Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
simina_kin spune:
Am zis ca mai revin da nu mai pot de somn
Noapte buna

26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
magdaz_ina spune:
simina si moni multi
, ia uitati acum semnatura smechera!
Magda
21+ cu 
si IARINA 31.01.2006
RamonaCopot spune:
Noapte buna fetelor!
Ma pun si eu la butonatul telecomenzii si inchid laptopul, ca deja mi-a invadat patul prea mult azi.
Se ne auzim cu bine maine!
Ramona,
28+ 
noi 3
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Raluci nu am fost la primarie....mie mi-e lene sa ma duc si pana la paine dc este soare . Parca tu ai zis ca poftesti la bere??![]() si eu..da nu beau decat o gurita mica |
Si eu as bea bere...noroc ca ma imbat repede ,dintr-o gura .Si asta fara alcool nu are acelasi farmec
)._
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
23+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 ROXYALY tu unde ai facut analizele pt SAFL? Lidia ![]() |
Lidia, am vb si cu cumnata-mea care e dr si ea, si a zis tot de Coltea.... poate stiu aia ceva-ceva. Dar la Cluj nu te-ai gandit sa investighezi? Eu stiam de aia de la Cluj ca-s super bazati pe multe specialitati... Uite Miany poate ar sti ceva...
monis
28acum si cu poze
Lidia74 spune:
MYANI stii ceva despre cat de bine se fac analizele de sange la Cluj? Cele referitoare la coagularea sangelui.
MONI esti o dulce...iti multumesc tare mult. Stii mi-e si teama sa ma duc la o clinica unde mi le face moca si sa am apoi un diagnostic gresit. Daca as stii un loc unde se fac bine ar fi super.

monis5 spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 MYANI stii ceva despre cat de bine se fac analizele de sange la Cluj? Cele referitoare la coagularea sangelui. MONI esti o dulce...iti multumesc tare mult. Stii mi-e si teama sa ma duc la o clinica unde mi le face moca si sa am apoi un diagnostic gresit. Daca as stii un loc unde se fac bine ar fi super. Lidia ![]() |
N-ai de ce, zic iara. De aia nici nu ti-am recomandat f calduros Coltea - nu ca n-ar si aia sa le faca, dar info pe care o am... imi pare cam... subtire. In tara asta zau, te scot astia bolnav din te-miri-ce si dupa aia te ia capul de la stres
monis
28acum si cu poze
Lidia74 spune:
Asa e. Unde mai pui ca daca ai un diagnostic gresit te baga pe tratament cu mai stiu eu ce. Si de aici alte implicatii....Offff....

betty78 spune:
Eu sunt f suparata...in urma cu acum un an lui Mario i-a aparut o pata care s-a depigmentat, si am incercat tot felul de tratamente, care nu ne-au ajutat si mi s-a spus ca ar fi un defect in piele. Ultima oara cand m-am dus la mare a observat ca mai are o pata cat o palma care se intinde cu o linie mai deschisa spre burit in jos, asa ca am incept sa imi fac griji. Azi am fost la Prof Nedelcu care din pacate spre crunta mea dezamagire mi-a confirmat exact ceea ce imi era f frica sa aud si anume ca Mario are un inceput de vitilogo. Azi m-am umflat de plans, mi-am dat un angajat afara de stres si nici acum nu reusesc sa ma adun. Saracul doctor mi-e explicat tratmentul de 2 ori si in plus mi-a dat si reteta, dar m-am blocat in asa hal incat efectiv nu am retinut nimic, iar reteta nu este f edificatoare. O sa incerc sa ma adun si revin cu alte detalii
Betty78
27+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

. Parca tu ai zis ca poftesti la bere??