Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (169)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
LA MULTI ANI RAZAVANEL!!!SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA!!!Un special lu mami.
Nusha noi plecam luni seara dar se pare ca si la noi se vor schimba planurile vom fi cu mosii lui Andrei in Mamaia.Vedem inca nu e sigur.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
elly_16 spune:
LA MULTI ANI, RAZVANEL, sa cresti sanatos, norocos si sa aduci, iar viata sa iti fie plina de fericire, alaturi de parintii tai!
Mamica de Bianca
elly_16 spune:
In sfarsit am avut si noi o noapte mai linistita, dupa multa vreme. Bianca a dormit de la 23,00 la 6,00, fara nici o trezire. Abia la ora 6,00 a inceput sa scanceasca, am luat-o in pat cu mine si a mai dormit pana la 8,30.
Recunosc insa ca aseara inainte de culcare, i-am dat niste nurofen.
Mamica de Bianca
elly_16 spune:
Bitza, daca ai timp, poate imi explici si mie cum e cu pozele, ca inca nu i-am dat de cap.
Mamica de Bianca
baby_boy spune:
Neata
LA MULTI ANI RAZVANEL!!!!! PRIMUL ANISOR!!!1
SA CRESTI MARE SI CUMINTE!!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nerantula spune:
La Multi Ani, Razvanel Florin! Sa cresti mare, sanatos, echilibrat, destept, indraznet si iubitor! Si felicitari pentru bilantul de 1 anisor, ai crescut foarte frumos!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
gaia.nevia spune:
Hello, ne-am intors si noi (muciosii) de la munte.
La multi ani, CARLA!!!!
La multi ani, RAZVAN!!!
Sanatate, noroc si numai bucurii!!!
Wow, ce trece timpul...
Ca tot vorbeati de tinut copiii pe jos, pe Radu l-am lasat in iarba la munte, era o curte mare si curata, iarba multa si moale si inalta... cum l-am pus, cum a plecat in patru labe si gata. Nu mai mergem taras!
Se ridica si in picioare pe orice obiect intalneste in cale, ba isi mai da si drumul la manute cateodata... ca de, multe lucruri interesanta de apucat sunt... si pac, cade in fund.
Si-a schimbat complet postura in aceste patru zile cat am fost plecati.
Pe jos sta numai in fund, se deplaseaza in patru labe, daca se ridica in picioare cade/se lasa tot in fund.
Va pupam!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
anca81 spune:
Claudinna, mai avem in grup o fetita nascuta in aceasi zi cu Carla, asa ca le-am tinut zilele de nastere impreuna. Am fost 7 mamici cu 7+1 pitici (una dintre mamici a venit si cu baietelul ei de 6 ani). Voi tineti undeva ziua lui Razvanel?
Nikolici, implinita, fericita si extrem de emotionata. Asa m-am simtit ieri . Si am retrait toate momentele din ziua nasterii, ecografia, nasterea, intalnirea cu Carla etc. A fost o experienta de neuitat, ma simt cea mai implinita femeie din lume.
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
anca81 spune:
Lumi, hunii deliciosi iar pe tine te felicitam pentru felul in care mergi cu rolele
Ada, wellcome back.
Elly, bine ai venit
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an