Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
simina_kin spune:
Am zis ca mai revin da nu mai pot de somn
Noapte buna
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
magdaz_ina spune:
simina si moni multi , ia uitati acum semnatura smechera!
Magda 21+ cu
si IARINA 31.01.2006
RamonaCopot spune:
Noapte buna fetelor!
Ma pun si eu la butonatul telecomenzii si inchid laptopul, ca deja mi-a invadat patul prea mult azi.
Se ne auzim cu bine maine!
Ramona,
28+
noi 3
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Raluci nu am fost la primarie....mie mi-e lene sa ma duc si pana la paine dc este soare. Parca tu ai zis ca poftesti la bere?? si eu..da nu beau decat o gurita mica |
Si eu as bea bere...noroc ca ma imbat repede ,dintr-o gura .Si asta fara alcool nu are acelasi farmec.Cred ca ma si atrag sticlele astea mici ,faine, aburite (de 33o cred,alea de 500 ml sau la doza nu sunt bune ).
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 ROXYALY tu unde ai facut analizele pt SAFL? Lidia |
Lidia, am vb si cu cumnata-mea care e dr si ea, si a zis tot de Coltea.... poate stiu aia ceva-ceva. Dar la Cluj nu te-ai gandit sa investighezi? Eu stiam de aia de la Cluj ca-s super bazati pe multe specialitati... Uite Miany poate ar sti ceva...
monis 28
acum si cu poze
Lidia74 spune:
MYANI stii ceva despre cat de bine se fac analizele de sange la Cluj? Cele referitoare la coagularea sangelui.
MONI esti o dulce...iti multumesc tare mult. Stii mi-e si teama sa ma duc la o clinica unde mi le face moca si sa am apoi un diagnostic gresit. Daca as stii un loc unde se fac bine ar fi super.
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 MYANI stii ceva despre cat de bine se fac analizele de sange la Cluj? Cele referitoare la coagularea sangelui. MONI esti o dulce...iti multumesc tare mult. Stii mi-e si teama sa ma duc la o clinica unde mi le face moca si sa am apoi un diagnostic gresit. Daca as stii un loc unde se fac bine ar fi super. Lidia |
N-ai de ce, zic iara. De aia nici nu ti-am recomandat f calduros Coltea - nu ca n-ar si aia sa le faca, dar info pe care o am... imi pare cam... subtire. In tara asta zau, te scot astia bolnav din te-miri-ce si dupa aia te ia capul de la stres
monis 28
acum si cu poze
Lidia74 spune:
Asa e. Unde mai pui ca daca ai un diagnostic gresit te baga pe tratament cu mai stiu eu ce. Si de aici alte implicatii....Offff....
betty78 spune:
Eu sunt f suparata...in urma cu acum un an lui Mario i-a aparut o pata care s-a depigmentat, si am incercat tot felul de tratamente, care nu ne-au ajutat si mi s-a spus ca ar fi un defect in piele. Ultima oara cand m-am dus la mare a observat ca mai are o pata cat o palma care se intinde cu o linie mai deschisa spre burit in jos, asa ca am incept sa imi fac griji. Azi am fost la Prof Nedelcu care din pacate spre crunta mea dezamagire mi-a confirmat exact ceea ce imi era f frica sa aud si anume ca Mario are un inceput de vitilogo. Azi m-am umflat de plans, mi-am dat un angajat afara de stres si nici acum nu reusesc sa ma adun. Saracul doctor mi-e explicat tratmentul de 2 ori si in plus mi-a dat si reteta, dar m-am blocat in asa hal incat efectiv nu am retinut nimic, iar reteta nu este f edificatoare. O sa incerc sa ma adun si revin cu alte detalii
Betty78 27+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario