Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eu wrap nu comand , la Emma am avut marsupiu de la cchico si nu cred ca l-am folosit de 4x din cauza ca o puneam in masina si una doua scoteaam carutul din portbagaj , cu carut e mult mai lejer ...
... cred ca si eu as incerca mai intai faza cu un sal mai mare ...
La inmormantare la Emma a venit o forumista din Arad si isi tinea bebe tot asa agatat (era ca o esarfa doar ca putin elastica , nu stiu care dintre ele era wrap sau sling) si ii placea tare mult la bebe si chiar si noua sa il vedem cum sta acolo si papa tzitzi ... dar sunt bebe care nu suporta sau chiar mamele ...
eu zic ca e mult mai comod caruciorul mai ales daca si soferesti des

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Raluk te admir sincer pentru modul tau de viata sanatos! cu atat mai mult, cu cat spunei ca sotul tau nu iti impartaseste aceleasi idei; sa-ti spun..de cand cu tine m-am abonat si eu la NaturalNews si Dr Mercola..si imi plac tare mult articolele ce le gasesc acolo!

Mihaela m-am fixat si eu pe un wrap..tu ne-ai dat siteul!
www.sleepywrap.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1" target="_blank"> wrap ; tu din acesta ai achizitionat?

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

ma bucur ca-ti plac

Deci sa nu-mi spui ca dupa ce ma decid ca vreau wrap, mai trebuie si sa vad de care . Oricum, vad ca asta e la pretul celor din tara de la noi si macar e bumbac organic . Astia ai nostri, cu materiale normale, de ce-s asa scumpe?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Vai fetelor ce tastarnita aveti........m-ati alerat rau de tot pe cuvantul meu...
HAI IULIKA
LA MULTI ANI MIMIKA...sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta , si sa te bucuri de toate alaturi de mimikosii tai...
Eu fetelor ma simt foarte rau...am ameteli,dureri de cap si stari de voma rau de tot....nu stiu ce sa fac ca sa scap..

33 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Mangulica bine ai revenit!
Vazut poze de Luca si Matei Ce dulci sunt cum dorm ei acolo "in oglinda"! Mamico esti o norocoasa!!!!

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Manga tu cum te mai simti? Mai ai dureri de burtica?

Mihaela 36+ cu baby Joshua

mihaela ce faci scumpa? brrr...cutremurul ala...am citit...sper sa nu mai treci prin asa ceva. burta ma daore o zi da, una nu...de la pozitia de stat pe scaun la munca ma inteapa rau in ficat si in stomac...spre dupa amiaza se intareste si e atat de grea de am senzatia ca vrea sa se rupa. cred ca nici lui nu-i convine cum stau atatea ore. mai am 3 sp.... mai prost e cu butucii, ca nu se mai dezumfla nici macar peste noapte si imi amortesc mereu. daca sunt acasa si stau pe stanga, totul e bine...dar la munca, ma chinui. abia astept sa vina .

mi-a venit ieri dimineata patutul si l-am depozitat in spatele canapelei pana cand ne vom muta in alta casa. trebuei sa ma apuc de spalat si calcat lucrusoarele si sa-mi cumpar sutienele, ca ma prinde nascutul dara tzatzar de alaptat. In rest sunt cam gata. astept cu sufletul la gura sa vedem ce zice iulika.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Astia sunt nebuni la noi Ralu, cu preturile...si cum chestia asta cu wrapurile/slingurile este relativ noua in ro, ei isi inchipuie ca-i cine stie ce fitzosenie..si fitzoseniiile tre' sa fie scumpe!

pai wrapul ala de pe site-ul ce l-am pus pe pagina trecuta costa cu tot cu shippingul (si l-am luat in calcul pe cel mai scump, de 11 si ceva dolari) ajunge la 154 ron ..ceva de genul..imi place si cred ca il comandam luni, cand intra leafa..baiul, este ca nu ma pot decide la culoare

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Si daca tot sufar azi si eu de tastarnita si am vazut ca ati abordat subiectul soacre...sa vedeti ce am patit eu cu a mea...eu imi doream ca pe fiimea sa o cheme Stefana Alexandra, Stefana dupa taica-so (sotul meu e Stefan la fel ca si tatal lui). Cind am anuntat familia, singura care a avut de comentat a fost soacra ( ea si socrul meu traiesc impreuna de 50 de ani dar de vreo 25 fiecare e cu viata lui...nu am inteles niciodata de ce s-au pretat la un asemenea compromis dar nu comentez)deci...soacra mea mi-a spus scurt in fata ca daca imi mentin decizia ea nu imi mai calca pragu si nici nu mai vorbeste cu mine ...ca o jignesc botezand copilul dupa socrul meu. Am ramas fara replica...si din pacate tot asa a ramas si al meu sot...care la final a concluzionat ca vom gasi alt nume....daca asa se pune problema. Pe mine ma termina chestia asta...si sunt intr-o mare dilema...

No...ca m-am descarcat si eu...

31+ cu

vik, ambele nume sunt superbe...si daca tu iti doresti asta...atunci you should stick to it. Pentru ca ea nu face altceva decat sa dea dovada de egosim, iar voi nu trebuie sa cedati. chiar crezi ca nu0ti va calca casa? si dk nu o va face...e pierderea ei. Si mama a barait ca de ce Sasha...ca nu are nume de sfant si ca asta e cam de fandositi, ca de ce nu punem romanesc. daca o sa ma hotarasc sa i-l schimb o fac pentru ca vreau eu altul, nu pentru ca nu le place parintilor.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

No bun..trebuie sa plec..cu baietii la bere!

Doamne ajuta pentru iulika si bruce! sa se termine cat mai repede si cu bine!!

pupici, cu drag!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

vik usor si robust... deci pica graco, pentru ca cele care se pot lasa jos de tot (pentru nou-nascut) sunt pe la 15-18 kg!

Eu as zice din ce a ramas chicco CT0.2, chicco trio evolution sau inglesina zippy system.

Adica la astea si al graco ne-am uitat noi, pentru ca am vrut si scoica de masina. Si sa se lase pana jos sau sa aiba landou, daca nu.

Eu la targul ala de la cluj m-am zbatut sa ma decid. Adica am fost de 3 ori la targ, o data in celalalt capat de oras sa vad chicco-urile, ca ei nu venisera la targ, o data in cora sa mai vad cate ceva...

Ca stiam ca ar fi bine sa ma decid atunci, datorita promotiilor si reducerilor imense! Noi am luat pana la urma inglesina zippy system, ca e cel mai usor dintre toate si are suspensii la rotile de cauciuc siliconat ca graco. Chicco are rotile de plastic. Si la chicco simteam prin husele alea toate suporturile de metal de dedesubt. Si am zis ca eu o sa ma plimb mult, si singura. Asa ca imi trebuia ceva care sa se deschida cu o singura mana, sa fie usor, sa ocupe spatiu putin (e stil umbrela), sa fie rezistent, solid, suspensii sa nu scuture bebeul, etc.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Danutza multa sanatate sotului.

Alecsxa eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare deoarece exista diferente de crestere de la un bebeu la alta si chiar si la acelasi bebeu in diferite perioade ale sarcinii. SI la 2,300 kg mi se pare ca e o greutate ok.

Roxxy, Ellenuta referitor la DPN la noi am observat ca se pastraza cel calculat pe baza UM si nu se modifica de fiecare data cand ecograful da altceva. De asltfel, avand in vedere ca pot exista mici erori de masuratori care in cazul bebeilor pot insemna zile sau chiar saptamani nu cred ca e cazul sa se faca acetse modificari daca stii sigur cand ai avut UM si poate chiar stii si cand ai ovulat.

Monikus cum mai esti?

36+ cu

Mergi la inceput