Ma gindeam ca poate cineva de aici are mai multa experienta - nu pot scapa de doi daunatori de pe plantele mele de apartament:
1. niste musculite/purici albi care mi-au impinzit toti trandafirii japonezi - ei de inflorit, infloresc insa le ataca in special frunzele care se ingalbenesc si cad
2. paduchi testosi (cred ca asa se cheama) - astia mi-au impinzit crinii (am multe ghivece cu crini pentru ca s-au tot inmultit) - nu afecteaza neaparat plantele - dar frunzele sunt pline de ei si pe fata si pe spate si paduchii astia lasa si un fel de "miere" lipscioasa pe frunze, pe geam unde vine in contact cu frunzele...
Am incercat cu tot felul de spray-uri (organice sau nu) gasite in comert, dar nimic nu a dat rezultat nici la una, nici la alta, ba crinii i-am sters la un moment dat inclusiv cu spirt (ca citeisem undeva pe net) si tot nu a functionat...
Daca stie cineva sa-mi dea o indicatie de substanta care ar da rezultate si de asemenea de unde o pot achizitiona, ii multumesc anticipat!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.