si sora-mea....lasa sa-i rupa spatele la schiloada(39,5 kg)..ca me mine m-a descentrat

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

blue, am uitat, folosesc pungutele speciale de la lansinoh ca sa congelez laptele.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna fetelor. dupa o absenta mare...
noi suntem in vacanta cu bebelina....in spania, la parintii mei....
pana acum 2 sapt si ceva, cand am venit aici, tiana manca doar san...dupa 2 zile.....din cauza ca refuza sanul, am inceput sa i completez cu lapte praf.......(la un moment dat nu mai vroia sa suga, dar m,araia...semn ca ii era totusi foame)....MARE greseala am facut...in doar 2 sapt., am ajuns sa planga cand o pun la san....exact cum povestea BECA SI ANKKA...parca.....tiana plange si refuxa total sanul acuma....asaca doar noaptea mai papa san....
SUNT FURIOASA PE MINE, CA NU AM FOST PUTERNICA, ca am fost comoda....fiind mult iesiti la plimbare.....si nu am fost in stare sa insist la san...
cum pot sa fac sa opresc lapticul praf, sa pape doar san din nou?
precizez ca sanii mei nu se mai umple...nu mai sunt tari.....cand o mai pacalesc sa suga....trage ce trage si se agita, schimb sanulm trage si din celalalt...apoi iar se agita, schimbam sanul din nou....si tot asa...pana cand daca in final urla....ii dai commpletare.....

sunt zile cand nu suge de la san, decat noaptea....

daca strang de san....curge laptic......nu am pompa aici sa vad cat scot....cum sa fac sa refacem lapticul....caci eu cred ca am avut destul....dar.....nu am fost eu atenta si am fost slaba....

i-am dat ceiuc inainte sa venim aici, deci ea a supt 2-3 sapt ceiuc si exclusiv san,..nu cred ca din cauza bibneronului cu ceiuc nu a mai luat sanul.....

ma simt vinovata si o mama REA....

citind cele povestite de beca....din noaptea asta....o voi face sa stea doar la san.....o voi pune foarte des...sa vedem ce se intampla..numai sa suga...caci uneori cand o pun....asa de tare se inerveaza ca racneste de ma sperie....

sa fie bolnava cu ceva oare?

kaka e foarte diferit, calnd ma verde, cand mai galben, cand moale tare, cand normal...cand cu ceva bubite albe prin el, ca semintele de susan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

daca sunt asa de matinala dau o cu zahar si laptic....

Ioana, ma bucur sa aud ca i-au iesit analizele bine la Sara si ca incepe sa suga

Iubita_tiana, nu te lasa, fii acuma ambitioasa, ca eu nu am putut si imi pare rau. Radu nu mai vrea sa suga, sta la san si mai mult molfaie si dupa 2 minute isi da capul pe spate ca si cum nu mai vrea si daca ii dau biberonul bea...asa ca ambitioneaza-te si revino la supt...eu ma mulg si asa mai bea lapte de la mine, in rest lapte praf....

bebeii cuminti si pe cei bolnaviori, sa se faca bine

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Irina Cristina..bebe de Badriana

Sofia..bebe de Gabrilici

Sara Magdalena..bebe de Luckyblue

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

LA MULTI ANI!!! si din partea noastra

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele....si la Multi ani bebicilor de azi

relusha............multam de cafeluta..a picat tocmai bine

iubita_tiana.....insista cu sanul..pacaleste-l macar noaptea sau mulgete si dai cu bibe,dar nu renunta la lapticul tau mai ales ca inca mai ai..ar fi pacat

http://img512.imageshack.us/img512/5801/2lunisi21zile.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/7572/2lunisi21zileu.jpg

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Neata,

Ioana, ma bucur ca e totul ok cu Sara si ca reintra in normal cu papi.

Maria, si la mine curg sanii intr-o veselie. Eu am niste discuri ca din prosopel sunt de la popolini, le port tot timpul, mai putin noaptea. Noaptea pun direct un prosopel.

Strumfeta mea a dormit f prost azi noapte , m-a fatait toata noaptea. Treziri din ora in ora. Si mor de ciuda ca barbatemiu dormea dus,puteam sa tai si lemne pe el :) Acum imi sugera sa nu mai dorm in camera cu el si Ada ca el nu o aude si asa dormim linistitit toata noapte

Uitati un filmulet cu baita Adei. E asa dulce cum ia o gura de apa si nu se supara www.youtube.com/watch?v=3wN7fN62sB0" target="_blank">film

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, noi suntem inca la mare, mai stam si saptamana asta si probabil si urmatoarea, mai citesc din cand in cand.
Ioana, ma bucurca Sara este sanatoasa, ati trecut prin foarte multe si tu ai rezistat eroic .
Cu parere de rau zic ca eu nu mai am nici rabdare si nici diplomatie (si unele fete vor intelege la ce ma refer), dar la unele postari n-as raspunde decat cu "ti-am zis eu?", asa ca prefer sa ma abtin sa o fac.
Noi suntem bine, vad ca incet-incet dispar si sunculitele mele de pe talie, vad ca inotul, caratul copilului cu tot cu scoica si mancatul bine sunt solutia cea mai buna.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Neata fetelor!

Iaca am ajuns la 10 minute de supt, imi vine sa topai de bucurie. Deci, perioada de greva a foamei a durat cam 9-10 zile, acum revine la sentimente mai bune. Ce a avut, numai ea stie.

Tiana, incepe si ia galactogil si ceaiuri de stimulare a lactatiei. Pune fata la san cat mai des, si la 10 minute si o tii acolo cat vrea ea. Renunta la biberon. O sa urle cat o sa urle, dupa care nu va avea incotro si va lua sanul, ca de foame nu va vrea sa rabde. Eu am avut la inceput probleme cu Sara pt ca nu vroia sanul, doar biberonul. Si i-am aratat eu pana la urma.

Kiralina, o dulce Ada. Ii place mult sa se balaceasca. Sa stii ca sotul nu a avut o idee chiar rea. Si eu faceam la fel, dormeam in alta camera. Ca sa ma trezesc fix cand era treaba groasa, nu de la primul scancet.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput