Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (169)
Raspunsuri - Pagina 22
aly_c20 spune:
Buna seara...
Uitati-l si pe grasunelul meu cel grabit :)
Noapte buna

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
_irina_ spune:
Intrebare de cucuvea: ce ne facem cu puii care se intarca singuri inainte de varsta de un an?
Noi suntem pe calea asta, nu cred ca o sa ajung sa iau pastile sau ceva pentru oprirea lactiatie ca o opreste piti "natural", suge din ce in ce mai rar pana cand... nu stiu. Cu mulsul am incercat in zadar, abia iesea cand erau sanii beton, acum am scos cateva picaturi anemice si gata. Si totusi ea cand se pune pe supt scoate de o masa.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
lala77 spune:
Neata!
Oana, eu cu ce scrie Capraru nu prea sunt de acord. Mi se pare rigid si invechit; eu n-as da niciodata zahar la copil si nici sare, el chiar recomanda asta. In plus , cartea aceea e scrisa in stilul "my way or no way". Ori fiecare copil e diferit, fiecare mamica e diferita. Dupa parerea mea, pe copil trebuie sa-l obisnuiesti sa manance dupa gusturile tale si ale familiei pt ca la un moment dat va trebui sa manance ce pui pe masa pt voi.Eu cred ca unii sunt mai mancaciosi, altii nu, unora le place ca mancarea sa fie condimentata (ierburi,bors, boia) , altora le place mai fada, etc. O prietena nu mai stia cum sa faca baietelul sa pape si el refuza aproape orice mancare, si s-au luptat asa vreo cateva luni , iar la 11 luni i-a dat din mancarea lor din disperare si a constatat cu mare mirare ca individul s-a facut un mare mancacios.
Alaptaul cred ca e ok sa continue atat timp cat ambii se simt bine.
Irina, nu cred ca ai ce sa-i faci; daca nu mai vrea, nu mai vrea. O prietena are doi copii si nici unul n-a mai vrut sa suga dupa 8 luni.
Plec sa fac un pic de cufratenie ca o sa avem musafiri si evin dupa amiaza.
bitza2008 spune:
Neatza!!!
Poftiti la
si 
Aly 

ce scump e!!
Bravo,Sebi!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
tzitziri spune:
Ramo, da, inteleg unde bati.
David e 'incercat' cu eternele piureuri de legume si sufleu de dovlecel.Asta a fost un succes la vremea lui dar acum nu mai e.La noi merg legumele doar cu iaurt sau smantana.Acum de exemplu e in perioada 'contra' iaurtului simplu care si el se bucura odata de succes.
In fine...testez din aproape in aproape ce ii place.Dar oricum e clar ca el nu e amator de rutina.
Multumesc inca o data ca desi in concediu iti faci timp sa mai raspunzi
Anamona, da, stiu ca laptele de mama ii ajuta la crearea sistemului imunitar.Si intr-adevar teoretic Capraru ar fi trebuit sa se refere in respectivul pasaj la laptele praf.Dar din pacate nu delimiteaza si nu face nici o precizare.....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)