America (173)
Raspunsuri - Pagina 9
mihutza11 spune:
Adriuta somn usor! eu numai pe la 1-2 ma culc.. asa m-am obisnuit .. poate cand oi avea servici nu o sa imi mai arda de ore din astea..
si daca v-am aratat dansul, acum pot sa va dau si o ciocolata? - daca vreti mai de regim facem sa fie din aia amaruie.. hihihi..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
blackpanterro spune:
Haha, Mihaela, ce dulce e Andra! Cum sa spuna ea lapte daca vrea cioco? :))) Super!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ciuf spune:
Luca a scapat, in sfarsit, de un ghips. La mana dreapta are acum unul nou, scurt si rosu.
Eu cu ochiul sunt asa si asa. Mi-am facut sambata analize de sange si astept rezultatul. maine ma duc la alt medic de ochi sa imi schimbe tratamentul ca nu prea raspund cum trebuie la cel vechi.
In weekend am facut sushi cu somon si legume, somon si tuna crud si caractita. A fost delicios!!!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
anca_ spune:
Fetelor, multumesc de sfaturile cu posturile TV din ro. Acum daca abia am pus antena care prinde Rom International o sa ramanem cu ea, pentru restul de canale probabil ca o sa folosim calculatorul...vedem noi cum o sa o invatam pe bunica.
Sanzi, slingbox-ul se pune in ro la tv si apoi voi vedeti canalele pe tv sau pe calculator?
blackpanterro spune:
Ah Ciufulet, m-ai omorit cu sushi!!!
Ma zuitai sa iti zic ca bine ca scaparati de un ghips, 1 more to go! :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
anca_ spune:
corinadana, si eu am avut probleme cu alaptatul in prima luna, la mine a functionat Fenugreek si in plus ceaiul, luam Mother's Milk, la mine in zona se gaseste pe la toate grocery store-urile, pe la zona cu ceaiuri sau organice. Eu ma si pompam, dupa ce termina bebe de supt bagam si pompa. Am avut o pompa buna, electrica, pt ambii sani, la mine a functionat. Dupa 3 luni cand m-am intors la serviciu, am continuat inca o luna pompandu-ma de la serviciu si scoteam suficient pentru bebe. La inceput e nasol, dar apoi se va regla productia, ai sa vezi. Important e sa nu renunti. Cel mai bine functioneaza cu pusul bebeului des la san, asa cum au zis si fetele.
arminad spune:
Mai eu vin si zic ca daca as mai avea un copil(nu mai e cazul)cel mai putin m-as stresa daca am lapte sau nu.Mie la primul copil mi-a provocat un stres ingrozitor chestia asta cu laptele .N-aveam si pace dar era atita presiune in jur pe tema asta ca a functionat invers.Dupa aia am aflat ca nici mama nu ne-a alaptat pe noi decit vreo 2 luni .
La al doilea copil nu m-am mai stresat .A tocait saracu vreo 2 nopti incontinuu de n-a putut dormi nimeni in salon iar eu eram terminata.Cind am plecat din spital pediatra mi-a zis"e un copil mare si mincacios si tu trebuie sa il hranesti indiferent ce fel de lapte ii dai"
Sincer am fost mult mai relaxata decit la primul si m-am bucurat mai mult de maternitate desi nu l-am alaptat decit 2 luni.
Macrina spune:
Armina, asa e, dupa cum se simte mama mai bine. Numai sa nu renunti prea usor, asta mi se pare mie important..
Si chestia cu copilul mare nu tine: al meu a avut 4,300 la nastere si l-am alaptat exclusiv pana la 8,500.. si a fost ok, desi nu-s mama Dolores.
Ciuf, ura pentru Luca.. ma bucur ca-i fara ghipsuri
Macrina spune:
Corina, tu locuiesti in Ca?
Stie cineva un site cu produse europene(in special branza) pe langa California??
Il stiu pe cel mai de demult vehiculat pe aici, eurofoodmart.com, dar de fiecare data cand am comandata ajung branzele explodate, e si cald tare acum, si mai vin si dupa 2 -3 saptamani de la order - uit si c-am comandat..
Tare imi lipsesc gusturile de acasa
arminad spune:
Eu cred ca nici o mama nu renunta prea repede la alaptat ci toate se straduiesc si inca foarte mult.Doar ca se intimpla sa fim diferite,atita tot.
Iar cu greutatea copilului , nu are legatura cu productia de lapte ci cu cit maninca.Fiica-mea minca f putin,si acuma adoarme cu mincarea in gurasi de-aia am rezistat cu ea pina la vreo 4 luni si jum ca ii ajungea asa putin cit aveam.La asta micu insa s-a schimbat treaba.Era asa de flamind si eram asa de obositi amindoi ca ar fii fost o prostie sa ne chinuim reciproc.