Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)
Raspunsuri - Pagina 12
THEA22 spune:
Apropo, fetelor, onorariul doctorului care va asista la nastere cam cat ar fi, aprox?Doctoresa mea intra in concediu in ultima sapt din aug si m-am gandit sa-i dau juma de onorariu, nu de alta, dar ultima oara la consult s-a aratat mai imbufnata mai ales cand i-am zis ca nu nasc la clinica particulara, ci la stat...Poate o mai imbunez si ma asigur ca vine la nastere
THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Raluk..merci de sugestii...acum m-am uitat pe net la inglesina...e super...cel putin asta pe care il vad eu combinaie de mov cu cyclam e chiar cool...si chiar ca e usor. Plus ca e 3 in 1...Eu din pacate la baby expo m-am uitat dupa patut nu si dupa carucior... 31+ cu |
Eu numai dupa ce m-am intors cu el acasa m-am uitat pe site-uri dupa review-uri, ca pana atunci nu il bagasem in seama din cauza pretului. La targ a fost cu 6 milioane reducere. Si nu m-a lasat sotul sa iau altceva. Ca chicco nu i-a placut ca are roti de plastic si cum se simte inauntru. Si cu graco si-a dat seama ca imi trebuie alta masina si sa vina si el cu mine la plimbare. Chiar si vanzatorii de la graco numai cate doi il puteau ridica...
Si peste tot pe net numai review-uri perfecte am vazut, chiar si dupa 2-3 generatii de copii. Spunea una ca in Roma e plin doar de inglesina, alte carucioare mai rar, si cum au ei pavajul ala, e singurul care rezista .
Este si pe youtube o tanti simpatica, se plimba cu el prin parc si arata cum il deschide si inchide cu o mana. Recunosc ca asta m-a cucerit acolo la stand... si cat e de usor... si faptul ca poti oricand sa-i suni pe cei de la firma sa-i intrebi una alta, cum se monteaza .
Hai sa ma folosesc de ce m-a invatat Aida cu filmuletele de pe youtube:
30+
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
mihaela ce faci scumpa? brrr...cutremurul ala...am citit...sper sa nu mai treci prin asa ceva. burta ma daore o zi da, una nu...de la pozitia de stat pe scaun la munca ma inteapa rau in ficat si in stomac...spre dupa amiaza se intareste si e atat de grea de am senzatia ca vrea sa se rupa. cred ca nici lui nu-i convine cum stau atatea ore. mai am 3 sp.... mai prost e cu butucii, ca nu se mai dezumfla nici macar peste noapte si imi amortesc mereu. daca sunt acasa si stau pe stanga, totul e bine...dar la munca, ma chinui. abia astept sa vina . mi-a venit ieri dimineata patutul si l-am depozitat in spatele canapelei pana cand ne vom muta in alta casa. trebuei sa ma apuc de spalat si calcat lucrusoarele si sa-mi cumpar sutienele, ca ma prinde nascutul dara tzatzar de alaptat. In rest sunt cam gata. astept cu sufletul la gura sa vedem ce zice iulika. MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Manga imi pare rau ca te chinuie aia la servici:(( Bai cat de insensibil sa fii sa tii o femeie gravida in 8 luni pese program??
Io mi-am dat demisia,asa cum ma asteptam nu au vrut sa-mi dea nici un leave si am renuntat.Bine macar ca-mi platesc vacanta de vara,cu asta m-am ales.Iti tin pumnii sa rezisti astea 3 sapt,desi mie mi se par o eternitate...bafta multa si cu banii aia de chirie,poate merge a doua oara.Pup,ai grija de tine !
Mihaela 36+ cu baby Joshua
selen80 spune:
Raluk, noua la curs moasa ne-a zis ca epiziotomia se face doar daca e nevoie si cat e nevoie...si e de ceva ani in spital....ne-a aratat exact cam cat trebuie sa se vada din cap, sa fie colul la maxim deschis, si se taie cat sa iasa capul....ca daca ar taia dinainte, si la toata lumea, ar taia ca la nebuni, fara sa stie cand sa se opreasca si daca sa taie 1 cm sau 5
eu sper asa sa fie....desi n-am fost nici eu prea constanta cu masajul (ca cica tb de 2 ori pe zi, si eu mi-am facut doar o data..), si mult nu mai am
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anco
asa ma vad si eu, numai ca el nu are aceeasi viziune anco 35+???? si poze |
Lasa ca mai povestim dupa. Al meu ma ameninta ca nu o sa mai apuc sa-l iau in brate si eu... vezi, noroc ca tu ai doi
30+
kawaichan spune:
citat din mesajul lui selen80 Raluk, noua la curs moasa ne-a zis ca epiziotomia se face doar daca e nevoie si cat e nevoie...si e de ceva ani in spital....ne-a aratat exact cam cat trebuie sa se vada din cap, sa fie colul la maxim deschis, si se taie cat sa iasa capul....ca daca ar taia dinainte, si la toata lumea, ar taia ca la nebuni, fara sa stie cand sa se opreasca si daca sa taie 1 cm sau 5 eu sper asa sa fie....desi n-am fost nici eu prea constanta cu masajul (ca cica tb de 2 ori pe zi, si eu mi-am facut doar o data..), si mult nu mai am 37+ cu Ebru PRIMA POZA! AMR 3 SAPTAMANI! nunta |
Selen e ideal ce zici tu acolo dar din pacate sunt doctori care nu vor/n-au chef sa astepte sa vada daca chiar e necesara o taietura..si nu ma refer strict la medicii din tara,am vazut destui care fac asa si pe aici,au scris asta in pliantul cu politica spitalului.So,depinde de la spital la spital si de la medic la medic..
raluk16 spune:
citat din mesajul lui THEA22 Apropo, fetelor, onorariul doctorului care va asista la nastere cam cat ar fi, aprox?Doctoresa mea intra in concediu in ultima sapt din aug si m-am gandit sa-i dau juma de onorariu, nu de alta, dar ultima oara la consult s-a aratat mai imbufnata mai ales cand i-am zis ca nu nasc la clinica particulara, ci la stat...Poate o mai imbunez si ma asigur ca vine la nastere THEA2233+ cu''Matei Alexandru "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Si daca ii dai degeaba? Ca poate nasti cand e in concediu...
30+
kawaichan spune:
Raluk stiu ca se poate face sling din wrap dar mie mi-e cam frica sa ma bag,ca nici nu am masina de cusut si nici la mana nu-s mare artista..
raluk16 spune:
citat din mesajul lui selen80 Raluk, noua la curs moasa ne-a zis ca epiziotomia se face doar daca e nevoie si cat e nevoie...si e de ceva ani in spital....ne-a aratat exact cam cat trebuie sa se vada din cap, sa fie colul la maxim deschis, si se taie cat sa iasa capul....ca daca ar taia dinainte, si la toata lumea, ar taia ca la nebuni, fara sa stie cand sa se opreasca si daca sa taie 1 cm sau 5 eu sper asa sa fie....desi n-am fost nici eu prea constanta cu masajul (ca cica tb de 2 ori pe zi, si eu mi-am facut doar o data..), si mult nu mai am 37+ cu Ebru PRIMA POZA! AMR 3 SAPTAMANI! nunta |
Aici am inteles ca se face "din oficiu", probabil fac o medie, asa la 3 cm . Sper sa-l lamuresc pe doctor, om vedea...
De la cate saptamani tre sa incep? Ca am uitat .
Eu cred ca si o data pe zi e super. Cunosc o tipa in Oradea care nu s-a ocupat deloc de asa ceva si nu s-a rupt si n-a facut epiziotomie. Spunea doctorita ei ca totul tine de cand iti spune moasa sa impingi . Deci e clar ca aci la noi nu sunt moase bune...
30+