Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bine v-am regasit!

La multi ani Mario!!!Sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta frumoasa!!!
Am vazut pozele cu tine, chiar ca aliura si frumusete de fotomodel!!! Felicitari mami, petrecere frumoasa!!!

La multi ani draga Emma. Mi-am uitat incarcatorul de blackberry la PN si nu te-am putut suna sa te felicit personal. Cum schimb cartela in alt telefon te sun sa ne conversam. Sper ca ai avut o petrecere perfecta iar baietii te-au rasfatat la maxim!!!

La multi ani tuturor Mariilor!
Am vazut-o pe Me si ceilalti papanasi si dulcetica sarbartorind in Germania! Sa va fie de bine!

Moldoveanca am vazut poze cu frumosul tau!!! E un dulce si jumatate!!!

Melania imi plac mult postarile tale!!! keep it coming!

Rodica sper din inima sa fie tot raul spre bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

LA MULTI ANI, MARIO!!! Sa cresti mare, sanatos! FElicitari Betty pt asa comoara de baiat!

Cecilia, bine ati revenit!

Erina, voi cum va sarbatoriti?

SabinaY, felicitari pt progresele Lisei!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani fericitiErina!Multa sanatate si toate cele bune!

La multi ani Ancasilv!

La multi ani Mario!

Mergi la inceput

Emma, Bernix, Danielle, Gabriella un multumesc special pentru cuvintele tale, m-a emotionat, Melania, Cecilia, Ema.
va multumesc pentru gindul frumos!!!

Noi am fost plecati in apropiere de Bucuresti, www.insiemegrandresort.ro/home.html" target="_blank">aici.

A fost foarte placut, singura suparare e ca Daria e racita. Vazusem semne de raceala de cind ne-am intors de la mare week-endul trecut. Alaltaieri am facut prostia sa cedam insistentelor ei si sa intram cu ea in piscina.
Acum e cu muci girla, ragusita si cu tuse plina. Acum 4 ore a afcut si febra 38.2
Sperca miine sa reusesc sa o vada un medic.

P.S. trimit link la poze pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

ERina, imi pare rau ca Daria a racit! Sa speram ca va fi o forma usoara! Si Sara a inceput sa tuseasca de vreo 2 zile si zau ca nu mai rezist la inca o raceala. Sper din tot sufletul sa scapam si noi usor! Eu, in schimb, de vreo 2 saptamani stranut mult si imi curge nasul, dimineata si seara, habar nu am ce o fi! Sanatate Dariei si ma bucur nespus daa am ajuns putin la sufletul tau!

Pun si eu niste poze mai recente, ca tare am ramas restanta, cateva sunt si cu camera Sarei, inca nu e gata, incet-incet tot facem ceva la ea! Sa speram ca avem succes cu dormitul acolo!

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/3826091773/

Duminica lacuta tuturor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Cu o mica intarziere,urez numai sanatate, fericire si tot ce este mai bun in lume pentru toi cei care ieri si-au serbat onomastica!
De asemenea sanatate si toata fericirea si bucuria din lume pentru papanashul nostru maricel Mario de mami betty si pentru dragele nostre Erina si Ancasilv!
Eu am luat o mica pauza de forum , va mai citesc din cand in cand dar mi-a pierit cheful de toate. Am intrat intr-o pasa nasoala,datorata cred eu intr-o mare masura si oboselii.Alex si Andrei au facut toxiinfectie alimentara de la o sunca cumparata din Auchan(magazin cu pretentii),iar acum am observat cu groza o ciupituta urata pe Andrei (cred ca vinovatul este un paianjel dupa cum arata)din cauza carei i-au aparut iar petete alea specifice TSS-ului. Acum stau si astept,poate reusim sa nu ne mai internam, sunt si nasa la sfarsitul saptamanii asa ca va dati seama in ce situatie ma aflu. Pana data viitoare, numai bine va doresc! Pupici tuturor si o zi cat mai placuta in continuare!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php" target="_blank"> Va rugam votati "Fericit"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara,
am reaparut si noi in peisaj, sper sa ne putem si tine de treaba(scris) in perioada urmatoare

vad ca am ratat o gramada de momente fericite, dar ma bucur sa vad ca majoritatea (pitici, mamici, tatici) sunt bine, celorlalti le uram insanatosire grabnica, acomodare/reacomodare gradinarilor si va transmitem si cate un -ic ca sa treaca toate mai repede

uram bun venit pe lume celor 2 printese Mellisa si Lisa Maria si le trimitem mamicilor felicitarile noastre si cate un buchet de

tot cu intarziere La multi ani!tuturor sarbatoritilor de ieri

poze am vazut multeeeeee, ce sa mai nominalizez toti copii sunt absolut superbi, concediile au fost reusite, ma bucur sa vad fericire

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Bintui Internetul in cautare de ceva date!

Danuta multumesc!!!

Gabriela te cred ca nu ai mai putea suporta (eu am intrat deja intr-o criza adinca de la primii muci). Sper sa nu fie nimic grav la Sara. Am vazut pozele, e absolut delicioasa. Mi-a placut mult cu pensonul de face painting, in niste pantaloni bufanti, din nou in pozele de la mare si in cele cu camera ei. Camera e foarte frumoasa in nuante luminoase!!! Daria ar adora covorasul acela cu Poohhh!!!
Pupici la mamica fetita minunata si burtica!!!

Valentina imi pare rau sa aud ca au fost bolnaviori puiutii!!! Sper din inima sa scapati de spital cu Andrei si sa isi revina complet amindoi! Iti doresc sa te relaxezi pe cit posibil la sfirsit de saptamina si sa va fie de bine nasitul!!!
Multumesc pentru urare!

And last but not least La multi ani Ancasilv. Cind ne-am vazut in parcnu am stiut caimpartim aceeasi zi de nastere! Sa fii santoasa si fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

La multi ani!strengarului Mario pentru implinirea celor 2 anisori sa cresti mare si sa fii sanatos

Erina La multi ani! sa fii fericita si iubita, ma bucur ca ai petrecut frumos, iar Dariei multa sanatate si insanatosire grabnica

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Prisi bine ai revenit!!! Asteptam poze cu Miruna si impresii din casa nou!!!

Mergi la inceput