Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nici o veste?? Si eu care am dormit cu emotii ca ratez anuntul!

Go Iulika go go

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Da e cam scumputz la gynia, si cum ai mai zis-o si tu, destul de riscant. Dar stiu vreo 2 mamici care au ajuns acasa de acolo ca si cum ar fi fost in concediu, asa de relaxate si rasfatate, si le-au invatat asistentele tot despre bebe si alaptare.

Macar la noi la amarata de particulara (bine, nici nu se compara cu a voastra) pretul la nasterea naturala e sub 2000 cu tot cu cazare, mancare, etc.

Dar sa fie chiar asa pe fata dezamagita ca ai ales Stanca... si tot cu ea, nu? Pai atunci ea de ce mai merge la stat? Si tot nu inteleg, ca dincolo ii intra plicul direct in buzunar, pe cand la particular merge pe chitante .

Nu stiu, dar ceva trebuie sa faci... nu cumva sa nasti cand e in concediu, si sa ajungi la urgenta si sa nu se ocupe nimeni de tine ca n-ai cotizat toata sarcina pe la cabinetele lor particulare...

Daca e vorba de tanti sefa de la gynia, poate te paseaza la fiu-so, dar el cred ca e numai la gynia, nu?

30+
Nu e dna Zsigmond, e vb de Fulga Florescu.Si am inteles ca ar fi totusi actionar majoritar sau asa ceva.Mi s-a spus ca daca se intampla sa nasti cat e ea in concediu te plaseaza la alt dr de incredere...de asta ziceam. Da, e scump la Gynia, dar daca ai banii si nu te preseaza nik, conditiile sunt faine.Sa speram ca nasc dupa 7 sept.DPN meu e 28 sept.

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna burticutse,

dar vad ca v-ati pus pe maratoneala .. ati dat "sandale" la scris ..

eu am fost la inmormantare dimineata, de fapt pe la 12.30, apoi la pomana si acum am aterizat la serviciu caci m-a sunat un colaborator ca are nevoie de ceva .. uff .. asa n-as mai fi venit dar n-am incotro.

MIMIKA

La multi ani, de 2X mami! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiutii tai!

roxxy ce frumos ar fi sa se nasca pitica pe 8 septembrie .. fix de Sf. Maria!

doro prin ce emotii ai trecut si tu .. imi pare bine sa piticuta e bine!

raluk auzi tu .. ce vrea ea vin .. mey, tu vrei sa-l imbeti pe bb si sa nu gaseasca iesire .. ..

tulibu aoleu .. am vazut si eu pompa aia de nas . frate .. eu cred ca e ptr elefanti .. brr

mimika ce soacra de cosmar ai si tu ...

am terminat un capitol .. revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Nici o veste...Si intre timp io am bagat si un pui de somn... Nu intrebati unde incape ca nici eu nu stiu!Pur si simplu dorm pe unde apuc Acu tre sa plec si mi-i ciuda ca as putea pierde marea veste!
IULIKA!BEBE BRUCE!

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

fetele, eu tb sa incep sa ma pregatesc,
ca merg la masa la fini, ca anunta sarcina, oficial intregii familii ca nu stim decat noi.
asa ca avem party mai intru de pe acolo daca au semnal, ca si i stau tot in camp si e prob de pe unde bate semnalul la vodafone.
va pup

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

A intrat prietena Iulikai si acuma vorbeste Aida cu ea!

Elle nu m-am gandit ca o sa se imbete si n-o sa mai stie iesi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

sigur ne anunta ca a nascut

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

37+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Doamne in cat suspans ne tine aici Iulika.... eu ma simt mai bine un pic dupa ce am stat si am dormit un pic....si acum suntdin nou pe baricade..

33 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iulika : ce dai sa-ti zic???sunt Tania din nou
aida: ce vrei tu
aida:
iulika: glumesc
iulika : dragelor care asteptati ei bine Iuliana a nascut un bebe frumos foc si a fost foarte curajoasa si a impins cum trebuie
iulika : acum il are pe piept
iulika :
aidaciolac:
si?...
iulika : asa si noi aici am plans
iulika : si am facut poze
iulika : pe care o sa le vedeti in curand
aida: da vrem sa le vedem
iulika :
aida: sigur ca da
aida: si cat are? ...

pt alte vesti mai asteptam ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am ajuns si eu!

nu stiu inca de Iulika, ca-s la pagina 9..sper ca totul este bine!

Mihaela multumim pentru siteuri!
aper sa nua fie nici o pb si sa ajunga si la noi wrapul pe care il voi comanda..luni o sa fac chestia asta!!

si raluk sa stii ca si mie imi place acela bleu..ezit intre el si cel verde deschis! chiar daca este fetita!! vreau sa aiba lucrusoare in cat mai multe culori! fiind o culoare deschisa nu prea va tine la jeg, dar asta este! banuiesc ca nu se va deteriora de la spalat! o sa iti spun ce culoare am ramas pana la urma!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput