Aradence DC...! (126) Felicitari Moni!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, colega mea pateste la fel da ea are ubuntu pe calculator nu windows si cred ca de acolo e. La tine insa unele vedem unele nu.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut fetelor, n-am murit doar ca n-am avut net. Acasa nu stiu de ce dar cand merge cand nu, mai mult nu. La lucru am net, dar degeaba ca n-am apucat sa intru de manaturi.

Felicitari Moni pentru grasun. E tare frumusel, iar tu arati bestial, parca nici n-ai fi nascut.

Flavia condoleante. Multa putere, ca de chiar nu mai stiu ce sa-ti zic.

De duminica am si eu copii mari. Doamne ce fericiti au fost piticii cand i-au vazut. Mai ales Matia e numai dupa Alex, azi noapte au dormit in acelasi pat.

Alina si eu te-am vazut aseara. Veneam din parc. Tu cum mai stai cu conjunctivita? Am vrut sa te sun sa te iau in parc dar mi-a zis gabi ca ai conjunctivita nasoala si am crezut ca nu prestezi la aer.

Nu mai stiu ce sa va zic. Ne-am apucat de fundatia la casa cu drumurile si alergatura de rigoare ( mai mult Susu), copii au reintrat in program de azi au reanceput orele de pian si engleza.

Azi cred ca mergem la locul de joaca de pe Dorobanti, dar undeva pe la 19.

Vedeti ca se apropia prima vineri din luna.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha wellcome back!Imi lipseau postarile tale!Spor la construit!

Moni arati beton! Cand zici ca ai nascut?de 2 sapt?Bey, altele nici dupa 2 ani de la nastere nu arata asa bine!

Ada, Moni, nici nu stiu cum sa va explic cum sta treaba cu serviciul meu. Stiu ca imi place de mor ce fac!
Mi-e mila tare de cei la care ajung si-i vad ca sufera(nu va zic ca sunt si din categoriile celelalte: ipohondri, prefacuti...in fine), dar stiu ca prin ceea ce le fac ii ajut, le usurez suferinta. Si asta e lucrul care ma face sa invat aproape incontinuu; vreau sa fiu fff buna in ceea ce fac, fiindca astfel pacientii care sunt pe mana mea au cu atat mai mari sanse de a fin bine(in unele cazuri de a supravietui).
Cu sangele sunt f obisnuita, fie el cat de mult, doar am lucrat 2 ani jumate in sala de operatii...cu mana prin burtile pacientilor....asa ca e ceva normal pt mine, si nu ma impresioneaza deloc. Ceea ce ma impresioneaza e suferinta pacientilor.
Si sunt f norocoasa. In 27 am un an de cand lucrez si pana acum nu mi-a murit nici un pacient! Ceea ce e mare lucru....
As putea vorbi despre munca mea mult, f mult, insa risc sa va plictisesc...asa ca ma opresc aici...

pe toate!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi de complimente,dar acum nu-s nicicum,adica nu mai am cu ce ma imbraca,ca nu intru inca in hainele de vara de dinainte.Am inca 73 cm in talie,si io aveam 62 cm inainte si pantalonii 3/4 imi erau majoritatea cam ficsi,iar in rochii si tricouri nu incap pe motiv de bust.Si nici nu vreau sa investesc in nimic,ca stiu ca ma micsorez pe zi ce trece,ca asa am fost si la Diana.Deci de-aia ma imbracai cu jafurile alea de haine din poze
IOANA pe mine una nu ma plictisesti deloc cu asa subiect,dar chiar deloc!!!
MIHA spor la construit casa Bine ca ai revenit si ai iar net.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, condoleante! Imi pare rau ca tebuie sa treci si prin asa ceva.
Alina, Ioana a adormit pe la 1 si nu s-a mai trezit pana dimineta.
Cristina, nu o sa iti puna piciorul in ghips. Si eu am suferit inteventia care o sa o faci tu, ca la artroscopie mi-a dscoperit subluxatie de rotula.Nu am avut nevoie nici de carje, de abia am asteptat sa se faca a doua zi, pentru ca in prima nu m-a lasat sa ma dau jos din pat ca sa nu fac hemoragie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi, e super daca nu mi-l pune-n ghips! Si ziua aia cat stai nemiscata iti pune sonda sau ce? Ti-a facut rahi? Eu o prefer pe aia pe vena decat sa-mi bage iar ace in coloana....de la epidurala am ramas cu o sensibilitate si nu mai imi trebuie alta.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Daca nu poti face in plosca iti pune sonda , cum a fost cazul meu. Simteam ca imi explodeaza burta, dar nu am putut face din cauza ca am avut colega de salon...m-am inhibat...si m-au chinuit cu sondele...abia una de copii au reusit sa imi punaRahi mi-a facut si am rams cu dureri crunte de cap vreo 3 saptamani si cu o sensibilitate la coloana cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

De sonda mi-e si mie teama ca nu toate asistentele se pricep, si pe mama au chinuit-o la Bega si pana la urma i-a montat-o doctorul.

Noi maine dimineata plecam ls Szeged la Aquapark si ne intoarcem joi seara.

noapte buna

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Noapte buna fetelor !!
Noi ne-am intors din mini-concediul nostru de la Sibiu, raciti si franti de oboseala (toti patru) Mica mica se chinuie cu febra, dureri de dinti si diaree si e extrem de lipicioasa de mine. Glad e ok, sotul mai putin (ce naspa sunt barbatii cand sunt bolnavi !! )
Va salut si va doresc zile frumoase.
Si...da, vine prima vineri din luna Ne vedem la ca sa ??? Va cu drag

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Buna seara si de la mine. N-am mai scris ca la lucru nu am vreme, bag teren de innebunesc (mi-am si sucit glezna dreapta ieri si acu mi-e piciorul cam cat capu...), dupa masa cand ajung nu mai am vreme nici sa mor ca Maria-i calare pe mine, iar seara cad curentata.Flavia, sincere condoleante. Miha, spor la treaba. Asta da treaba!Ioana. Sincer, te invidiez pentru ca practici meseria care-ti place. Intodeauna am considerat ca oamenii care au talent, pun suflet si daruire in ceea ce fac, sunt binecuvantati. As vrea sa pot afirma si eu acelasi lucru ca si tine.Plec la , noapte buna.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput