Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Oana, sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani Marii si Mariute mari si mici, sa traiti si sa fiti sanatoase si voiase!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, ma bucur sa te revad. Chiar cred ca ti-e tare greu...La 1 octombrie mi-am propus si eu sa reintru in paine dar cand vad ce se intampla cu cresa, ma ia groaza, nu stiu ce si cum vom face...
Olgu, spor la copt! Trebuie sa ajung sa fac si eu asta, curand. deocamdata, de zile bune doar ma invart in jurul copilului astuia; pe langa ca e bolnavioara, acum ca abia a inceput sa fie bipeda e o perioada dificila, trebuie sa fiu cu ochii pe ea non-stop, sa nu cada si sa se sperie. Chiar, ai vostri fac o tragedie cand cad/se lovesc? Ca la noi e dezastru, la cel mai minor accident moooaaamaa, drama, tragedie greaca!
De Iulia ce sa zic, a mai facut febra pe la 5 dimineata (habar n-am cat, ca mi s-a stricat termometrul cred ), a ciugulit ceva de dimineata (departe de copilul meu mancacios dar na, barem a inghitit ceva si n-a vomat), e destul de bleaga dar e mai bine ca aseara. Fiiind week-end si nefiind in momentul asta f rau, ii dau nurofen daca e cazul, apa cat vrea, ma rog la Dumnezeu sa manance si sa nu mai faca febra si atat. Daca va continua sa faca febra si maine, e clar ca trebuie sa o caut cumva de cauza infectiei.
Dar, azi nu ma luati in seama, petreceti si va voiositi...
Simo, multumesc!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,Draga OANA-MARIA!
Sa fi fericita langa baietii tai

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

La multi ani cu bucurii Mariilor de pe crenguta,fetitelor randunici si celor drage:Mamici si copilite!!

Mergi la inceput

Inca una si ma duc:am fost la control la dr,colul are 34 mm,si deoarce in 23 vom boteza ma interneaza pt cerclaj doar in 24!Mi-a spus ca imi face anestezie generala,ca voi dormi 5 minute si ma tine 3 zile:asta nu-mi place,dar nu am ce face ca asa-i aici...
Naty,sa dea Domnul sa fie din ce in ce mai bine Iulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, ma bucur ca ai colul lungut, ca te pasuieste medicul sa apucati sa va faceti si treaba. Insa ai grija ce faci pana atunci!

V-am mai spus ca pana pe 15.09 plecam??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Da, Nicoleta, ai spus, numai maine nu-i 15.09!
Simo...cate kg are copilul de botezat? Dra colul pare ok, isi mentine dr parerea ca trebuie cerclaj?-ma rog, adevarul e ca e cel mai sigur asa, cu conditia ca apoi sa stai cat mai cuminte.
Iulia dupa ce a dormit pana la 8.30 doarme acum de la 11; din experientele anterioare e semn bun ca doarme atata si o sa o las cat mai mult, asa se reface organismul...

Naty

Mergi la inceput

Daca mai sunteti careva pe aici, PLEASEE, dati-mi idei ce sa-i mai dau de mancare, placut, usor si cat de cat de regim...Acum pt pranz ii pregatesc paste cu branza si cu carnita de pui, om vedea daca s-o atinge.

Naty

Mergi la inceput

Naty, parerea pediatrei noastre este ca nu trebuie sa-i dai copilului regim strict, ca, dupa ce ca nu are pofta de mancare, i se mai si ofera mancare de regim, care nu are niciun gust... apoi se mai si mira mamicile ca nu mananca nimic...

Cred ca daca i-ai da mancare relativ usor de digerat si ar manca ar fi super! Incearca si cu uscaturi... apa multa... eu ii dau lui Matei dovlecel la abur cu branzica de vaci (preferabil nu cu multa grasime) si el isi face de lucru cu strecuratoarea cu branza din care ciuguleste, eu imi fac de lucru cu lingura pe la gura lui...

Mergi la inceput

Ce-i mai place lui Matei cand e deranjat... mar copt sau la abur cu branza de vaci. Bucatele de morcov fierte si putin pasate... Mai scriu daca imi amintesc...

Mergi la inceput