Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
LA MULTI ANI Mario - Alexandru si Iarina Andreea!
Sa va fie viata minunata!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI Emma (aeperju), Elena (erina) si ancasilv!
Si toti fericiti!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
La multi ani Mario! 
Sa ai o viata minunata si barza sa-ti aduca un fratior sanatos, cuminte si voios! Ca sa aiba mama doi! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Erina! 
La multi ani Ancasilv! 
Sa fiti iubite, implinite, norocoase si sanatoase! 
=====================
carpatina spune:
La multi ani Iarina Andreea! 
Sa ai parte numai de bine! 
=====================
prisi spune:
va doresc sa aveti o saptamana cat mai buna 
pe mine ma trezeste Miru de la 6 , dar nu am nici o sansa sa va dau cafea de acasa, nu avem wirless la socri si tati de obicei inca mai doarme la ora aia daca nu-si primeste palmele de rigoare de la Miru , asa ca multumesc fetelor harnicute care fac cafea 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Bine v-am regasit. Aseara am ajus dupa 2 acasa si cu oarece peripetii (va povestesc mai incolo), iar azi sunt la munca. Noroc ca e destul de liniste deocamdata.
Am mult de recuperat, dar incepem cu felicitarile:
Mario
si
Iarina 
Sa fiti sanatosi si norocosi, sa aduceti numai bucurii parintilor!
Apoi mamicile:
Erina 
Emma 
Anca 
multa sanatate, bucurii si impliniri!
cu intarziere si sarbatoritilor de Sf Marie! 

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Papanash, de ce te gasesc suparata?
Prisi, stiu ca e greu acum cu mutarea, dar ce bine va fi in casa noua.
vorbaretei Miru, sa stii ca si Andrei si-a mai dat drumul dar pocit rau.
Betty, e un scump roscovanul tau (doamne ce a mai crescut), sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si sa fie un frate mare bun.
Imi pare rau de problemele de sanatate, sigur nu e o bagatela, dar poate nu este nici asa grav daca se poate tine cumva sub control.
Erina, multa sanatate Dariei. Nu cred ca de la intrarea in piscina sunt mucii, sigur e o viroza ceva.
Valentina,
imi pare rau ca nu sunteti bine, sper ca intre timp lucrurile s-au rezolvat. Multa sanatate puilor!
Cecilia, bine ati revenit si voi din concediu, ma bucur ca a fost asa frumos si socializarea la maxim.
Rodica,
tare, imi pare rau de vestea proasta.
Maria,
ne bucuram de vestile bune.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Dragelor, dar muuuult mai scrieti, abia am terminat capitolul ultim si cat mai am din urma...
Carpatina,
abia astept un mail de la tine sa vad ce mai faceti. L-as fi scris eu dar tot muncesc la arivare. Care sunt fragii aia de care vorbeai in capitolul trecut, "bobite"? Andrei e innebunit dupa mure, manca si cate 2 paharele la munte. Deci asa cu steaua? Sunt buna de beut? 

Ia poftiti de aici, si asa e un mod bun de a incepe munca.
Diwana, sanatate lui Rares, sper ca acum e bine.
Bee, felicitari, sa va traiasca micul Octavian si refacere rapida!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Cam asta cu turul de forta, sigur am mai ratat mesaje si poze, dar e greu cu recuperatul din urma.
Acuma sa va zic de noi. Copiii sunt binisor in medie, adica Alex e bine, rar mai tuseste, de azi e in deplasare la bunici, sper sa o duca de maine la inot.
Andrei insa e tusitor rau, a fost mama cu el la doctor saptamana trecuta si nu vad vreo imbunatatire. Cica nu e decat o faringita si tusea e iritativa, insa vad ca nu prea cedeaza nici la ketof. O sa il ducem din nou saptamana asta la control. In rest e nazdravan rau, are un cucui semn de buna purtare. Si-a mai dat drumul la vorba, dar greu de inteles oricum. E si el innebunit dupa bunici, nu s-a extaziat la vederea noastra, iar cu bona nu prea vrea sa mai stea.
Cam asta despre copii. Revin, ca suna telefon.
Rox , mamica