Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

multam Nico. Sunt de aceeasi parere cu regimul, si nu doar la copii...chiar si la cardiaci, sa stii
Marul copt care de regula ii place mi l-a refuzat, o sa mai incerc...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nico,!Da,normal ca voi sta cumintica ca asa mi-a si zis,dar si sa vreau nu pot sa ma misc din cauza destului sa fac treaba,asa ca....stau cuminte!Si sa-mi traiasca mama ca ma ajuta!
Naty,in 2 septembrie face finutul 3 luni...e maricel,dar nu o sa il tin eu in brate!Chiar George a zis ca mai bine il tine el,eu doar sa il manevrez:imbracat-dezbracat!Deja i-am cumparat hainute si tot ce trebuie,i-am gasit un costum cu frac si papion!
Cu papica,subscriu la ce a zis Nico plus orez cu morcovel ca lui Sam ii place mult!
Numai ca am si eu o dilema...maine avem o nunta si nu stiu daca sa ma duc,ca nu ma pot incalta cu pantofi,nu imi incape piciorul,si apoi mai si schiopatez...ce ati face?ati merge sau nu???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Numai ca am si eu o dilema...maine avem o nunta si nu stiu daca sa ma duc,ca nu ma pot incalta cu pantofi,nu imi incape piciorul,si apoi mai si schiopatez...ce ati face?ati merge sau nu???

NU!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si pentru ca Becca face nani si baietii sunt la peste mai bag si eu un mesaj...

Olgutza, felicitari lui Sku pentru prima propozitie cu adresa! Rebe azi noapte s-a trezit si mi-a zis: mamiiii, kk!! Si asa era, facuse kk, era plina saracuta, am schimbat-o , s-a culcat la loc, dupa inca o jumatate de ora: mamiiiii, apaaa! I-am adus cana, a baut o gramada de apa si apoi iar nani. Puii nostri s-au facut mari, incep sa comunice cu noi , nu trebuie sa mai ghicim totul. Si fie-ti mila de o biata randunica putin ratacita de stol in perioada asta si mai pune o data pozele cu Sku si Vladut de Mimo.

Naty, nu prea stiu ce sa-ti zic de mancarica...Becca inca mananca legumele pasate cu pui/vitel/curcan/ficatel. Am incercat sa-i dau si ciorbita si la fel ca Theea de Alice, mananca mult mai putin, maxim jumatate de castronel, mai impinge afara bucatelele de legume, isi pierde repede rabdarea, basca ce face pe ea si in jurul ei, desi nu i-au asta in calcul, fireste. Asa ca m-am intors la legumele mixate pe care le mananca repede , bine si cu placere...Mai tarziu, vad eu ce mai fac, deocamdata cat ii place asa pranzul, n-are sens sa il schimb. Apoi mananca foarte bine si in cantitate mare pepene rosu si galben, zilnic cate un bol marisor, bucatele pe care si le papa ea singurica cu scobitoarea, cum ai vazut si in pozele de la mare...avea in fiecare dimineata o caserola cu pepene galben, rosu, piersica, caisa, pruna si pana cand plecam in camera o termina pe toata. Seara si la mine este mai greu, nici eu nu prea stiu ce sa-i mai dau, ba cereale, ba cate-un orezel cu lapte, ba pur si simplu un iaurt cu biscuiti, mamaliguta cu branza....nu prea am idei nici eu, e mai greut. Azi a mancat si ea paste ( singurica ) o sa va arat mai tarziu cum.

Simo, nuuuu! Stai acasa cumintica sa se repare degetelul cu buba! Eu nu stiu cum sa vad pozele tale, indruma-ma si pe mine, pleaseeee!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:

NU!

Naty

Eram sigura

Mergi la inceput

Si tu,Clau?
Bine,o sa stau acasa.....
Clau,intri pe flickr iar user name-ul si parola sunt aceleasi de la mailul comun!

Mergi la inceput

Clau, eu intrebam de mancare cat de cat de regim, pt ca Iulia a tot varsat si a aavut si diaree, deci pepene de ex (care si ei ii place)-exclus
Raportez insa maxim succes acum la pranz cu pastele cu branza si pui plus desert 1 biscuite si juma de banana. Secretul-mi-a venit ideea sa-i dau si ei o lingurita cu care a morfolit fericita in castronelul cu paste, deci a mancat "singurica"...bine, nu are rost sa explic cat am curatat apoi in urma ei dar nu conteaza, e prima masa mancata complet cam de o saptamana intreaga ; cuminte in scaun, fara alergat prin casa cu dumicatul, fara mutre, urlete si fara scamatorii din partea mea...

Naty

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:

NU!

Naty

Eram sigura

Pai ce sa-i faci, daca-ti iubesti "copiii" neastamparati si le Vrei binele, le mai pui si interdictii ferme

Naty

Mergi la inceput

Naty, cam ASA?

Mergi la inceput

Oauuuuu Simo, superbe pozele voastre, mi-au placut mult de tot!

Mergi la inceput