Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai, mi-au dat lacrimile cand am vazut poza cu Iuli si Bruce. Sunt superbi si deja se vede pe fata lui cat de fericit este. Cata caldura, bucurie, emotie apar in poza asta.
Felicitari, mamico! Ai fost o curajoasa si un adevarat exemplu de urmat pentru noi toate.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 35+

AMR 3-4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

maaaaai , ce ma laudati atata

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

ca sa-ti mai creasca o stea in frunte ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ellenuta am intrebat-o cat are ca si mie mi se pare grasunel dar nu mi-a mai raspuns.....mai asteptam.

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

wow .. ce botz de om frumusel si cumintel! si iulika e atat de senina si fericita .. radiaza pur si simplu!

am pierdut eu datele tehnice ale puiului de obelixa?
nu avem inca date tehnice a nascut si nu i-a mai dat drumu

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

iulika si bruce

Cea mai fericita 36 + cu

ioooooi ca nu ma mai satur sa ii privesc
ptui ptui pe ei de frumosi amestec de emotii ca nici bebe nu mai stie ce sa faca

Aida ... 34+
Poze cu noi

Oare ce-or crede ca se intampla pe-afara? Si lacrimi si rasete ...

Ca sa nu va mai spun ca mie iarasi imi curg sanii

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Nu pot sa cred!!! Iarasi imi tremura degetele!!! (Moni n-ai vazut fraza asta )

Ralu eu vroiam sa pun poza repede la voi si am deschis sa raspund de mesaj nou si nu stiam ce sa fac cu ea ca stiam ca e salvata prin fisierele mele cu poze, si oare cum naiba as fi putut eu sa o aduc aici .....deci e clar, emotiile nu sunt bune....
Bine ca mi-am revenit

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

daca am reusit sa nu plang pana acum, la poza n-am avut cum sa ma mai opresc SUNT SUPERBI AMANDOI!

pai daca nu s-au dat date tehnice, ce vorbiti voi acolo de peste 5 kg, si panda si mamici de panda??

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

SUPERBA POZA!!!! Iulika este incredibil de fericita si Bruce este adorabil!!
Lucia, eu de luni muncesc incontinuu la aranjat lucrurile in noua casa. Am senzatia ca nu o sa se mai termine niciodata! Nici bagajul de spital nu l-am facut, nici cumparaturi, nimic-nimic!!!! O sa dau de baut cand o sa ma vad cu toate puse in ordine la locul lor. Si m-a lasat balta si femeia care imi facea curatenie, asa ca azi am muncit mult si m-am obosit si am avut contractii urate tare. Acum s-au mai potolit, ca am luat ginipral, dar in ritmul asta nu mai rezist mult! Ideea e ca n-am ce face, trebuie sa termin ca altfel nu pot naste linistita!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Doamne ce frumosi sunt amandoi si cat de fericita e Iuli a noastra... Fi cea mai mandra mamica din lume Iulika ca ai de ce... sa-ti traiasca puiul...

33 +cu bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

pai daca nu s-au dat date tehnice, ce vorbiti voi acolo de peste 5 kg, si panda si mamici de panda??

Ala e alt film Selenico, de la capitolul cartea recordurilor, nu e de la odiseea noastra draga si iubita
Doar am povestit eu ceva de o fata.

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput