Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
Iupiiiii!!!
Bine ai venit pe lume, Bruce!!! Vezi cate fete te-au asteptat cu drag!
30+
MangaGirl spune:
BRAVO DRAGUTZA DE IULIKA!!! SA TRAIASCA BB BRUCE! PUP CU DRAG SI TE ASTEPTAM CU VESTI
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Dana15 spune:
Multumim Aida, Raluk ca ne-ati tinut conectate la marele eveniment! si Lucia..oare tu unde esti, mami? acum am vazut ca pe mess nu este
Ce minunat! ce minunat! asteptam poze cu Obelixa noastra scumpa si cu puiutul lor!
Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Doamne cand ma gandesc...el e un ghemotoc de om si e asteptat cu atata nerabdare de atatea suflete.
Si imi imaginez ce fericire poate simti Iulika acum....ce n-am da fiecare sa fim in locul ei...
Felicitari inca o data MAMI!!!!
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
raluk16 spune:
Bine, Aida, de ce chiar daca n-ai zis nimic nou in al doilea mesaj eu iarasi m-am apucat de plans???
Sa fie sanatosi toti si sa-si bucure parintii!
30+
mary_07 spune:
Si bineinteles, multe si multi pt fetele care ne-au tinut la curent cu venirea lui Bruce pe lume
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
santorini spune:
Bravo Iulika. Sa-ti traiasca Bruce, sa fie sanatos, cuminte si mancacios!
M-am trezit la timp din somn!
36+ cu
nazdravanul meu
cristina_ana spune:
FELICITARI IULIKA!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME, BRUCE, SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Andrecluj spune:
Vreau si eu sa transmit toata fericirea din lume Iulikai si lui Bebe Bruce, ca m-a apucat plansu si nu pot sta la o parte. Felicitari, ce emotionant! Fetele, azi maine si voi ajungeti acolo 23 + Chiara Ada
cristina_ana spune:
Mie imi este imposibil sa recuperez tot ce ati scris de duminica incoa', asa ca renunt!
Imi pare enorm de rau de Maria, as fi vrut sa o sun dar nu imi gasesc cuvintele de incurajare! Sper sa se intample o minune cu micutul ei si sa fir bine!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana )
POZE