La France (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anami spune:

Buna dimineata !
Fetele din zona, am primit o oferta f buna de cesiune a unui cabinet din Chateaubriant. La o prima vedere virtuala oraselul mi se pare foarte frumos si cu legaturi destul de bune. Voi ce stiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pai trebuie vazut ce alti medici sunt in zona, daca este spital si la ce distanta, cine asigura garzile la pompieri si cum. Asa ca peisaj, oriunde e frumos, fiecare regiune are charmul ei. Nu am cautat in profunzime, am vazut doar ca e o comuna destul de maricica. Trebuie neaparat sa vizitezi ca sa vezi ce facilitati ai acolo. Scoala pt. copii, pana la ce nivel. Orasel mai mare la ce distanta, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Tocmai sybile, daca tu stii poti sa-i dai mai multe detalii. Un dr. cand face o oferta de cedare de cabinet, nu stiu cat expune daca este spital si altele. Trebuie sa recunosti ca peste tot e frumos, depinde apoi de gradul de apreciere si de unghiul din care privim. Si mai ales fata de Buzau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anami spune:

Sigur ca informatiile pe care trebuie sa le aflu sunt f multe si sigur ca voi merge sa vad , dar asta dupa documentare. Informatiile oficiale le iau de pe site-uri oficiale- asta ca sa fiu sigura.
Ma interesau niste pareri personale, poate cineva chiar locuieste acolo sau a vizitat , sau are prieteni acolo,sau cunoaste niste obiceiuri ale zonei, etc.
Mersi mult Sibylle, e bine de stiut si e un plus din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Buna seara la toata lumea. Acum am gasit si eu subiectul asta! Nici nu stiu ce sa va spun despre mine. Sint in Franta de aproape un an, casatorita cu un francez de mai bine de 6 ani, sintem impreuna de mai bine de 10 ani, pina sa venim in franta am locuit in Ungaria si in Serbia, si din nou in Ungaria. Avem o fetita de aproape 14 luni, se numeste Elsa, noi ii spunem Lizuca. Eu inca sint in concediu de maternitate in Ungaria, la fostul meu loc de munca, insa vreau sa-mi gasesc un loc de munca aici. Cam atit deocamdata.

Miruna, v-ati mutat la Lyon? Noi locuim la Saint Etienne, la vreo 70 de km de Lyon, insa speram sa ne mutam la Lyon la anul. Da-mi un semn.

Am vazut ca majoritatea fetelor locuiesc in Bretania sau in Loire Atlantique, sotul meu e din Rennes, asa ca zona imi e foarte cunoscuta si draga.

O seara buna!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bine ai venit Piolica!
E adevarat ca multe fete sint in nord (eu locuiesc in Picardie),dar sint foarte multe fete si in sudul Frantei(din pacate trec mai rar pe aici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corina

Bine ai venit Piolica!
E adevarat ca multe fete sint in nord (eu locuiesc in Picardie),dar sint foarte multe fete si in sudul Frantei(din pacate trec mai rar pe aici).

Corina si Anna nazdravana!!

Corina, multumesc de primire ! Sper sa ne auzim cit mai des.
O zi buna!
Violeta si Elsa

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hola la france! :)

Vad o gramada de fete vechi si o gramada de noi emigranti! Salutari tuturor!
Sa va fie integrarea lina si nu uitati ca francezul de rind e cam xenofob (zic asta pt fata care vrea sa-si ia cabinet medical, ar putea avea surprize daca nu e acompaniata si prezentata de catre medicul care cedeaza clientela).

Cit despre afaceri, s-a ajuns vestea (ca a spus la stiri, la televizor, lool ) ca in franta s-a gatat criza, probabil pe cind ea e, de fapt, la inceputul viltorii.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput