America (173)
Raspunsuri - Pagina 2
ocebine spune:
Io-s mai spre "teasing"...sa-l duci cu "vorba" pina seara...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Krissy spune:
Cine e Honey si ce ziceti ca face? Eu asteptam de la Hilde detalii, ca acusica vine si la noi anniversary si nu am nici un trick nou
. Uite, si Pumba asteapta idei (apropos - La multi inainte
. Deci cum ziceai Hilde ca e preludiul ala cu maini si picioare?
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
ocebine spune:
Hilde/Honey...Sinzi/Suzi...
Sau inca nu a inceput happy hour?
Anamaria
Carmenbr spune:
Eu v-am zis ca sunt pasare de noapte, deci e totul aproape pe silent,
ca am si batrani prin casa.![]()
4 anisori...uraaa!
sinzi_ana spune:
Pai de asta imi e greu sa aduc bunici pe aici
...mai ales din astia care stau cu urechea la geam
Sinzi , Radu si David
psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
ocebine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sinzi_ana Pai de asta imi e greu sa aduc bunici pe aici Sinzi , Radu si David psihologul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Avem dormitoare in colturile complet opuse ale casei...nu se-aude...si mai avem etajul inferior

Anamaria
ocebine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pumba mi-am adus caietul de notite krissy-multumesc ![]() |
Nu se "iau" idei...se "dau" idei...informatii, va rugam...Ca nu sintem la zoo.
Anamaria
Carmenbr spune:
La noi cred ca asta e singurul meu repros adus casei, dormitorul lui Eric e in continuarea celui de oaspeti si e usa in usa cu cel al nostru. Nasol de tot.
Andrada, super poza. Ce face acolo Obama, incearca sa ii incheie nasturii la indianul ala?![]()
4 anisori...uraaa!