America (173)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corina,mihutza,crismir,ramona-- multumesc pt urari

cami- sunt superbe!iar tu ai slabit foarte mult.
philip- doi baieti frumosi foc are mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Still alive

LA MULTI ANI!!! pentru toate Marii-le si Marin-ii Sa fiti sanatosi si fericiti.

Noi n-avem nici un post romanesc Eu sincer nu le duc lipsa. N-am timp sa le duc lipsa iar cand e tv-time... de uitam la filme sau documentare.
Ulei folosim de masline si de floarea soarelui pe care il gasim la magazinele sarbesti si poloneze. La fry-teoza(only for frech f) pun vegetable-oil ca-i mai ieftin si aia consuma o gramada si noi suntem mari amatori de ei.
Am vazut gargarite superbe de Cami. Sunt dulci dulci dulci sa le mananci nu alta.
La subiectu' cu sexul al meu e inca mic dar cu peretii astia de textila... hmmm. The future doesn't look good
Idei de aniversare... Rezervati o camera la hotel, o baby sitter de undeva...si de restul va ocupati voi. Numai sa aveti grija de el sa nu burn out cu o zi inainte. Eu cred ca asta-i cheia succesului...ha ha.
Poza cu Obama o vad pe prima pagina(banuiesc ca de asta vorbeati) e bestiala. Ma uit la el si parca a imbatranit 10 ani in ultimul... Cu ce ocazie e facuta poza?

Ce mai e nou pe la noi...nimic. Cu exceptia faptului ca este plin de frustrari cand il iau de la day care(merge 1 sau 2 zile/saptamana, saptamana asta nu l-am dus defel de ex). Educatoarele sunt fff de treaba, calme...unii copii rad, sunt numai zambete, se joaca...Al meu face parte din cealalta echipa a plangaciosilor, nefericitilor. Dupa ce plange 5 min dimineata tace si se joaca frumos cu copiii seara cand il luam iarasi mai trage 5 min de plans ca deh.... In rest ma bucur ca acum este mai sociabil cu copilasii peste tot pe unde mergem....asta e el: The king of the castle si acolo nu-i decat al 12-lea in grupa Banuiesc ca asta-i baiul. Astept sa creasca si sa-mi spuna detailat care ii este supararea

Sa aveti un we fain

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani Marii si Marioare! Sa fiti iubite, sanatoase si la punga groase!

Cami, chiar ca absolut superbe fetele tale! Sofia are un par extraordinar, si seamana parca mai mult cu mami, iar Sabina e asa de expresiva si se vede foarte activa! Iar ochisorii au asa o culoare deosebita!

Corina, cand ne mai arati poze cu fetele tale? Tare esti zgarcita, le tii numai pentru tine! Si multumesc de urare, la fel, dar mai e aproape o luna pana atunci, v-am zis ca 9/11. Inca astept idei, Hilde ti-am dat strigarea, unde te-ai ascuns?

Si daca tot vorbim de gargarite, uitati inca una aici - poze "calde" de azi dimineata si de ieri de la piscina.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am vazut pozeee...

Cuplul 9/11 frumosi sunteti si ati fost mai. Si ce rochita frumoasa

David de Sanzi care-i semana la tati la picioare. Si am mai vazut si petreceareala de la piscina si catelul iubacios ha ha ha...haios tare catelul tau.

Printisorii de Philip cum se rasfata ei amandoi. Ce dulce e bebe si ce mare a crescuuut...

Am vazut si pozicile de la botezul lui Aidan...ce frumosi ati fost toti si ce dulce e Aidan cu Sanzi in poza de dupa botez.

Voi ce faceti azi? Noi stam acasa si deseara avem ceva oaspeti

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Foarte frumoase fetele Cami! Si baietii tai Andreea! Sa va lumineze mereu chipurile!

Noi am terminat anul de gradi! Invatatoarea a spus ca Aidan invata tot mai mult germana, vorbeste si se joaca cu toti copiii acum, nu numai cu fetita americanca. Sunt foarte mandra de el si ma mir ce repede a prins germana, in 7 luni de gradi.Vorbeste si cu copiii in parc fara sa ii pese daca face greseli sau nu.

Noi vom continua tot la gradi germana pana la 6 ani cand plecam din DE apoi il vom da tot la kindergarten 1 an in State. Am decis ca e mai bine pt acomodarea lui si academic la fel. Aici in DE nu fac nimic decat joaca, cand ne intoarcem nu il pot baga direct in clasa 1 asa ca va merge anul ala la kindergarten si in clasa 1 la 7 ani.
Ma intreb cum sa facem sa vorbeasca in continuare germana odata ce ne intoarcem.
Ne-am gandit noi sa tina legatura cu prietenii lui de aici dar nu stim cum va fi, prieteniile la distanta nu prea tin, comunicarea se rareste in timp...nu stiu cum sa facem.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut si multumim frumos pentru aprecieri..

Andreea merci, dadui jos de anul trecut de la 215 lbs la 157 zilele astea, din ianuarie incoace am dat jos vreo 40 de lbs si pentru asta trebuie sa le multumesc fetelor de pe spark ca fara ele nu faceam nici o branza!
Am vazut si pozele voastre: tu arati super, nu zici ca abia ai nascut iar baietii tai sunt adorabili; trebuie sa ma dau bine pe langa voi cele cu baieti ca poate fur si eu reteta.

Sanzi dixtractie placuta azi si sa ii fie de bine finutei! dau la schimb reteta de facut fete pentru cea de baieti.
Mai fac mei copil stai asa..putin ca ma manca undeva acu' si ma reapucai de scoala(vorba bunicului: daca am baut cerneala sub pod cand era vremea mea..)

Krissy mai ce siecsi suntei voi.. foarte faine si pozele si protagonistele, mai ales dulceata blonda!! mergeti la gimnastica?
Da.. de unde sa semene cu mine. nici una nu seamana cu mine: Sofia e leita mama si sora-mea iar Sabina seamana cu soacra-mea. Cica daca vreau copil sa imi semene sa imi fac un baiet.. biiineee...
AH!! m-am prapadit de ras la poza cu olita portabila... avem si noi una cu Sofia de cand eram in training..

Pumba multumim frumos.Cascaunda de mine a uitat:la multi ani fericiti!!

Corinasar'mana si zi unde depunem cererile pentru poze cu Ralucutza si Francesca?

Mihutza multumim si vezi ca astept mielul..

Adriuta bine ai revenit in zona.Multam

Panterutzo merci si felicitari lui Aidan. Copii prind asa repede la varsta asta. pe langa tinutul legatura cu prieteni poti sa ii mai iei carti, filme, ceva ce il interesaza in germana zic eu. poate gasesti si un grup ceva de copii care vorbesc lb germana. Aici de pilda sunt destui ca au mamici nemtoaice.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cami vai de capul meu .. e prima oara cand gresesc adrisantul.. ptii.. scuze!

Andreea ce mare a crescut Nicholas! se schimba pe zi ce trece!
Krissy asa de bine semeni cu o prietena a mea din Craiova.. nu cred ca ti-am mai zis... mi-a placut si gargaritza ta..
mai cum faceti voi fetite cu ochi albastri .. am vrut si eu sa aiba Andra ochi albastri, dar n-a iesit pasenta.. dar e bun si asa cum ii are ea ca tot deosebiti sunt: un verde cenusiu!
poate bb2 daca o fi baiat sa semene cu mine

Adriuta

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Adriana, cand plecati din Germania? Si felicitari lui Aidan, si eu as insista sa nu uite germana dar daca nici unul din voi n-o vorbeste, mai greu.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

la multi ani tuturor celor cu nume Maria!

Cami, felicitari pt. slabit! Wow! Eu stagnez cu nesimtire, nu dau jos neam:( Ramona, tu ce ai mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

La multi ani tuturor care aniverseaza cate ceva!!

Fetelor care aveti acasa cutite bune, de care aveti? M-a traznit un gand azi sa-mi cumpar un set de cutite care sa ma tina de sa le las si mostenire.

Mami de Amalia si 34+

Mergi la inceput