Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
danmin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Cum faceti sa apara si "burtica galbena" automat in semnatura?...tot am incercat, dar nu am gasit nimic. Anca 10+ |
Sus in pagina este ''Contul meu'' - Profil Personal - Editeaza profil - parola - Optiuni profil + - iar la semnatura introduci codul: "
"dupa care scrii 10+. Ex:
10+La semnatura auto bifeaza - DA
si gata

5+
danmin spune:
sorry anca,
nu cred ca intelegi codul, nu? :)
codul este: scri gravi intre paranteze patrate. 
5+
oanaiacovita spune:
Servus burtici!
S-a mai dus o zi de lucru si mai sunt 4 si urmeaza 2 saptamani de concediu 
Am fost la dra de fam sa imi dea AREFAM compensat si asa m-a enervat. S-a tot minunat ce burta mare am pt 3 luni. Eu ii tot explicam ca azi m-a durut tare stomacul si ca is balonata, ca dimineata nu am mai deloc burta si ea o tinea pe a ei, ca e mare.
Ii explicam ca nu am luat nici jumatate de kg in greutate, de cand am tot slabit dar nici ca pricepea. Offf ce m-a enervat.
Dayanara felicitari pentru cadoul frumos de ziua ta.
Freedelia, Nikole imi pare rau ca va supara greturile. SI la mine azi au avut o tentativa de revenire. Sper ca doar tentativa a fost. Oricum ma doare tare stomacul. Cred ca ulcerul meu isi face de cap. Si nu pot lua decat Rennie care e apa de ploaie pt mine.
Avionik doar un salut mic. Nici o veste de la tine?
Fetelor care dormiti bine, va invidiez. Eu dinainte sa aflu ca sunt gravi, am insomnii. Cred ca imediat ce s-a implantat bb au inceput si inca ma tin. Si asa m-am saturat.
Danmin felicitari pentru vestile bune de la eco. Sa fie totul la fel pana la 40 de sapt.
Liliana si fetele care mai vreti pentru semnatura, mergeti la Profil personal->Editeaza profil(introduceti parole)-> Optiuni Profil + / (in josul paginii)-->apasati pe "+" si acolo scrieti gravi intre [] si nr de saptamani.
Gabysa va traiasca finii.
Trimit mesajul si deschid capitol nou apoi merg sa pap
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
O noua fila de poveste continua aici...
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
cristinica2W spune:
Salutare tuturor,
am sosit si eu aici cu ganduri bune si cu o poveste mica mica.
Anul trecut pe vremea asta mi-am programat telefonul sa ma anunte ca pe 11 august 2008 trebuia sa ma duc sa-mi cumpar test de sarcina. Si nu stiu ce-am facut cu telefonul dar a sunat pe 11 august 2009 (anul in care ne aflam) pe la ora 9 seara. I-am povestit lu' barbatu'meu si sa ne vezi pe la 10 jumate seara alergand dupa teste de sarcina. Am gasit si l-am facut pe 12 dimineata: surpriza, a aparut si a doua liniuta, dar nu la fel ca cea de test.Mi-au dat lacrimile, nu-mi venea sa cred....am sunat-o pe sora mea si a zis sa nu ma bucur ca trebuie sa astept...
Va dati seama ca am tot facut teste de sarcina pana azi, cand scriu aici, si au iesit pozitive dar a doua linie nu vrea sa fie la fel de puternica ca cea de test. Si simptomele cand sunt cand nu sunt...maine fac test din nou si o sa ma duc sa fac si de sange...
AAA, ultima menstruatie a fost pe 17 iulie si cam 25 -27 de zile dureaza menstruatia la mine...
pupici si evin cu vesti.![]()
Lindal spune:
| Citat: |
Lindal, felicitari pentru eco...sa vezi ce frumos suna si bataile inimioarei peste 10 zile cand mergi... Sa stii ca pe mine m-a durut burtica pana pe la 8 saptamani si e normal..pana se fixeaza sarcina pot sa apara si mici sangerari..dar fara efecte negative.. Pentru insomnii, incearca inainte cu 1/2 h de culcare un pahar cu lapte cald(nu fierbinte)...Te poate ajuta! ![]() Anca 10+ |
Nu peste 10 zile, ci joia asta, peste 2 zile. Totusi vad ca fete la 6 sapt nu au vazut nimic la eco. Dar hai sa nu ma ingrijorez inutil. Vom vedea ce va fi...
5+
danmin spune:
Bine ai venit cristinica.
Iti doresc sarcina usoara si bebeu sanatos, ca de altfel, tuturor burticilor.
5+