Aspirante optimiste >20 (417)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

cris merci de raspuns. doamne ajuta sa fie bine sa poti si tu sa fi gravi....

fetele si eu am avut prima zi a cm in 5 aug...dar la mine cm e tare aiureaa vine cand la 26 cand la 28...nu mai stiu cand ovulez..acum chiar la nimereala am ales pt ca nu am facut testul de ovulatie.am hotarat sa fac un test prin 30 aug...peste 9 zile...nu cred ca fii ramas. nu mai simt nimik..nu ma mai doare burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

vali tinem pumnii pt 2 liniutze!!!

vad ca multe fete sunt in focul testelor..la noi AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Valentina, nu-i asa ca nu ai mai scris in ultimele minute, pentru ca te-ai dus sa cumperi test???

Mergi la inceput

Alysa, iti tin pumnii sa fie bebe mic si la tine! Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

multumesc de incurajari fetele, dar dupa cum vedti io cam sunt "Toma Necredinciosul" mai ales ca sunt patita de doua ori
Ziua de azi mai mult mi-am petrecut-o la baie decat la munca...tot aveam senzatia ca vin uratii si fuguta fuguta la baie sa vad
deocamdata nimic ..dar va dau de veste si va astept si pe voi cu vesti bune
Sa ne mutam mai repede la odisee..intordeauna mi-am dorit sa ajung acolo

Mergi la inceput

Madutza, sunt la munca draga mea, pana la 6.30, cand o iau din loc prin mizeria de trafic de Bucuresti...si de-as vrea sa plec sa cumpar test...nici o sansa

Mergi la inceput

OK,am inteles... Astept vesti cu 2 liniute, cand vrei tu, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Ziua buna fetelor...Vin si eu cu o intrebare aiurea,dar parerile sunt impartite.Atunci cand mucusul cervical devine vascos si albicios,inseamna inceputul ovulatiei sau sfarsitul?
Azi sunt in a 15-a zi a ciclului menstrual si am dureri de ovare,le simt precum niste cutite,iar mucusul este albicios...Eu am crezut ca am avulat,dar poate m-am inselat si abia azi incepe...
Please,dati-mi si mie un raspuns repede...
pana atunci spor la facut bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Nadina ovulatia e la sfarsitul perioadei cu mucus ca albusul de ou.Asa ca "pe cai".

Mergi la inceput

feteleee, nu mai pot...pocnesc
iar am venit acasa super balonata de ma strangea centura de la masina de imi venea sa mor
sa fie de la uratii astia care vad ca nu mai apar? mama lor de urati, ca poate ma uita

Mergi la inceput