Copilasi de Iulie - August 2004 * (27) - LMA !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..sint pe aici..super fara chef..imi vine si mie sa-mi iau lumea in cap..singura macar o saptamina!

Dana este in Mamaia..ieri l-am serbat pe Rares, super fericit ca a avut copii invitati! Poze a facut Dana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Olivia, fugim ca fetele? Vin si ioooo... Asa as face o escapada undeva doar pentru mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vin si io, dar ma lasati sa o aduc pe Giulia ?
Si`asa are o perioada din`aia in care nu vorbeste multe si iar sta ca babele in loc sa se bage in turma Asa ca nici nu o observati Si am aduce si catelusa, ca ne e mila sa o lasam home

Vreti sa radeti ?
Din categoria "mama-nebuna"
Aseara am fost la pictura, dupa care am iesit in parc si am observat clownul care este actor la teatrul de papusi si un super tip, de altfel Si m-am repzit la el L-am speriat instantaneu, dar m-a recunoscut cand i-am zis ceau, eu sunt mama nebuna de anul trecut cu sms-urile
Giulia era toata un extaz ca va avea loc si ziua ei cu acest domn Igor
Eu cred ca sunt nebuna rau

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

io as fugi cu voi dar nu ma lasa Luca!
acum sint in plina organizare a petrecerii ..si nu am chef:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata!

sunt acasa cu 2 de vreo doua saptamani....de luni o duc la gradi ca am creierii pilaf

Am vazut poze de la petrecerea lui Pat...super locatia si costumatiile baietilor...iar pe Olivia sa n-o recunosc cu tunsoarea noua (pt. mine)

Giulia e o scumpete, ca intodeauna...sanatate...si noi tot cu Aerius de vre-o jumatate de an insa nu am vazut nici o schimbare in bine.Acum ca ne-am intors de la mare alergia ei parca e mai agresiva...

Am vazut si o Gorodica frumoasa si cocheta, pupici ei!

Monica felicitari pt. lucrarea obtinuta!

Sa nu luati la cupii inghetata cu capucino asa cum am facut eu aseara...am reusit sa-i culc pe la 12 jumate azi nopte...si nu va spun ce au facut pana atunci

Mergi la inceput

Pako, e vb de alergia la soare ? :(
Eu alternez aerius cu claritine ... cateodata e ok, cateodata e zero efectul.
La mine mereu zero
Hehe, nici nu vreau sa ma gandesc ce au facut atomicii aseara
Giulia mai primea cioco pe ascuns de la taica`mio dupa orele 18,00 si alerga de-a roata in camera si spunea ca nu se poate abtine

Kim, iti trimit io chef de organizat petrecerea ???

Am vazut si eu pozele cu Gorodicile.
Ce frumoasa e Maria si ce freze misto are

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Si eu sunt in pregatiri de petreceri... duminica dimineata e la Mc...dar dupa-amiaza ori la gratar ori acasa, nu scapam de musafiri...

Ma ustura ochii de innebunesc de la calculatorit en-gross in ultimul timp

Perla a la Matei:" Mami, bunica are momente in care se statueaza" nici nu stiam cum sa scriu cuvantul... "... adica o doare piciorul, mami, si sta ca statuia cate o ora pentru ca nu se poate misca".

Mergi la inceput

Robi pai nu are drepatate copilul??
Noi facem al un loc de joaca...si vin si parintii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Daria,da...alergia la soare/lumina...am vazut ca-i apare si la frig(pe asta o are de la mine...cateodata la fig imi ies pete rosii pe la incheieturi, care a mananca).La mare ii ieseau dupa o jumatate de ora...si nu cred ca de la soare ca ea statea numai in apa(apa fiind racicutza)...cand iesea si se juca lua tot nisipul pe corp, plus ca o unguiam cu fp50.Pana la mare petele nu-i apareau si pe fata...acum ii apar si acolo.Trebuie sa mai facem o investigatie cat de curand...of,of..

Matei e mortal cu afirmatiile lui...

poate reusesc sa pun si eu niste pozici...

Mergi la inceput

Sa vedem pozicile, Pako
Kim, eu te-as ajuta cu mare drag Imi plac chestiile astea, cred din pur mazochism
Roberta, bestial Matei

Eu am ajuns home, descarc si eu poze.
Am o durere de tampla de innebunesc

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput