Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mesaj de la techila:

"Iar nu pot sa plang si eu cu voi, abia astept sa ajung acasa. Sa-i traiasca sa fie sanatos! O avea codite?

Te rog mult sa transmiti si de la mine felicitari si sa traiasca piticul. Si sa bagi si niste agitate"

Asa ca...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Sunt terminata si eu , deseara "facem" 48 de ore de travaliu...

Ce tare!!!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

pai daca era Techila acasa, nici ca nastea Iulika...nu asa e regula, cand lipseste ea, se naste??

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Off...sa-mi revin si eu un pic ..sa incerc sa citesc ce ati mai povestit voi cat am fost plecata

vik spunea ralu de caruciorul achizitionat de noi in ungaria..il vezi pe webshots la pozele mele..este ok; este o firma mai no-name, adica eu nu am auzit de ea pana acum(CAM); se pare ca este din italia..daca dai search pe google, probabil gasesti mai multe informatii;
noi suntem multumiti de el!! singurul defect care i l-am gasit (bineinteles dupa ce l-am avut acasa) este ca nu are bara aceea in care putem pune biberonul la bb sau diverse chestii..asta este!
Daca vrei mai multe info iti pot spune pe PM..acum sunt tare emotionata de venirea lui bb Bruce si simt ca ma intind ca o placinta la scris!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Nici al meu nu are tavita, dar am cumparat de la inglesina ca accesoriu, si o s-o pun doar cand va trebui.

Aida cred ca de acum inainte voi sari peste mesajele tale... ma emotionez la culme, mi-o si imaginez cum sta cu bebe in brate fericita

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

pai daca era Techila acasa, nici ca nastea Iulika...nu asa e regula, cand lipseste ea, se naste??

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

clar! trebuia s-o trimitem de mai demult, sa nasca fata linistita

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Pe mine cel mai tare ma bucura ca i l-au pus pe piept si sta cu el acolo ce emotionant.

Fetelor care-i urmatoarea ? ca acum suntem incalzite
Eu chiar foarte incalzita ca am dormit ca o valiza si sunt lac de transpiratie ca nu stiu de ce m-am invelit...sa nu ma prinda curentul

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Vreau si eu sa transmit toata fericirea din lume Iulikai si lui Bebe Bruce, ca m-a apucat plansu si nu pot sta la o parte. Felicitari, ce emotionant! Fetele, azi maine si voi ajungeti acolo
unde? in Suedia?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lucia...pai cred ca Monica e urmatoarea, nu? desi pana pe 19 mai au timp si Crocodana, Adela....eu , Kateryna....

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Felicitari IULIKA, sanatate multa lui Bruce!

Doamne ce cursa, ce fata curajoasa. Multumim fetelor care ne-au tinut la curent.
+ 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Am ajuns la zi. Of ce mult am avut de citit.

A nascut Iulika.
Felicitari proaspetei familii, sanatate atat la Bebe Bruce cat si mamicii si mult laptic.

36+ cu

Mergi la inceput