Copilasi de Iulie - August 2004 * (27) - LMA !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

LMA Luca!
LMA Matei ! pt poimaine cand nu vom fi pe la calculator ca plecam la bunici in vizita/expeditie

Insanatoasire Giuliei, Daria mai suporti alergia?
Inzdravenire si Monicai si bafta lui John ca nu stiu cum se descurca pe plaja cu cucuietele, Cristi mereu zicea ca sta oriunde singur cu amandoi dar nu pe plaja ca fiecare isi dorea altceva, unul in apa altul zbiera ca vrea castele de nisip, unul cerea gogosi, altul sa culeaga scoici, odata am plecat sa aduc ceva uitat de la vila si l-am gasit transpirat ca-l intinsesera de-l rupsesera in doua aproape, era cu limba-n coltul gurii, ca deh, la plaja nu si-a permis sa-i militareasca
Sanatate sa avem cu totii, un weekend linistit si sa ne bucuram de ultimele saptamani de dinaintea inceperii gradinitei, vorba gIoanei, incerc mult sa-mi mentin o atitudine pozitiva fata de asta, in ideea ca poate asa chiar o sa se dovedeasca neintemeiate temerile. Cum de fapt s-a dovedit si cu mersul la mare atata distanta dintr-o bucata. m-am temut de drum, de cum vor reactiona la mare, dar apoi pe zi ce trecea mi-am dat seama ca m-am temut aiurea pt ca lor le-a mers bine la mare, drumul l-au dormit in mare parte, in rest s-au gadilat si au sarit in scaune, noi parintii am fost insa zobiti, dar asta nu pun la socoteala. Asa ca tare mi-as dori sa se dovedeasca a fi si gradinita un lucru pozitiv in viata noastra.
Ma duc sa plimb copiii si apoi am program de gatit rapid ca avem musafiri mai pe seara drept pt care fac frigarui de pui, pireu si prajitura cu mere:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

M-ati inteles gresit...imi place sa organizez petreceri dar nu anul acesta:(

Niste poze din weekend de la Adamclisi si prima biserica crestina din Ro (Manastirea Pestera Sf Andrei).

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/AdamclisiTropaeumTraiani?authkey=Gv1sRgCNHSlPD888SbRw#slideshow/5371239900235194642

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
La multi ani, Luca!Blueangel sa-ti traiasca cavalerul!
Multumim pentru complimente..o sa ni se urce la cap
Cristalinaai grija de tine!!!Pupacim galushtile cuminti!
Vivia hai meii ca cica la anu va fi si mai rau...(io mai am un pic si fac psihoza,numai asta aud ca din decembrie incepe criza si nu mai sunt bani de salarii)...foarte frumoase poze...btw ce zice Luca de bisericile din romania?
Lia sa stii ca este mai sanatos pentru noi sa incercam sa vedem partea pozitiva ca altfel plecam cu cercurile pe campii...vezi ca tot restanta cu poze ai ramas!!!
Daria ce faceti in week-end,petreceti?
Robi pe unde va plimbati cu bicicleta,nu cumva pe la porumbei?
hai sa avem o zi bunasunt in zona,ca-s fetele cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna dragele mele
La multi ani Luca!! sa fii sanatos, iubitor, norocos si fericit!!
Daria, sanatate multa.. sper sa treaca alergia mai repede.
Dana, felicitari pentru prezentare, sa te odihnesti acum.
Robi distractie placuta cu Matei in week end si mai lasa bucatareala
Cristal vacanta placuta in continuare, ai grija de tine!
Felicia hehe ce bine ca incepeti gradinita deja... noi mai avem 3 saptamani... da zau ca o sa fie bine cu alt program. sper sa ii treaca Andreei uratenia asta de alergie... macar sa se amelioreze...
noi suntem bine, are si Mugur concediu asa ca intru cat pot de rar la computer. mergem cu copiii la plaja, in parc, iesim.. sa se bucure si ei de amandoi.
pupici multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cofi, tii or mi?;))
salutam doamnele si felicitam toti sarbatoritii pe care i-am ratat, sa fiti sanatosi si norocosi! la multi ani, luca!
ne-am intors de-o saptamina din vacanta da` degeaba incerc sa ma integrez in societate (adeca la servici) geaba, creerii imi ramin la fel de spalati;)) in vacanta fu bine, crotia merse la inima pacat ca trecu asa repidi. pun si pozici da` sa videm cind... cupiii is in cantonament la marasesti, tuti ie bene;))
nu stiu ce s-a mai intimplat pe aici, am vazut ca madam spiil are niscaiva probleme. madam, uiti ca e adolescent, pfff, nu vraeu sa fiu in pielea ta (mijtoaca poza de la avatar)
multumim pentru urari, si pentru toata lumea ca o data afce fata douj`de ani;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Luca este fascinat de biserici si luminari!
Ne-am nimerit de Sf. Maria linga o biserica unde era mare slujba si am mers si noi sa aprindem niste luminari. La care Luca intreaba, tare cit il l-a tinut gura:
-Pentru cine aprindem luminari?...pentru Michael Jackson???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Luca este fascinat de biserici si luminari!
Ne-am nimerit de Sf. Maria linga o biserica unde era mare slujba si am mers si noi sa aprindem niste luminari. La care Luca intreaba, tare cit il l-a tinut gura:
-Pentru cine aprindem luminari?...pentru Michael Jackson???

..mandra-i fascinata de Michael Jackson....a zis ca a murit si a ajuns pe luna unde mai canta in continuare
Oooo lume noua,Carmencita sa-ti fie de bine concediu...multumim pentru tort si bericica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt aici, se pare ca avem o perioada de bolit in lant
Giulia are amigdalita pultacee , suvenir de la bazin, acum mi-am dat seama dc erau atatia absenti ... Asa ca luam di tuoate si vom fi bine
Carmen, bine ati ajuns, pune pozele
Kim, demential Luca
Giulia cand ascultam muzici intreaba daca e muzica de cand eram eu tanara
Rox, super program !
Ioana, nuuu, vom avea un we linistit Adica eu asa prevad

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

LA MULTI ANI LUCA! Sa cresti sanatos si cu mult noroc in viata!

noi cu gradinita stam bine...adica ea nu e inchisa niciodata, dar mandra s-a invatat cu rasfatul acasa si nu mai vrea la gradi.

Gorodica e tare cu imaginatia...pe mine Andreea m-a zapacit cu melodia HOT¤ Andrea & Costi Ionita & Buppy
http://www.youtube.com/watch?v=g3XUeB6Ip3s

deci sa vedeti ce baga cuvinte din melodie...cica de la gradi o stie, ce fac ei acolo, vai, vai...

Sanatate lui Giulia...noi la pultaceea asta ne-a prescris sumetrolim, hexoral spray, homeogene pastilute, nurofen ...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

super Andreea

Preferata Giuliei e asta:

Si moama ce o mai canta si cu cat patos

Noi luam Azitromicina 1 data la 24 de ore, Aerius, Nurofen ca era si calduta cand am ajuns la doc si Giulia mi-a comandat Decasept

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput