America (173)
Raspunsuri - Pagina 12
arminad spune:
Sinzi,sunteti frumosi si veseli ca de obicei
N-am putut sa nu remarc ce perfect asortata a fost Mirela cu tortul si ce bine ii sta tunsoarea aia noua,adica eu acum am remarcat-o.
Krissy,da e mare,azi miine se maritaam avut-o la 25 de ani si cred ca ar fii trebuit si mai repede.Daca as lua-o de la capat as fii ca si Sinzi de harnica
miereamara spune:
Sinzi ce mult a crescut Mara! Si ce fundulet a facut:))
Ai cont numai pe gmail acum?
Eu de cand m-am inscris pe spark am slabit vreo 15 lbs, dar cu pauze pt ca am avut doua luni in care nu am facut nimic, fiind ocupata cu teza.
Krissy, spark este un site unde ne intalnim cele care vrem sa slabim. Majoritatea fetelor au slabit o medie de 20 de lbs de cand s-au inscris!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Da, Irina, am doar pe gmail...si contul lui Radu de pe mess!!! Mai mult eu sunt online!!!!
Arminad, multumim ..Daaaa...ii sta bine Mirelei cu parul scurt, si cum sa nu se asorteze cu tortul!!! hmmm...ce bun a fost...preferatul meu...black forest!!!
Kissy, multumim!!!
Eu am o veste buna si una proasta: cea buna e ca vina soacra...cea proasta ca vine soacra!!! Ma primeste si pe mine cineva cu chirie???
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
mihutza11 spune:
Sanzi chiar si pe ploaie se vede ca v-ati distrat!
foarte frumos.. mi-a placut si mie de Mirela asortata cu tortul ..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
Carmenbr spune:
Ramona, sunt pe aici, multumesc de intrebare. Inca mai am ameteli, nu asa nasol, dar se pare ca am ramas cu ele. Astept referral pt neurolgie acum.
Sanzi, compatimesc cu tine. Eu nu stiu cum sa numar zilele pana pleaca tata, tu iti astepti soacra. Si la mine o sa vina soacra in martie anul viitor, dar iau bilet doar pentru 1 luna. Ea vrea sa vina sa vada casa ca sa poata sa isi "vada" baiatul, sa il "localizeze" cand vorbeste cu el, ca asa cum e acum si nu stie unde sa il vizualizeze, e tare rau.
La Multi Ani Marei, tare faina petrecerea.
Poti sa detaliezi mai mult cu sling box-ul ala? De unde l-ati luat, e vreo companie ceva? Cum se face legatura cu tv de aici? Ma intereseaza foarte mult, please.
4 anisori...uraaa!
sinzi_ana spune:
Carmen, nu pot sa spun multe ...ca citeste si ea aici...haha......oricum functioneaza pe baza de fbi si suntem under surveillance all the time...where there is mind and time...you find the tools...anybody selling a house on Mars??? or other galaxies?
http://en.wikipedia.org/wiki/Slingbox
asta e slingbox-ul...
Radu stie mai multe, noi l-am luat de la bestbuy, si cand am fost in Ro (sau oricine il poate instala acolo) l-a instalat Radu...apoi cu o parola pe care o stabilesti te conectezi la el de oriunde din lume...de pe orice computer, si ai acces la toate canalele pe care le are cel de unde e conectat. Noi avem si un slingbox reciver (parca asa se numeste) care se conecteaza la tv si putem vedea pe tv programele romanesti live...Calitatea e ff buna!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
ciuf spune:
Sanzi, sa iti traiasca mama si sa fie sanatoasa. De asemeni, la multi ani Marei. Sa creasca mare si cuminte.
Mai, ce petreceri trageti voi acolo si cum va inghesuiati la facut muschi .
Mirela arata grozav cu tunsoarea cea scurta. E tare chic.
Maine Luca incepe Kindergarten. Am mari emotii. Numai ce ma gandesc si bate inima ca nebuna .
Sotul mi-a returnat laptopul meu cel rosu . Se pare ca avea o problema cu Internetul si cacaciosii astia de la Dell stiau de existenta problemei si ne puneau pe noi sa platim ca sa ne remedieze problema. Si noi ne supararam si refuzaram serviciul lor .
In rest, ... vreme de toamna. Ma uit deja la frunze si vad ca ingalbenesc. Fuse scurta rau vara asta.
Ramona, grozav ca ai reusit sa slabesti 20 de pounds. Cam in cat timp ai scapat de greutatea asta?
Eu sunt in slabire. Si ca naiba slabesc numai de la bust ... exact de unde nu prea am ce da jos de acolo dau.
Carmenb, cum te mai simti? M-am bucurat tare mult cand am vazut ca "esti bine cu capul". Tinem pumnii sa fii bine in continuare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Carmenbr spune:
Sanzi, esti tare.
O sa citesc mai multe despre slingbox. mersi mult.
Ciuf, am scris mai sus, inca ametesc dar astept referral la neurologie sa vedem ce zic aia. Bafta Lucaciului la kinder.
4 anisori...uraaa!
miereamara spune:
Vin si eu sa ma plang: mi-au sosit rezultatele la testele de sange: colesterolul ala "bun" e sub limita si colesterolul ala "rau" este cu mult peste limita. Nu inteleg de ce? Am grija ce mananc, fac exercise in fiecare seara...Doctorul mi-a spus ca e si o componenta genetica involved, mai ales ca am tatal cu atac de cord la 43 de ani, dar totusi...Cica mai asteapta 4 luni ca sa repet analizele si dc e tot asa ma trece pe medicatie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
anca_ spune:
miere, si pe sotul meu l-au trecut pe medicatie din cauza colesterolului marit. Anul trecut i-a iesit la limita, anul asta prost, si direct pe medicamente pt 3 luni. Apoi repeta analizele. Am mai auzit si pe altii care au trecut prin faza cu medicamentele si s-a reglat. Sotul meu nu face exercise deloc, de mancat sanatos nu, si are 33 de ani. La varsta asta as zice ca poate ar trebui sa isi regleze colesterolul fara medicamente, dar nu vrea sa faca nici un efort, e prea comod.
Sper la tine sa scada fara medicamente, daca nu e ok, le iei o perioada si o sa fie bine!
Sanzi, Alex, baiatul meu cel mare trece in clasa a 2a , deci pot sa-ti spun cum a fost la noi in clasa1. Noi stam pe langa Seattle, statul Washington, poate e pic diferit de la voi, nu stiu. Teste standardizate nu se dau decat din clasa a -3a. La clasa 1 la noi ii dadea teme in fiecare luni, trebuia adus pachetul de tema facut vinerea. Tot vinerea aveau spelling test, le dicta vreo 14 cuvinte pe care trebuiau sa le scrie, si vreo cateva propozitii. Rezultatele la test contau la nota de pe report card. Le da un test in clasa mai mare, asa vreo 10 pag de EN si 10 pag de matematica la sfarsitul fiecarui trimestru si nota de la test conteaza la nota finala de pe report card. Le trimite report cardurile de 3 ori pe an, primul vine prin noiembrie cred. Cu note de la 1-4. (4 cel mai bun). Imediat dupa ce se trimite report cardul este si teacher-parent conference si se discuta progresele copilului. Alex a mers la scoala publica.
Si Alex al meu cand e vorba de tema ar face orice altceva: dintr-o data i se face foame sau trebuie mers la baie, apoi cand in sfarsit se pune la masa ba se scarpina in cap, bate din picior, off, se simte asa o lehamite in aer Dureaza mai mult sa inceapa decat sa o faca.