Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Iarasi 38,7...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Ooooffffff!!!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, uite de www.flickr.com/photos/olguselu/3789406560/" target="_blank">aici, Vladut cu Sof la Zoo Ploiesti

Nico, eu nu am zis nimic de mutarea ta, ca-s verde de invidie

Kya, da, suntem acasa, de asta am zis sambata, 22. Cami pleaca luni de abia, eu vinerea viitoare, nu stiu nimic de Nicol si de Ioana.... ca nu ne vedem. Poate mai faceti o incursiune de weekend la mare si saptamana viitoare

Naty, ! Sanatate Iuliei!!! Sa stii ca Sof plangea si plange direct proportional cu reactia mea la cazatura ei. Daca ma fac ca nu vad, sa mor de zice ceva...daca ma reped ca un uliu, racneste de zici ca cine stie ce a patit. Urmareste asta, daca reactionezi tu mai domol, daca se sperie ea mai putin.

Gudinde, ce face mama ta?

Plec la frate-miu! fetele!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgu, eu nu sar ca uliul nici chiar cand cade nasol, ma prefac ca e o gluma, dar ea tot tragedie face. Singurul lucru care o consoleaza e sa bat locul de care s-a lovit, sa zic "na, na" si ea repede ma imita, da si ea si zice "na, na"
Cu chiu cu vai am ajuns la 38 fix si a mai inviat si ea...Pt seara i-am facut mamaliguta cu telemea desarata si unt si a papat TOT, bineinteles si singura-da, i-am dat iar lingurita si m-a lasat masca, efectiv a reusit sa ia din castronel si sa duca la gura, aproape la fel de bine pe cat face asta acum finutul meu care e cu un an mai mare! Trebuia sa fie si ea emancipata la ceva...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clau Si tu ai niste copii de vis!!!! Si pereche!!!

Naty sanatate multa Iuliei!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
22+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

S amai umplu putin paharele, sa nu stati cu ele goale!
Si mai e si tort, poftiti
Chiar la ora asta m-am nascut, acum 31 de ani

Mergi la inceput

Multumesc din suflet pentru toate urarile voastre calde, Ramo, Lyvy, Cris, Mihutza, Liana, Arielu, Adriuta, Luny, Cami, Naty, Olgu, Nico, Miradi, Clau, Mimo, Simo, Gudinde, Simonetta, Geckolina, Kya si Zozelici Cate urari am primit Sper sa nu fi uitat pe nimeni, sa ma trageti de maneca

Mergi la inceput

Naty, ce rau imi pare de Iulia mica...ce-o fi?

Clau, e o dulce Rebe, ce frumos se rostogoleste in pat

Fetele de la mare, sa aveti vreme frumoasa si sa va intalniti si sa faceti multe poze!

Noi am petrecut frumos, in familie, fini, prieteni, o gramada de lume, Stef a mancat in continuu, nu exagerez, si de la toata lumea, statea cu gura cascata la fiecare farfurie A mancat multa branza cu rosie, 2 chiftelute , un castron cu supa si 2 galusti mari, iar branza, masline , nici nu mai stiu , apoi si-a baut lapticul si a dormit dus 4 ore!
am dormit si noi, restul, 2 ore, ne-am odihnit...acum astept iar pe cineva la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hai ma Olgu , ca eu nu va spun ca sa ma invidiati. Va spun fiindca prea parea la un moment dat ca vin numai cu vesti rele si cu bocete... Si fiindca uite, am si vesti bune, nu numai rele.

Si nu mai stiam daca v-am spus sau nu data (poate mai trece vreo randunica prin Brasov si nu vrea sa ma rateze )

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI BUBU,SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!
LA MULTI ANI MARIILOR!

AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty tin pumnii sa aveti o noapte mai buna.

Olga multumesc pt grija. Ieri a fost externata mama. Acum urmeaza tratamentul acasa, trebuie sa monitorizeze periodic INR-ul si peste 6 luni se va repeta CT-ul abdominal pt a vedea daca mai este sau nu trombul.

Mergi la inceput