America (173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, ce-ti trebuie cadita, ii dai drumul in piscina :)
te-am interpelat pe mess, voiam sa te intreb daca ti-ai pus sterilet si cum e. pupici si distractie faina, ce faceti?

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, a inceput Bogdan scoala, totul pare OK, dar deh, doar trei zile au trecut. A dat si un test a doua zi, unu' de engleza/citire si a zis ca a fost lung, de vreo 24 pagini. Asa la prima vedere mi-a placut invatatoarea. Avem sedinta cu parintii luni si poate imi fac o impresie si mai exacta. Adica cu parintii la gramada. Prima impresie adevarata cred ca mi-o voi face mai incolo, in functie de cum comunica cu noi si la sedinta intre mine si ea dc. o sa stie ce vorbeste acolo. Anul trecut am fost oarecum multumiti de invatatoare in sensul ca nu mi l-a reclamat pe fi-miu si era funny si plina de idei, copiii o placeau, dar nu comunica nimic acasa, nu stiam niciodata ce fac pe acolo, iar cand m-am dus la primele doua sedinte parea ca nu stie nimic despre copil. La prima cel putin parca nici cum il cheama nu stia bine Si pana si-a dat seama ca copilul stia sa citeasca a trecut un semestru. Acu' sa o vedem pe asta, pare mai riguroasa la prima vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, abia astept maine sa imi fac si eu o idee!!! 24 de pagini la un test??? oau...si in cat timp trebuiau sa faca???
Cum s-a acomodat cu trezitul dimineata?? Eu ma ingrozesc ca David se culca dupa 11 noaptea (desi il pun la 9 pm in pat!!!) si se trezeste la 9 am!!!!!

Irina, am cadita de la botez, nu trebuie sa o mai aduci...si in baie doar David face baita, il putem spala direct acolo!!! Tarcul il am de la Ana, si lenjerie:D haha...doarme cu perna? Nu iti face griji cu trezitul...ca noi ne culcam dupa 12pm...haha!!!!Pe la ce ora ajungeti?? Eu il las pe David la pian la 6 pm si apoi pe la 6.50 ma duc sa il iau...Profu e la 10 min de noi...deci doar dau o fuga!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi diseara mergem la patinuoar...l-am inscris pe David la hockey...abia asteapta...cica o sa fie cool acum in clasa 1 (clasa prima cum spune el) si hockeyist
Ruxij, voi patinati foarte bine!!! Si-a dat drumul repede?

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Sanzi, da, Bogdan a invatat neasteptat de repede, cred eu ca asta a fost asa pt. ca a fost asa de entuziasmat de idee incat a avut o determinare iesita din comun, am zis eu. Adica voia f. tare sa patineze si desi a cazut in prima zi de vreo 100 de ori, nu s-a lasat si chiar din prima zi incepuse sa se tina singur. Nici nu m-a lasat pe mine sa il tin de mana, singur de la inceput, mergea, cadea, se ridica, mergea, cadea, se ridica. Fara sa planag, fara sa se oftice. Apoi am mai mers des si tot asa. Am observat ca la tenis se oftica ca nu nimereste si cand se oftica face mai putine progrese:))

Noi l-am culcat din ce in ce mai devreme pe Bogdan si i-am pus ceasul sa sune la 8 dimineata, l-am trezit mai devreme decat de obicei, cu cateva zile inainte de inceperea scolii. Asa ca faptul ca a tb sa se trezeasca la 7.15 in loc de 8 in prima zi nu a fost chiar o tragedie. A mers usor. Si el in vacanta se culca la 11 si se trezea la 9. Nu stiu in cat timp a tb sa termine, dar Bogdan a zis ca el a terminat cu putin mai devreme decat altii, a zis el ca 5 min mai devreme si dupa aia a asteptat. Dar nu mi-a zis cam cat a durat in total. Eu abia astept sa vad un rezultat la testul asta,dc tot fu asa mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Sinzi si Krissy multumesc pentru ponturile cu urzicile! Noi mergem saptamana asta sa luam doi meri si niste boscheti de fragi. Pe aici acusica vine iarna asa ca nu m-as baga sa plantez prea multe ca ma tem ca or sa inghete...

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADRIANA,eu ma epilez cu ceara de la 15 ani cred...ca sunt paroasa rau,din nefericire....aici am inceput sa-mi fac si brazilianul,care e dureros dar daca are mana fina tipa trece repede si e fain...la salon intradevar e scump,cum a zis si IRINA...dar ai sanse sa gasesti persoane care fac acasa si atunci merita...eu merg la o tipa si platesc 40$ pt picior scurt,brazilianul,mustata si sprancene...m-am facut si eu cativa ani cu aparatul,cand am venit aici in America pt ca nu stiam pe nimeni si imi era frica la salon,sa nu iau vreo boala...da la"dansa"nu am avut curaj cu aparatul niciodata,e prea dureros

KRISS ce gradina mare si frumoasa ai,super...si ce de loc pt copii de joaca,fain tare!!Am salivat cu SINZI la pozele tale

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
KRISS ce gradina mare si frumoasa ai,super...si ce de loc pt copii de joaca,fain tare!!Am salivat cu SINZI la pozele tale

Sarut-mana! Da, e frumos mai ales pt fetita, asta m-a vrajit imediat cand am vazut casa prima data (anul trecut in octombrie). E foarte pitoresc, dar asa e toata zona in care suntem, aduce un pic a statiune din Ro - dealuri, multa verdeata, caprioare, liniste. Downside-ul e ca necesita foarte multa munca de intretinere si lupta pt teritoriu cu toate lighioanele padurii. Si sa vezi acum ca vine toamna ce o sa ne mai distram cu tonele de frunze. Nu ca mi-e frica de munca, ba chiar ca-imi place foarte mult si ma destinde gradinaritul si treaba in aer liber, dar timp si dispozitie dupa o zi de munca nu prea este suficient. Cateodata ramanen in urma cu taiatul gazonului, sau nu apucam sa udam florile cand e f cald si se mai usuca una-alta, dar asta este, sa fim noi sanatosi, aia sa fie toata problema ca zburda Sophia prin iarba pana la genunchi.

Fetelor braziliencelor, cum e mei epilatul asta, esti ca la ginecolog? Una e bikini, alta e brazilian... Eu nu de durere ma tem de n-am incercat, ci ca ma tine o jena - cum stai dom'le cand te "opereaza"? Nude sau thong? Si numarul 2, pai dupa ce le-a operat-o altora asa, sa puna pe mine aceeasi ceara dupa alea?! Explicati-mi si mie detalii va rog, poate am eu o perceptie deformata.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Nu-ti pune aceeasi ceara, e de unica folosinta. Dar si eu ma intreb cum stai, cam ca la ginecolog? Si pe mine ma tine o jena, ma gandeam sa ma duc la alt salon din alta parte a orasului ca mi-e jena de astea de la salonul la care merg de obicei, ca ma cunosc majoritatea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Da,pai de aia si eu la salon am avut o jena sa ma fac brazilian,imi si faceam scenarii cu ceara aia refolosita...eu la tipa la care merg am propria ceara,am scris numele pe borcan si ma face numai pe mine cu ea...pt brazilian,pt ca zona e mai sensibila, este o ceara mai speciala,face ca si durea sa fie mai suportabila si smulge foarte bine...ei si cu pozitia,ce sa va zic,nu e ca la ginecolog,ca nu stai cu picioarele in sus...iar daca esti foarte pudica poti lasa chilotul pe tine,dar e mai incomod pt persoana care lucreaza,tot trebuie sa ti de el,sa-l tragi dintr-o parte in alta

Am editat ca am tot vrut sa-ti zic,KRISS ,fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu mine

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput