America (173)
Raspunsuri - Pagina 8
mihutza11 spune:
multumim de aprecieri!
Sanzi am patit-o si eu cu parola pe yahoo, dar sa stii ca la mine pana la urma s-a rezolvat.. si nici cu intrebarile secrete nu mergea sa recuperez parola.. pt ca cineva a pus niste info de-a droanga acolo..
acum am modificat tot.. succes!
Miere f frumos la balaceala.. si mandrutei mele ii place tare mult in apa
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
Ramona J spune:
N-am apucat sa vad poze si filmulete.
Sinzi, poate spioneaza sotul si contul!
Ruxij, anul asta am dat jos 20 lbs., dar stagnez de multa vreme, m-am lenevit in ultima vreme. Imi trebuie un sut in partea dorsala, sa ma pun din nou de treaba, ca mai am...
CamiM spune:
Salut!!
Bianca nu ma pricep la cutite, eu am unele.... let's just say ca nu de lasat mostenire
Mihutza nu-i bai, se intampla - dar am zis sa ne amuzam un pic. Adorabila micuta dansatoare!!!
Sanzi ugh!! Neplacut tare. Ai reusit pana la urma sa recuperezi parola? Cum a fost la motz?
Miere mai ce inotatori sunteti voi.. super!! are Aidan un zambet cuceritor!! si pare sa ii placa tare mult in apa.
Ruxi merci, hai si tu pe Spark..fetele sunt grozave!! Ramona face treaba buna si ea, ne mai incurcam noi in drum dar nu ne lasam.
Ramona vezi ca pun biciul pe tine!!
Multumesc frumos pentru urari si aprecieri
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
corinadana spune:
Am admirat si eu poze/filmulete. Pune Miere si poze cum se scufunda!
Cami, Krissy o sa mai pun si eu poze, sper maine. Nu am timp ptr aproape nimic, nu stiu cand trece ziua.
Laptic la tzatza nu prea mai am... Azi m am muls la amandoua pe la 5 p.m. dupa ce nu mai alaptasem de azi noapte si am scos doar 50 ml. Si i si cam decolorat.
Stiti voi cum as putea creste productia?! Francesca suge draguta dar in 20- 30 min ii e fomica iarasi.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CamiM spune:
Corina experienta mea cu ambele fete a fost ca in primele luni(daca le dai san exclusiv) cam stai cu bebe agatat de tine mai mult sau mai putin - non stop. Cea mai buna cale de a creste productia e sa o lasi pe Francesca sa suga cat mai mult, si in plus nici o pompa nu scoate cat lapte trage un bebel. Papa bine si tu(nu te necaji acum pentru silueta), odihneste-te cat poti de mult si nu uita sa te hidratezi!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Macrina spune:
Corina, laptele decolorat e pentru ca cel de la inceput e mai apos, ca sa tina lui bebe de sete(ff important pe timp de vara-de aceea nici nu are nevoie de ceai sau altceva).
Cel nutritiv, se afla dupa asta si trebuie lasat bebe la san sa termine si sa traga tot din tzatzica.
O pompa NU POATE scoate lapte de la san asa cum o face gurita lui bebe: ca nu are putere, ca nu se creeaza vid si intra aer, ca nu e pozitionata corect.. etc, sunt motive..
Bebe are de la nastere pusee de crestere, adica la anumite intervale de timp devine fomist rau, nu-i mai ajunge tzatza si cere tot timpul. E la 3 saptamani unul din praguri. Daca vrei sa produci mai mult lapte pentru ea, o tii la san... si povestesti cu Raluca, sau faci ceva odihnitor. Trece puseul...
Incearca sa nu te mai gandesti ca n-ai lapte, lasa tipul sa curga, cat poti tine-o pe Francesca la san si dupa 3 luni o sa vezi rezultatul. De obicei, dupa timpul asta copilasii se calmeaza si incep sa relationeze ff bine cu tzaztica si cu mediul
mihutza11 spune:
Corina bea multe lichide (lapte, apa) si cum zic fetele las-o pe Francesca sa suga cum vrea.. in plus sunt niste patile FENUGREEK (le gasesti in Sprouts parca) care iar te pot ajuta.. eu am luat cand era pe terminate laptele si inca nu voiam sa o intarc (asta acum vreo 4 luni) si sa stii ca am simtit diferenta, aveam din nou sanii plini.. apoi mai functioneaza si dusurile sau comprese cu apa calda..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
adriuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Laptic la tzatza nu prea mai am... Azi m am muls la amandoua pe la 5 p.m. dupa ce nu mai alaptasem de azi noapte si am scos doar 50 ml. Si i si cam decolorat. Stiti voi cum as putea creste productia?! Francesca suge draguta dar in 20- 30 min ii e fomica iarasi. Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
si de ce ... of of offffffffff corinuta draga nu alaptezi tu defel de noaptea pana dupa amiaza la 5??Cum ai vrea sa faci laptic?? Corpul tau isi regleaza productia in functie de cererea bebelusei. Pune mana si:
bea lichide:ceaiuri de fenugreek, supe, ceai de anais, apaaa
odihneste-te
alapteaza fata tot la 2 ore 15 min/15 min
sunt pastile de fenugreek la sprouts sau sunflower...woooooooonderfullllllllll!! eu luam si imi crestea productia de lapte vazand cu ochii. dar musai sa exersezi...tzatzaiala.
ca dau nana...
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
:))))) am scris in acelasi timp cu Mihu
Miere am vazut pozicile cu Aidan, hi hi ce dulce eeee
Si noi am fost la piscina azi...ce mai extraz total, numai cu gura pana la urechi mi-a stat...adora apa..deh doar e peste.
Ma duc la somn. Sa aveti o saptamana faina va doresc.
papa
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!