Am remarcat ca daca trimit PM direct de pe o pagina de topic, din bara utilizatorului la care doresc sa ii dau mesaj, adica daca apas de acolo PM si ii scriu si trimit, nu apare la mesaje trimise.
La outbox apar mesajele doar cand dau eu din "mesaje private" si scriu numele userului sau cand dau reply.
Ieri de exemplu i-am dat mesaj la Desprecopiii (apasand butonul PM din mesajul unde a scris castigatoarele epilatoarelor) si nu imi arata mesajul trimis, deci nu stiu daca l-a primit sau nu.
Se intelege? Ca nu stiu daca m-am exprimat suficient de clar.
Multumesc anticipat .
Am trimis si eu o data PM direct de pe o pagina de topic si nu era in outbox. Stiu sigur ca a ajuns.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
Si mie mi s-a intamplat cateodata sa nu apara la outbox cand trimit un mesaj indiferent de unde, profil, bara, la mesaje private si scris manual numele etc.
De ce e asa nu stiu, dar am rezolvat-o punand vizualizarea mesajelor pe o singura pagina. Intri la optiuni/alege forma de vizualizare si bifezi prima casuta "pe o singura pagina". Acum se vad intotdeauna in outbox.
Doar cand le sterge destinatarul din inbox dispar din outboxul expeditorului. Nici asta nu stiu de ce este asa:)) dar macar stiu ca am trimis mesajul ca l-am vazut in outbox imediat ce l-am trimis:)))
Am dat si eu vizualizare pe o singura pagina imediat ce l-am trimis, m-am gandit ca poate merge asa, dar nici asa nu il arata .
Nu este un BUG ci asa functioneaza in acest moment. O sa ma gandesc daca schimb aceasta functionalitate sa functioneze asa cum scrie Deianira.