Din oct as vrea sa o duc pe fiica-mea la gradinita, la prg scurt (o sa aiba 2 ani si 7 luni). Am gasit Kids club in Tei, vreau sa ma duc sa o vizitez.
Problema mea e ca nu stiu ce sa intreb sau sa verific. Vreau sa aflu din experienta celor care s-au lovit cu capul de diverse probleme, ce trebuie sa fac.
Daca a avut cineva copilul la aceasta gradinita, va rog, spuneti-mi parerile voastre.
Va multumesc mult.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
Cred ca in primul rand trebuie sa iti placa personalul, educatoarea fetitei mai ales. Intreba cum este mancarea, in sistem catering sau preparata acolo si in functie de preferintele tale alegi daca iti convine sau nu si acest aspect. Intreaba cam ce ar face acolo fetita ta, mica fiind, cam ce activitati, cam cat se joaca, asigura-te ca sunt ajutati sa manance(asta tine de rabdarea ingrijitoarei), sa mearga la toaleta. Cati copii sunt in grupa ar mai fi de intrebat, ce varste au, ce activitati sunt incluse in pret si care se platesc separat, uita-te in jur si trage o concluzie vis-a-vis de siguranta copiilor acolo, vezi daca au curte mare, spatiu pentru joaca, intreaba daca ii tin mult afara, inclusiv pe sezonul rece. Vezi daca au asistenta medicala/medic in gradinita sau care vine macar la inceput de saptamana sa ii verifice, eu cred ca este important, daca sunt lasati bolnavi in gradinita ii imbolnavesc si pe restul. Intreaba cum si daca se restituie o parte din bani in caz de absentare pe motiv de raceala etc. Daca te hotarasti la acesta gradinita, intreaba ce iti trebuie pt inscriere, ce acte, hainute, canita, prosopel, colac wc etc.
Te mai indruma si alte mamici, mie acum astea imi vin in minte.
Bafta multa!