Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Referitor la cum se comporta unele asistente / moase la voi e infiorator! Pai daca ar indrazni vreuna sa faca asa aici, ne-am umple de bani dupa ce am da-o in judecata (pe ea si poate si spitalul). Nu ar avea tupeu sa faca asa ceva si cinstita sa fiu nici nu cred ca le-ar trece prin cap! Laura 27+ baby Nicholas James www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 ROXYALY tu unde ai facut analizele pt SAFL? Lidia |
Buna,
Am reusit sa intru si eu pe aici dupa ce am muncit de mi-au sarit capacele- si nici nu stiu de ce ma agit in halul acesta la serviciu! adevarul e ca eu raman sigura sa fac tranzitia de la o colega la alta si am vreo cinci dosare pe masa si tot atatea liste.. am obosit si vreau la tara , la racoare , in pat sau in padure dupa mure si vorbesc serois ca este perioada murelor acum!
am fost la medicul de familie si mi-a dat fier ; a zis ca trebuie sa iau fier in perioada aceasta, adica pe la 29 de saptamani. Voi luati fier ?