Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)
Raspunsuri - Pagina 8
tulibu spune:
vik eu una as incerca sa ii explic ca nu m-am luat dupa numele socrului ci dupa al sotului, iar daca te afecteaza ca o perioada nu va mai veni pe la tine gaseste alt nume. Dar e oare posibil, sa fie asta un motiv pentru care sa nu se simta obligata sa te ajute? poate are impresia ca ai avea nevoie/vrea de ajutorul ei, si ea nu e dispusa sa ti-l acorde. si atunci a gasit motiv.
Ioana 30+
bebe
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Nu am reusit sa va main citesc de 2 zile si uite ca am intrat si am vazut un bebe nou. Felicitari Maria I! Sa va dea Dumnezeun sanatate si putere, sa fie totul ok si sa treceti cu bine peste aceasta incercare.
La multi ani cu intarziere Alinadragut
La multi ani Mimika
Mi-am mai revenit si eu din starea mai naspa in care eram. Am facut si analizele care mi le-a dat doctora si se pare ca o sa imi creasca tensiunea si trebuie sa stau cat mai mult intinsa in pat.
Am intrat si noi de miercuri in saptamana 37 (deci avem 36 si 2 zile acum). SUntem foarte fericiti ca se apropie momentul.
Ma bag la recuperat ca sunt la cap 146 si revin.
36+ cu
katteryna spune:
Am revenit!
HAI IULIKA!!!
Mimika "sa-ti traiasca soacra!" E de coma nu alta!
Vik voi stiti mai bine ce aveti de facut dar pe mine nu m-ar fi dat nimeni inapoi dupa ce am hotarat numele copilului .E alegerea parintilor nu a bunicilor, iar de nu le place sa fie sanatosi!
37+ cu floricica RAISA MARIA
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 plus, ca eu parca asa am auzit de la un preot (greco-catolic) ca in situatii de maxima urgenta, orice om care este botezat poate la randul lui sa zica niste rugaciuni si sa boteze un prunc.. |
Da,da, si eu stiu la fel si la ortodocsi. Chiar si moasele pe vremuri erau invatate sa boteze rapid, sa spuna o rugaciune. Nu stiu acuma. Dar si mama poate daca Doamne fereste trebuie, sa spuna rapid ceva rugaciune si tare cred ca trebuie sa spuna si fraza cu "se boteaza robul lui Dumnezeu numele in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh". Nu ma pricep, ceva de genul. Sper sa nici nu fie nevoie sa stim asa ceva.
citat din mesajul lui Dana15 raluk imi place marsupiul de la chicco? ai idee cat costa? |
2 mil jumate... mai scump decat un wrap, dar asta il putem vedea in magazine, wrapul noi numai sa comandam pe net putem, o bucata de material... la aproape 2 milioane... greu de decis...
cred ca voi face cum am zis, lasam pe dupa nastere si incerc sa-l pun intr-un sal mare. Daca sta bine, ok, comand wrap sau sling . Daca nu, merg cu el intr-un magazin sa vad cum sta in marsupiu
30+
raluk16 spune:
Mersi mult!
Pana la urma iti iei si sling, sau il transformi wrapul in sling? Eu am tot cautat review-uri si lumea zice ca e mai usor pentru spatele mamei wrapul. Cele care aleg sling in aleg ca nu suporta atata material ca la wrap, pe langa ele.
30+
raluk16 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac fetele astea nu mai raspund , cred ca iulika e mutata in sala de nasteri Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Hai Iulika!!!
Hai Bruce!!!
30+
vik-cj spune:
Fetelor nu ma bazez eu pe ajutorul soacrei..are 73 de ani totusi...mi-ar fi si frica sa o las singura cu bebe. Sper ca mama sa se implice mai mult ca e mai tinara (60 de ani) si isi doreste sa fie implicata....dar...sotul meu e foarte legat de maica-sa (ca orice barbat, ce sa zic) si decat sa se contrazica cu ea...zice "da, da bine, cum zici si decizi dumneata" dupa care se termina discutia.
Eu cred ca trebuie sa pic de acord cu al meu sot si nu cu socrii, parintii si altii...doar e copilul nostru. Vom vedea...timp mai este.
Vad ca va uitati dupa marsupii...eu inca nu m-am decis la carucior..ca as vrea unul usor dar si robust in acelasi timp. Nu imi dati niste sugestii? Voi ce v-ati luat? sau la ce va model va ganditi?
31+ cu
raluk16 spune:
citat din mesajul lui vik-cj Si daca tot sufar azi si eu de tastarnita si am vazut ca ati abordat subiectul soacre...sa vedeti ce am patit eu cu a mea...eu imi doream ca pe fiimea sa o cheme Stefana Alexandra, Stefana dupa taica-so (sotul meu e Stefan la fel ca si tatal lui). Cind am anuntat familia, singura care a avut de comentat a fost soacra ( ea si socrul meu traiesc impreuna de 50 de ani dar de vreo 25 fiecare e cu viata lui...nu am inteles niciodata de ce s-au pretat la un asemenea compromis dar nu comentez)deci...soacra mea mi-a spus scurt in fata ca daca imi mentin decizia ea nu imi mai calca pragu si nici nu mai vorbeste cu mine ...ca o jignesc botezand copilul dupa socrul meu. Am ramas fara replica...si din pacate tot asa a ramas si al meu sot...care la final a concluzionat ca vom gasi alt nume....daca asa se pune problema. Pe mine ma termina chestia asta...si sunt intr-o mare dilema... No...ca m-am descarcat si eu... 31+ cu |
in loc sa fie mandra ca alegeti nume din partea sotului tau si nu din partea ta... si mai ales ca e numele fiului ei...
Eu zic sa te gandesti bine bine cum ti se pare numele, ce zice bebelina de el. Daca tu simti ca asta e numele care i s-ar potrivi, ignor-o. Ca nu cred ca poate fi asa ciudata incat sa nu vina sa vada bebeul din cauza asta. Sau daca e, nu mai merita atentia voastra.
30+
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui aidaciolac fetele astea nu mai raspund , cred ca iulika e mutata in sala de nasteri Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
nici mie nu mi-a raspuns
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac Dragelor si eu trebuie sa ies putin ca mor de foame si de sete daca nu , si fug si pana la puisor ... va si revin cat de repede pot |
te asteptam cu drag
Poate pe cand vii ai mesaje de la Iulika noastra!
30+