Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Referitor la cum se comporta unele asistente / moase la voi e infiorator! Pai daca ar indrazni vreuna sa faca asa aici, ne-am umple de bani dupa ce am da-o in judecata (pe ea si poate si spitalul). Nu ar avea tupeu sa faca asa ceva si cinstita sa fiu nici nu cred ca le-ar trece prin cap!

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Diferenta de educatie, desigur. De aici se trag o multime de belele. De curiozitate, de cati ani ai plecat? ca nu mkai stiu, daca ai zis, scuze.

A, si hai la urmatorul capitol.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

ROXYALY tu unde ai facut analizele pt SAFL?

Lidia

Lidia analizele le-am facut la Bioclinica.

24+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,
Am reusit sa intru si eu pe aici dupa ce am muncit de mi-au sarit capacele- si nici nu stiu de ce ma agit in halul acesta la serviciu! adevarul e ca eu raman sigura sa fac tranzitia de la o colega la alta si am vreo cinci dosare pe masa si tot atatea liste.. am obosit si vreau la tara , la racoare , in pat sau in padure dupa mure si vorbesc serois ca este perioada murelor acum!
am fost la medicul de familie si mi-a dat fier ; a zis ca trebuie sa iau fier in perioada aceasta, adica pe la 29 de saptamani. Voi luati fier ?

Mergi la inceput