Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Iulika cred ca naste in momentul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Dana,da,ala e.Dar intre timp am vazut prin magazine si alte materiale mult mai subtiri/rezistente/elastice care mi-au placut mai mult,insa nu mi-a placut 'wrapul'(http://www.mybabynest.com/ )-erau doua chestii cusute cumva in x si eu cel putin mai multa incredere am intr-o bucata lunga fara cusaturi pt nu vreau sa stau cu gandul cand s-o mari bebe ca daca si cu parca se descoase pe undeva si-mi cade copilul,ca mai citeam pe la zmeurici ca a patit cineva cu slingul asa.

Raluk,slingul mi se pare super pt perioade scurte, de max 1.5h si intentionez sa-mi cumpar unul cand o putea bebe sa stea un fundulet sa-l car pe sold cand ies prin magazine cu el de ex.Wrapul e pt cand e mic mic si o sa-l port probabil aproape non-stop prin casa pt ca am inteles ca ajuta si cu colicii si multe alte probleme ce pot aparea.Nu stiu daca o sa-i placa,dar eu vreau neaparat sa incerc,mi se pare modul ideal de a creste un bebe mic,sunt pro attachment parenting,poate iti mai aduci aminte cand am mai vbit despre asta pe aici Cat despre pret si d efaptul ca-i doar o bucata de material,sunt de acord,e poate scump sa dai 1 milion si ceva pe asa ceva dar fiind atat de simplu poti sa-ti faci singura unul,ca doar dimensiunile le iei de pe net,sau ti le mai zic io odata-4-5mx50-70cm

Alta chestie,se pare ca nu toate is facute din tricot,sunt unele si din ceva care seamana cu o camasa de blugi ff soft,iar materialul e putin elastic.

Si ceva linkuri pe care m-am mai uitat eu

http://www.mobywrap.com/
http://www.didymos.de/english/index.php
http://www.peppermint.com/index.html
http://www.youtube.com/watch?v=TLduLJFSJn4

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Transmit si eu MarieiI tot curajul din lume si sa treaca bine peste momentele acestea si ne rugam sa sa faca bine puiul ei. Din cate am inteles ea este la Polizu inca si bebe la Grigore Alexandrescu. Sper sa o lase in curand sa plece din spital si sa poata sa stea cat mai aproape de bebe. Asta ar insemna foarte mult atat pentru ea cat si pentru puisor sa o simta alaturi pe mama ei si sa aiba putere de lupta.

Eu stau foarte aprope de Grigore Alexandrescu si de vreo doua ori am ajuns pe acolo cu fetita mea, Teodora, si mi se rupea sufletul cand vedeam atati copii suferind.

Astept cu sfletul la gura vesti si despre Bruce si intre timp incerc sa ma lamuresc cum e cu semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Doamne ajuta!

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor ies pe usa , parca vad ca in 10 minute trimite mesaj ca a nascut so , stati cu bunghiul cand nu mai este "idle"

haaaaaaai iulikaaaaa

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

A, vik, adaug la carucioare: intreab-o pe Dana noastra ce carucior a luat din Ungaria, ca al meu arata exact ca al ei din poze. Si poate al ei e mai ieftin. Eu am ca si litlelight si Emy, doar ca pe alta culoare, il gasesti la litlelight in album.

crissbebe imi pare tare rau ca nu te simti bine! Sa treaca repede!

Dana eu am vrut sa-ti zic ca te-as vedea in ala ca tipa blonda din poza, ala bleu . Dar apoi m-am abtinut, ca mi-am amintit ca ai fetita, si poate tie iti place altul. O culoare ar trebui mai anti-jeg, si care sa o poti asorta usor la hainele tale. Ce ieftin!!! Si iarasi spun, e bumbac bio pentru pielea bebeului!!! Si parca mai mare incredere am in astia decat in romanii nostri, care cumpara materialul si fac ei...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ionika bine ai revenit acasa.

Hai Iulika.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

vik , imi pare rau de deciziile soacrei si de faptul ca voi trebuie sa va conformati ei, dar voi stiti mai bine ce e la voi in casa. cu reducerile, de-aia eram entuziasmata, ca noi obisnuim sa mai facem duminica cate o zi prin cluj, asa ca sa isim undeva si evident ca prin polus...

wrap-uri si sling-uri nu cumpar ca am 2 bb si nu vad cum i-oi cara pe amandoi, desi am primit 2 marsupii chicco. ma tot intreb si pe alea cum le-oi folosi pe amandoua??

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Am mesterit ceva la profil si am adaugat o semnatura sper sa se vada.

Imi permit sa fac si eu niste niste sugestii:
AIDA , stai linisita si rezolva ce ai de facut, sunt sigura ca se gaseste careva printre fete sa iti trimita un SMS in caz ca apare Bruce.

Ma gandesc poate ii trimiteti si Techillei un SMS, ca e pe derumuri si iar o sa fie trista ca rateaza nasterea.

Pupici, lansez mesajul sa vad daca imi apare semnatura.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iulika e tot idle...
Hai bebe Bruce vino usor si alunecos ca un pestisor!Sa-i implinesti la mami si tati toate dorintele!!!

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput