Aradence DC...! (126) Felicitari Moni!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Na haideti la cafele fetelor!
Ducky, doar de la dintishori e asa micuta? Cat despre barbati...asa e.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Multam de cafea,

Noi am fost aseara la locul de joaca de pe Dorobanti, ne-am distrat de numa. Numai pruncii mei au fost, am jucat ping-pong cu Daria, fotbal cu baietii , au primit copii din partea casei o sticla de fanta de 2 l. Am stat pana seara la 21 cand am plecat gonititi de tantarime.

Am discutat cu sefu de acolo pentru abonament, si sa ne intalnim acolo sa ne dea la 2 ore platite una gratis. Ce ziceti facem o intalneala cat mai e vreme buna?

Nu mai stiu cine intreba de Nico. A fost la Praid, vineri s-a intalnit cu Daria si cu Alex in salina. S-au intors deja si avea amandoi piticii bolnavi.

Anca, Ildi chiar asa uracioase suntem ca nu mai vreti sa dati nasu cu noi?

Carmen ce mai faci? Copii sunt bine?

Diana cum merge sarcina?

Ada vin pana la tine imediat.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Hehe... O venit Miha la mine si io abia dup-aia am citit pe forum. Deci, Miha...te astept!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Flavia condoleante.
Moni arati super. Pot sa fie mandrii copiii tai cu asa mama.
Pe mine ma chinuie o durere de masea de luni de nu mai pot. Nici cum nu vrea sa inceteze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.
DUCKY imi pare rau ca v-ati intors raciti!
GABRIELO tot racita esti?
MIHA ar fi super cu abonament.Ce m-as duce si io ... se plateste si intrarea pentru bebei ?
CRISTALE mersi,lasa ca nu-s chiar asa,mai ales parca vad ca in curand iar "ma topesc" vazand cu ochii.De m-as opri pe la 55 ar fi perfect ... De ce nu mergi la denstist? Eu am fost chiar azi si mi-am rezolvat doua cariutze.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

vad ca ma dati disparuta...sunt vie dar cam fara piele pe maini Tot zic ca intru seara ca seara adorm ca nesimtita cu Raul in pat

Flavia, condoleante! imi pare nespus de rau Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

No ca nu mi-a adormit odrasla Ma duc langa el ...si sigur adorm

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Moni , felicitari si de la mine!
Mai dau si eu un semn sa nu ma dati disparuta.Noi suntem destul de bine; Bogdi tuseste putin.Am fost sapamana trecuta la Praid .Prima noastra saptamana de concediu in 4.A fost frumos si copilasii destul de cumintzei.Avea nenea de la pensiune cai si ponei, si ne-a lasat si pe noi sa calarim
Nu stiu ce sa va mai zic,n-am apucat nici sa va citesc.
-am pe toata lumea
Clauditza Condoleante! Am auzit de cumnatelul tau.D-zeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NIKO mersi Bine ca mai dai si tu un semn!
Clau si tu le fel

Diana a facut febra aseara si azi-dimineata cand avea 39,acum vad ca momentan nu are, dupa niste nurofen si panadol.N-o doare nimic,sper sa fie doar ceva trecator de la burtica - de care s-a plans odataca o doare - si nu de la gat.Vedem noi cum evolueaza ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Flavia condoleante!
Am apucat si eu sa citesc cat de cat.Cristina si eu te-am sunat ieri si azi de m-am capiat si acum vad ca ai fost plecata din taraCred ca a fost frumos la Ungaria cu ratzustele la apa.Imi pare rau ca ai pb cu piciorul
Ar fi fain sa ne vedem la locul de joaca.
Moni inca n-am vazut flacaul tau ca mi se incarca super greu pozele;imediat ma duc sa-l vad si pe el si pe tine mamica sexoasa, daca binevoieste sa-mi deschida pozele ca pana acum n-am reusit.
-am pe Diana sa nu raceasca.
Nu stiu daca am fost coeenta ca tzopaie Bogdi la mine in bratze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata. Poftiti la o .

CristinaM, ce fain ca ati merg la strand. Si io vreau sa ma balacesc in voie.

Moni cum e Diana? A mai facut febra?

Io ma simt enorm de obosita, fizic, psihic, nu stiu, ma simt tare doborata. Miercuri a fost inmormantarea si a fost obositor. La mami i s-a facut rau si am bagat in ea distonocalm si apa cu zahar ca amortea. Pana dupamasa era mai bine. A fost si cald de numa si cu toate ca nu a tinut slujba mult (bunicul meu a fost baptist) totusi s-a stat destul in soare. Bogdi nu a mai avut rabdare si pana la urma l-a dus Sorin la varumeu si l-a adormit el cumva.

Cristale cum stai cu durerea de masea? Ai puroi sau ce e cu ea?

Relusha voi ce mai faceti? Cum e vremea pe acolo in perioada asta?

Ducky, vezi ca data viitoare nu scapi, te asteptam la intalnire. De fapt asteptam pe toata lumea la intalnire, da????!!!!!

Niko, cat e intrarea la Praid acuma? Ati mers cu trimitere de la medicul de familie?

Ah, am uitat sa ma plang ca is nervoasa. I-am facut analizele pt gradi la Bogdi si dr de familie ne-a trimis la un laborator langa polivalenta. Ei bine azi e o saptamana de cand is facute si nu am rezultate pt ca li s-a stricat calculatorul de 3 zile si inca nu e reparat. Azi m-am rastit putin la aia de la ghiseu ca m-am saturat sa ma plimb. Pai daca nu li se repara ca e bulit cu totu eu ce fac??? Ori refac analizele in alta arte ori nu dau copilu la gradi pana nu imi dau ei rezultatul!

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput