Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, super peisajele si pensiunea! cam putine poze cat ed slaba esti!!!!misto pijamaluca Ma bucur ca a mers totul bine la Covasna! Si sanatate multa puilor!!! e greu sa fie bolnaviori si sa nu-i ai acasa...of...cate un pup la fiecare si sa le treaca repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi, sa iti fie de bine Covasna! Iar de pici...vreo slaninuta, ceva, sa le fi "cauzat" :P? Vrei musai sa iesiti din oras?

Luny, 'neata!

Bubu, ceva ramasite de la festinul de ieri? Ca mi-e cam fuame Parca in jur de doi ani ies si ultimele masele..sa vad eu caninii iesiti toti si rasuflu usurata!

Mi-e foame!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Olgu, se incarca Stai aproapex, sa fii prima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata la voi.

Acum am venit de la un nea Marin...ha ha si eu mi-am dus berea cu mine. Mie mi se face rau de la gust si miros si nu suport berea asa ca beau o bautura de maltz cu gust de fructe, tot un fel de bere, are si alcool...dar cum lumea normala bea bere si io-s pe invers ma car cu ea dupa mine...cateodata. Unii stiu si cumpara special pt. mine. A fost frumos ne-am pupat , ne-am urat de bine....

Ma bucur asa:
Ca mamica de gudinde e mai bine si tinem pumnii sa se autodisctruga uratenia aia de t....
Ca mamica de Mufy incepe sa devina din ce in ce mai optimista. Cred io ca Mufu cand o vazut el pestii aia uriasi i-o trecut toata supararea.
Ca tuchi s-a reintors cu bine si am salvat 2 pozici sa ma inspir pentru gradina...intr-adevar superb. BTW ce manaci de esti asa de slabaaaa???

Sper:
Geckosa vina o data cu nota maxima .
Sku sa nu fie ceva rau cu ea
Iulia sa treaca o data boliciunea si sa se faca bine si sa pape.
Simosa isi schimbe inclinatiile spre goblen si sa uite sa mai fie halterofil.

Ba bucur ca:

Simonette
a revenit la noi si sper ca sa nu dureze 3 zile minunea. Am vazut poze superbe cu copii superbi
Noruta cea frumoasa si cuminteeeeeeeeee doarme bine in patutul ei. Mai fetelor eu asa copil bun n-am vazut in viata mea, e ca si un inger. Papa bine, rade, asculta de mami...pfiii o minune nu alta. E desteapta si stie O GRAMADA de lucruri. Zau ca nu exagerez, atatea intelege si spune cuvinte ff complicate.
Criss face un trip prin tara si o rog eu multtt sa o traga de maneca si pe CRISTINA A LA CLUJ ca am inteles ca ajunge si pe la ea. DA...zau mami chiar asa...fata deja a intrat in pita, mopuri, stergatoare...hmmm ce noroc pe tine.

Le doresc TUTUROR RANDUNICILOR PLECATE LA MAREA NEAGRAdistractie la MAXconcediu placut si sa se intoarca cu bine.

pe toata lumea s-am plonjat in pat.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Si mie mi-e foame, insa am o lene....a venit Ionel de la tenis si face el o omleta!

Nu mananca mai slanina...doar ca Ilinca e neascultatoare si umbla desculta si dezbracata si acolo e chiar rece dimineata si seara!

Cel mai frica mi-e sa nu faca Seb otita!

Olgule, as fie iesit din oras pentru restaurantul asta, ca ma gandesc la el de cand v-am auzit pe voi povestind!
Ideea e ca nu am cu ce sa platesc nota pentru 6 persoane!

Eu n-am apucat sa va povestesc ca mi s-a stricat calc marti si eu inca nu imi facusem prezentarea...si m-am capsat si m-am dus si mi-am cumparat laptop....ca oricum mi-l doream de mult si acum chiar eram disperata ca n-am la ce sa lucrez....insa mi-am dat salariul pe o luna pe el asa ca de aceea sunt foarte lefter!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriutza, in ultimul timp nu prea mai apuc sa mananc...in ciuda faptului ca am mai mult timp liber, fiind fara copii!
Si de o luna m-am tot dus la sport, insa mai am ceva pana sa fiu multumita!
burta asta nu se lasa prea usor!

Succes la amenajat gradina!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Luati, papati si va distrati
http://community.webshots.com/album/574144779PrxRIy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Eu o astept pe Bubu sa imi puna masa !

Tuchi, sa stapanesti sanatoasa jucaria!!! La Giurgiu te duci tu cu Omu' . Ii invitati la voi, te inspiri de la Bubu cu pregatirile si gata. Peste doua saptamani, dupa ce va intoarceti de la Campia. A nascut fata bonei?

Adriuta, somn usor! M-ai omorat cu beutura ta la traistuta

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi suuuuper cazare ati avut! iar tu, in poza cu colega in pijamale, arati tare de tot!!
mihuta sunt eu beata, sau..? dau click pe dansul Andrei si imi da loink cu Teo de Alice la pension

acum sa va pove ce facuram noi ieri...respectiv gratar cu socrii, ca e Marie..culmea si neasteptat, se comporta fain cu mine, ma si pupa mai nou, la venire si plecare..si a fost f relaxant, ca Muffy a fost exemplar de cumintel ieri, nu ne-a alergat in toata baza, a stat pe langa noi si sa- jucat ff frumos cu te miri ce...si am observat ca e asa de cand s-a imbolnavit, parca e mult mai linistit si sta muuult cu noi, cere in brate, ne pupa in disperare.. ma emotiona cand il vedeam ieri ce cumintel era si afectuos.. a papat puiut la gratar cu rosie, si a rontait porumb copt cu maaaare placere! siii..culmea ghinionului, a calcat pe o albina singura!! nu am vazut albine p-acolo deloc!! a plangacit 10 min, apoi a trecut iar la joaca..a doua oara in viata lui, pe mine pana acum m-a intepat albina doar o data, el e deja la a doua!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bun revenit Tuchi! De la Covasna am si eu amintiri minunate dar si horror...ma rog. Sanatate puilor, ce sa mai zic, ca uite si eu ma chinui de o saptamana deja. La giurgiu preturile sunt si in functie de...ce mananci Ca sunt pesti si pesti...Dar ca sa achiti nota la 6 persoane...cred ca e greut cam oriunde. Acuma nu stiu cum o mai fi ca nici noi n-am mai fost de 1 an, anul trecut insa eu zic ca puteai bine-mersi sa mananci fain cu MAI PUTIN de 50 ron.
Cris, concediu placut, sa va simtiti bine si sa fiti sanatosi!
Noi...la fel. Sub 38 nu scade febra nici sa o pici cu ceara; e tot destul de somnolenta si o apuca maraielile, dar a papat bine, scaunul e tot normal. Nu stiu...maine o luam pe sus sa facem niste analize; sa-mi zica mie mutu ca un simplu rosu in gat da febra o saptamana care nici cu antitermice nu vrea sa scada. e drept, nu e febra mare, dar E!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput