America (173)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
am vazut si eu pozele, sunteti asa o gasca misto, sanzi, mirela si restul fetelor.
anca, merci, deci cat are alex acum? Philip a mers la un preschool normal, daycare de la 2 la 5 ani si acum va merge la monte cred numai pt kindergarten ca nu cred ca ne putem permite sa-l tinem acolo pana in clasa a treia. sa vedem. am ceva emotii dar sa dea Domnul sa fie bine.
Sa fie sanatosi amandoi!
US
buflea spune:
Fetele, vroiam sa va salut si eu ...
Noi sambata am avut treburi administrative - eu gatit si curat, barbatul dus copiii la inot si taiat iarba. Duminica am fost la plaja - a fost o zi SUPERBA si o apaaaa, CEAI ... am stat in apa o gramada, apoi am fost la un parc de distractii care era fix langa plaja - Doamne ce de invarteli si ce de bani ...
Duminica noaptea au inceput consecintele - Alex sculat in miezul noptii cu durere masiva de ureche, Flavia trezit dimineata cu un ochi lipt. Eu sunat la serviciu - day off - mers la doctor - Alex infectie la ureche, Flavia Pink Eye ... si colac peste pupaza, barbatul hemoroizi. Deci avem problme cu urechile, ochii si fundurile - eu fiind cea mai valida din casa. Prin urmare, avem seara "medication schedule". Eu mama ranitilor ii dau lui Alex antibioticul de ureche, Flaviei ii pun picaturile in ochi si mangai hemoroidul barbatului cu Hemorzon (hai ca asta am pus-o asa de metafora, de fapt si-l mangaie singur )... huh ! ! !
Si, mi-am luat aspirator - m-am inregistrat la ConsumersReport.net si m-am uitat acolo la testele lor si la review-uri si mi-am luat un Bissell cu punctaj bun si recomandat de ei. Interesant a fost ca Dyson-ul nu are punctaje asa de bune - cica sunt foarte reliable si bune pt parchet dar la mocheta / covor nu aspira bine .
Daca aveti de gand sa va cumparati ceva, dati-mi de stire si ma uit acolo ce se recomanda.
philip spune:
buflea, imi era dor sa te citesc, esti de coma cu hemoroizii barbatului. in alta ordine de ide, sanatate tuturor.
US
buflea spune:
Philip
Ah ! Si am uitat sa va spun ca am si eu aceeasi veste buna / proasta ca Sanziana - mai mult proasta decat buna. Adica pe 1 Septembrie ATERIZEAZA SOACRA . Nu stiu cat sta, nu stiu ce vrea sa faca, eu am inscris copiii la Pre-K doar 4 ore si m-am gandit sa se duca ea sa-i ia, dar deja presimt ce probleme, ca are de traversat o intersectie, SEMAFORIZATA, si precis ca o sa fie proiectul vietii ei - va dati seama ce efort, sa traverseze cu 2 copii pe culoarea verde a semaforului ?
Sunt deja cu venele pe masa si lama langa ele, incep usor, usor sa mi le tai din Septembrie incolo ...
buflea spune:
Din ciclul "Smulg si Plang" - sa trecem acum de la urechile, ochii si hemoroizii celorlalti, la picioarele mele ...de secretara (visez eu).
Fetelor, mai este cineva pe forumul asta care se epileaza cu epilator ?
Eu de cand ma stiu, numai asa m-am smuls ... si acum am unul cu care am emigrat din Romania, dat cadou de barbat pe vremea cand chiar il interesau picioarele mele, care functioneaza cu adaptor din acela de priza si care ma smulge de imi dau lacrimile. Smulg si Plang, cum va spuneam in titlu.
Si cochetez cu ideea sa-l schimb - ca ma gandesc ca s-au inventat acum tot felul de metode ca sa doara mai putin.
Voi ce imi recomandati ? Ia sa vedem, ca despre parul de pe picioare fac pariu ca nu ati vorbit niciodata ... noroc de mine ca va mai dau cate o tema de dezbatere
Krissy spune:
Buflea, sanatate familiei, mai ce ghinion dupa asa o zi frumoasa! Au noroc ranitii tai cu asa mama! Sunt sigura ca ii mai faci si sa rada, cum ne faci pe noi. Edit: am vazut ca ai scris de epilator, si eu tot asta folosesc. Eu am de vreo trei ani Braun Silk Epil si sunt f happy, ma fac fara probleme si in zonele sensibile. Si sora mea tot pe asta il are, deci e f testat in familie: http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?order_num=-1&SKU=14107479&RN=151
Mei, cu soacrele va cred, desi la mine e un pic pe dos. Problema mea era ca de ce nu vine mei sa-si vada nepoata? Si inainte locuiam la 5 minute distanta, acum suntem la 30 min, si ai mei din Romania o vad mai des pe Sophia decat socrii. However, acum m-am mai desteptat si eu si nu ma mai astept sa simta cum simtim noi, ca oricum sunt stilul american f phony si egoist, cu "I love you" and "I missed you so much" numai din buze. Na', ca mi-am varsat si eu pasul.
Veste proasta am si eu, ca marti se va intoarce si mama in Romania, si tare ne-a mai fost ajutor, mai ales pana am terminat cu scoala si toata vara cu fetita. Dar pe cat de mult mi-i doresc tot timpul aproape pe parinti, pe atat ii inteleg ca vor sa se mai duca si pe la casa lor, saracii le-o fi ajuns si lor, ca i-am "retinut" de nevoie tura asta aproape un an (din motive de mutat casa noua-renovat-terminat scoala). Asta este, mi-a trebuit plecat in lume.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
philip spune:
Cristina, si noua ne pleaca soacra pe 12 septembrie si eu-s trista de pe acum. tare bine a fost s-o avem aici. a si stat saraac din noimebrie pana-n februarie si-acum din mai pana-s septembrie. eu as mai vrea-o si la iarna dar nu cred ca mai vine, basca mi-e teama sa n-aiba probleme la intrarea aici asa c-o lasam pe la anul, dac-o mai vrea :)
buflea, eu ma rad asa ca nu-ti pot fi de ajutor.
US
buflea spune:
Philip-a , cum adica te razi ? Pai nu intzepi dupa aia ? Ca eu daca ma rad, a doua zi arici ma fac (iar versuri ? )
Krissy, habar nu ai ce mi-ai facut ... am un Bad Bath & B fix pe strada cu serviciul, doar sa ma dau jos din scaun si sa-l cumpar .
Dar mai da-mi niste amanunte - ca vad ca scrie acolo ca te maseaza cu niste role cand smulge, ca sa doara mai putin ? Eu tot un Braun am acum, ala de acum 100 de ani, smulge fetelor NO MERCY. De aia eram eu cam suparata pe modelul asta, ca prea a fost si el atatia ani suparat pe picioarele .
Ah ...si ce inseamna asta : EfficiencyPro clip, Easy Start Set with a starter head and cooling glove and pouch.
P.S. Despre soacra nu vorbesc ca imi stric reputatia pe aici. Spun doar atat - ne si ne-a ajutat, are grija de copii cu foarte mare raspundere dar e dificilaaaaaaaaa si imi scoate pe nas serviciile pe care le face de imi vine sa ma lipsesc. Ah ! Si numai cu mine are ce are. Fi-sau ? Cred ca si daca se arunca de la etaj, soacra-mea o sa spuna ca a facut foarte bine ce a facut, ca asa trebuia facut in momentul acela. Fi-sau este cea mai PERFECTA fiinta umana care se putea naste si toate esecurile lui MI se datoreaza ... Huh ! ! !
anca_ spune:
philip, Alex acum are 7 ani jumate, incepe clasa a 2-a din septembrie. Noi l-am dat la scoala publica cand a inceput kindergarten, apartinem de o scoala buna. Planul ar fi sa-l mutam la private din clasa a 7a, probabil ar trebui sa incepem sa strangem banii de pe acum .
buflea, eu am tot un Braun Silk Epil, dar parca e un pic diferit de cel din poza trimisa de Krissy.. sunt multumita de el, l-am luat de pe la un Bartell Drugs parca. Da' e mai vechi am meu, e de vreo 3 ani, acum probabil sunt modele mai noi.
Eu va inteleg cu soacrele, a mea vine abia la anul la vara si de pe acum incep sa ma pregatesc sufleteste...si sta si 6 luni, anul trecut a fost pt 2 luni si mai aveam putin si ma duceam la terapie ..dar ma linistesc cu gandul ca are grija de nepoti si asa mai uit din conflictele pe care le avem noi doua.
Carmenbr spune:
Buflea, declar public ca m-am indragostit de tine. Ce terapie, ce depresie frate, o "tura" de Buflea si esti ca noua!
Si eu sunt in aceeasi situatie cu soacra. Din pacate eu nici macar nu pot sa spun ca are grija de copil, una ca e bolnava si in varsta, alta ca pentru ea e ok daca mananca ciocolata in loc de supa ca tot mancare e si ciocolata, sau "lasa ca adoarme el cand ii e somn", adica asa pe la 5-6 dupa amiaza si noaptea ioc somn.
Deci am nevoie de baby-sitter. Am gasit o doamna, sper sa fie bine. Dar e doar pt 6 luni. Mai am nevoie de inca una.
4 anisori...uraaa!