Alungirile de oase

Alungirile de oase | Autor: liliprofa1

Link direct la acest mesaj

Am un baiat de 9 ani care necesita, cat de curand, o operatie de alungire a femurului drept. Cine a mai trecut prin asa ceva si vrea sa-mi impartaseasca din experienta sa, sa dea un semn. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Buna, nu stiu foarte multe sa-ti spun, cumnata mea are un frate a carei fetita a facut asa ceva vara asta la Mangalia.Fetita are 5 ani si 4 luni.Stiu ca a stat cam toata vara pe acolo, a operat-o, i-a pus un aparat care lungea femurul cu un mm pe zi, atat ar fi tb, mergea cu carje si cu aparatul ala, o durea mai ales la inceput, sarmele alea, nu stiu exact.Apoi parca a fost acasa o perioada dar tot cu carjele, nu mai stiu,apoi parca urma sa o opereze sa-i scoata aparatul si sa-i puna piciorul in ghips, parca asa retin.Stiu doar ca a crescut osul mai mult de un mm pe zi, erau dr. f. multumiti, dar stii cum e, fiecare organism reactioneaza in felul lui.Cert este ca fiind copil a trecut mult mai usor peste operatie decat un adult. Daca vrei o intreb pe cumnata mea mai multe, ce stie si ea sa-mi povesteasca de la fratele ei.Va doresc succes si multa sanatate.

Mergi la inceput