Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 3
betty78 spune:
Hai ca m-am mai inveselit putin
...acum cateva minute am primit un telefon de amenintare, in care o asa zisa doamna (domnisoara) m-a spalat bine de tot si mi-a spus sa ii las barbatul in pace si ca detectivul a inregistrat totul si ca o sa vad eu ce patesc, iar apoi mi-a inchis telefonul in nas.....si foarte dragutz este ca mi-a spus pe nume....Probabil ca boul, adica sotul doamnei cu pricina are 2 Sorane in agenda, iar tuta a gresit numarul![]()
...macar, daca as fi aflat despre cine este vorba, ca sa ii bat obrazul..si acum ca sa termin, sa va spun ca am raspuns pe speaker si ca sotul meu era langa mine? Norocul meu ca sunt insarcinata ca probabil altfel mi-l bagam pe dracu in casa....
Betty78
27+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Hai ca m-am mai inveselit putin ...macar, daca as fi aflat despre cine este vorba, ca sa ii bat obrazul..si acum ca sa termin, sa va spun ca am raspuns pe speaker si ca sotul meu era langa mine? Norocul meu ca sunt insarcinata ca probabil altfel mi-l bagam pe dracu in casa....Betty78 27+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty am mai auzit de scene de acest gen...chiar pe fix coincidenta de nr. Nu cred ca nu e sotul tau om de inteles

ceamica spune:
Erina
, Danutza
Bernix ,uite aici
http://travel.webshots.com/album/573947858wjKzMu
Adimercedes , mai intai a scos-o din clemele de prindere , a pus-o Puf la loc si de data asta a reusit performanta de a mi-o rupe dar cu tot cu o parte din grosimea parbrizului. O tragea spre el sa se vada in oglinda![]()
Intalnire placuta Piciulika , Luy, Ramonaiani, Sim
pentru maine ca absentam
Vreau sa urez si eu la multi ani pentru
Maria (ME), Lisa Maria (adimercedes) ,Alexandra Maria (rox), Ramonaiani, Antonia Maria (mandarinutza), Maria Teodora (bikmaria), Bikmaria , Mario(betty
), Rebeka Maria (bebeka), Maria (tomasa), Lisa Maria cea mica (devilla) si pentru toti cei ce-si aniverseaza onomastica maine -pitici , mamici, tatici , bunici
noi sarbatorim un bunic (tata socru) , i-am facut o diploma de bunic si i-am luat niste carti pe care le-am ambalat cum primeam noi la scoala la premiu pe timpul lui ceausescu.
si nu in ultimul rand
Emma (aeperju)
p.s. daca se lasa cu praji ma bag , caci imi permite silueta -asa mi-a spus Cineva![]()
melaniatud spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui devylla
Adevarat...printesa mare e cam lenesa in ultima vreme Adevaru-i ca am tot asteptat sa creasca Lisa in greutate si asta mi-a cam taiat pofta de forum. Daaaar,Lisa a luat in greutate tare bine.Sunt atat de fericita,saptamana viitoare vine acasa!!!Am inceput sa ii pregatesc lucrurile,patul si restul...deja visez la clipa cand o voi pune la ea in patut.Azi a avut 2328 grame!Creste zilnic cu 30-50 grame! Printesa Erika e ok.De ieri este iar in plimbari cu tati.Eu am ales sa stau pe-acasa si sa ma duc la Lisa.Acum sunt cateva libere in Jp..si aveam planurile facute de cateva luni in urma...asadar i-am trimis doar pe ei doi.Sunt tare curioasa de cum va reactiona cand vom veni cu Lisa acasa.Sincer imi este teama sa nu fie rautacioasa! Am primis pe mailul comun pozici noi. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Nu am avut timp sa-ti scriu pana acum un mesaj de incurajare dar vad ca esti cu moralul ridicat ceea ce este f bine. Si eu am stat cu Tudor vreo 10 zile dupa nastere la post terapie pt ca avea dificultati de respiratie, s-a adaptat mai greu la mediul extrauterin si stiu foarte bine prin ce treci si cat de mult vrei sa stai cu Lisa si sa o alinti si cat de mult astepti sa ia in greutate si sa pleci acasa. Crede-ma totul este ca un vis urat...raman doar amintirile frumoase si cand o sa o vezi la anul cum o zbugheste prin casa si cum te striga nu o sa iti vina sa crezi ca ea este bebelusul acela plapand si mititel. Hai ca mai este putin si gata!

melaniatud spune:
| citat din mesajul lui rodicamaries Off Doamne ce zi...dupa ce ca ploua si e o atmosfera foarte apasatoare, tocmai m-a sunat sotul meu sa-mi dea o veste de care chiar nu aveam nevoie acum... pe scurt l-au dat afara, fac reduceri de personal, si cica firma se va descurca si fara inginer, renunta la postul asta, sau are posibilitatea sa ramana pe un post de necalificat si la un salariu pe masura. Nici nu stim la cine sa apelam pe moment, posturi in oraselul asta nu prea sunt, sper sa reusim sa ne adunam sa vedem ce facem. ![]() ..................................................... mamica de Dariusica (19 sept 2007) Dpn 01.09.2009 |
Multa bafta Rodica! Imi pare tare rau!
Trebuie sa treceti peste impactul acestui moment nefericit si sa nu va lasati batuti usor si sa cautati. Cine stie de unde sare norocul. Uite mama mereu spune la faze de acest gen ca poate totusi asa e mai bine si poate tot raul asta spre bine!

Sa va ajute Dumnezeu sa gaseasca sotul tau un loc de munca bun si sigur!
melaniatud spune:
Maria ma bucur ca lucrurile incep sa reintre pe fagasul normal...mie imi este tare greu sa accept ideea ca doi oameni care se iubesc si fac si doua minuni de copii ajung la despartire..poate sunt de moda veche dar chiar ma intristasei cu vestile proaste insa acum ma bucur din suflet pt voi
melaniatud spune:
Lui Tudor vad ca ii merge bine cu Kreonul asta...s-a constipat doar odata. Pofta de mancare nu i-a scazut...astept sa mai ia si in greutatea![]()
Sa vedeti ce am patit azi cu el. Mi-am cumparat o rochie si niste sandale de ocazie pt ca tb sa mergem la o nunta si dupa ce le-am probat Tudor a plecat cu o sanda prin casa. Eu nu am bagat de seama ce a facut cu ea. Cand am vrut sa le bag in dulap ia sandaua de unde nu-i ..si dai si caut-o si rascoleste toata casa ..totul era vraiste de parca intrasera mascatii sa perchezitioneze. Chiar sin pe geam in fata blocului m-am uitat...a mai aruncat el niste jucarii pe geam pe la spatele bunicii...In fine dupa ce am cautat vreo cateva ore iau cealalta sanda si nervoasa ma rastesc la el..unde mi-ai pus sandaua asta? Si Tudor ma i-a de mana si ma duce intr-o camera si imi ridica covertura si imi arata sandaua in dreptul piciorului de lemn al patului...bine ascunsa...
si avea o fata de parca imi spunea de ce nu m-ai intrebat de la inceput ce vrei femeie nebuna
Maine sper sa reusesc sa pun ceva poze mai recente
aeperju spune:
| citat din mesajul lui ceamica pentru maine ca absentam Vreau sa urez si eu la multi ani pentru Maria (ME), Lisa Maria (adimercedes) ,Alexandra Maria (rox), Ramonaiani, Antonia Maria (mandarinutza), Maria Teodora (bikmaria), Bikmaria , Mario(betty ), Rebeka Maria (bebeka), Maria (tomasa), Lisa Maria cea mica (devilla) si pentru toti cei ce-si aniverseaza onomastica maine -pitici , mamici, tatici , bunicinoi sarbatorim un bunic (tata socru) , i-am facut o diploma de bunic si i-am luat niste carti pe care le-am ambalat cum primeam noi la scoala la premiu pe timpul lui ceausescu. si nu in ultimul rand Emma (aeperju)![]() p.s. daca se lasa cu praji ma bag , caci imi permite silueta -asa mi-a spus Cineva Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
hai la praji. (poti sa ma pui si pe mine la nume ca sunt si Anemari
la multi ani bunicului!
Emma si Andrei (21.09.2007)
bernix spune:
La multi ani cu fericire si num ai bucurii tuturor Mariilor, mici si mari!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)