Budapesta - Timisoara
Urmeaza sa merg in Romania cu cel mic (4 ani) saptamana ce vine si voi ateriza la Budapesta. Ma intereseaza o companie de transport serioasa pt ruta Budapesta - Timisoara. Am gasit o firma pe internet care pare ok( global conexion parca ii spune) dar as vrea ceva feed back de la alti calatori, cu atatea tepe de care am auzit mi-e frica sa ma duc asa la nimereala mai ales ca sunt cu copilul. Daca ati calatorit pe ruta asta cu vreo companie de transport si ati fost multumiti/te sau aveti cunoscuti care au facut-o as aprecia orice recomandare.
Raspunsuri
Carlin21 spune:
Am calatorit de foarte multe ori incepand din anul 2000 cu firma Recreation din Timisoara, atat de la aeroport cat si din Timisoara spre aeroport.
Intotdeauna au fost seriosi,n-am avut nici o problema.
Vad ca acuma se face solicitarea online pe site la ei.
Nu stiu daca pot da linkul aici, dar e usor de gasit Recreation din Timisoara.
Eu ii recomand fara nici o retinere.
blackpanterro spune:
Si noi tot cu Recreation am venit din Budapesta la Timisoara. Am fost foarte multumiti, sunt foarte seriosi.Am lucrat cu compania lor cat am locuit in Timisoara si nu au fost niciodata probleme.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Adela P spune:
Adriana, voi ati rezervat si platit dinainte? Sau stii cumva daca pot sa-i gasesc cand ajung la aeroport? Merci.
Mariaa spune:
Adela, tot la Recreation ma refeream si eu.
Din ce stiu de la rudele noastre, te asteapta cu pancarda cu numele tau, la check out de pe aeroport.
Vacanta faina acasa.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Adela P spune:
Cu Recreation voi merge. Am vazut ca ofera si 50% reducere pt copii ceea ce e si mai bine. Multumesc pt review-uri.
Aaa, Mariaa La multi ani!
Mariaa spune:
zbor usor si sa mearga totul ca uns si sa ajungeti cu bine acasa.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Adela P spune:
[quote]citat din mesajul lui Mariaa
zbor usor si sa mearga totul ca uns si sa ajungeti cu bine acasa.
/[quote]
Intr-adevar a mers totul ca uns si la dus si la intors. Am avut o experienta buna cu ei. Multumesc tuturor de recomandari.