Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara mi s.a facut pofta de mici, si cum pe aici n.am de unde, m.am gandit sa.mi fac asa de pofta, intrebarea e urmatoarea: cand am fost in romania mi.am luat niste condimente printre care si pt mici, am un plic pe care scrie Kamdis, aveti idee daca.s bune? daca.s rele ? roxana 6+ si ivan (2.12.2006) |
Daca vorbim de aceeasi marca de condimente KAMIS, sa stii ca sunt ok. Eu folosesc mult sarea lor cu ierburi aromatice si cimbru cu busuioc. La gust sunt bune si cele pentru mici, dar nu contin doar ierburi, ci mai contin si cateva e-uri..
Eu zic ca daca nu consumi cu regularitate acest condiment, nu iti face nimic rau..
Ideea mai buna ar fi sa te orientezi pe ierburi aromatice care dau gust bun la orice(gen, marar, cumbru , tarhon, etc)
Pofta buna la mititei!

Anca
10+
MSymo spune:
Vai ce pofta mi-ati facut!!! Ieri cand ma intorceam de la mare, intr-un sat era mare targ, petrecere campeneasca cu mici si bere! Ne-am gandit noi sa oprim, dar era cam ciudat printre satenii aia!Si acum ....toate vorbiti de mici!
6 +
selina-d spune:
Gata
mi-au trecut necazurile. Gabi si MSymo aveti dreptate. Pana acuma am fost foarte linistita si nestresata. Nu stiu ce m-a apucat azi. Mi-am adus aminte ce nasoale au fost greturile data trecuta si zau daca imi mai trebuie. Am tras acum si un pui de somn ca mi se inchideau ochii si abia m-am trezit. Acum mai am un singur stres - ca trebuie sa ma mut in alt oras luna viitoare si voi avea mult de impachetat si lucrat, dar sper sa fie bine. Va multumesc 
Mami
si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
| citat din mesajul lui MSymo Vai ce pofta mi-ati facut!!! Ieri cand ma intorceam de la mare, intr-un sat era mare targ, petrecere campeneasca cu mici si bere! Ne-am gandit noi sa oprim, dar era cam ciudat printre satenii aia!Si acum ....toate vorbiti de mici! 6 + |
si ziceai ca n.ai simptome :))) ai dar trebuiau scoase suprafata, trezite :)))
baby angel, da au si E-uri dar sincer nu.s asa de maniaca nu ma preocupa e.urile asa mult, eu ma gandeam sa nu fie cumva toxice, gen ou crud, etc etc, cum nu ma pricep la gatit....
merci, abia astept sa.i fac diseara
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
babyangel spune:
| citat din mesajul lui dayanara [quote]citat din mesajul lui GabyHila Dayanara la multi ani! Stiu ca erau ceva magazine cu produse romanesti prin Spania! Sigur gasesti ceva asemenator, daca nu ia-ti carne tocata din supermarket si fa-o ca pe mici! Condimentele ar trebui sa fie ok! www.gabyhila.blogspot.com |
Auzi aici reteta " a la carte Babyangel " pentru gravidute:
iei carnea tocata si pui in ea, sare, piper , cimbru, usturoi, si incepi sa "framanti".
Se adauga bicarbonat si apoi tot adaugi cate putina apa , in timp ce tot framanti...Bicarbonat sa nu pui mai mult de 2 linguri la un kg de carne pentru ca se umfla prea tare si apoi pe foc iti scad la prajit foarte tare..
De asemenea apa nu pune foarte multa din acelasi motiv.. La un kg de carne nu ar trebui sa pui mai mult de 250 ml apa..astia in magazine au tot interesul sa puna bicarbonat si apa multa ca doar trage la cantar , nu?
Dupa ce ai incorporat apa , lasa pasta in frigider vreo 1/2 h sau 1 h(depinde cata rabdare ai) si apoi apuca-te de prajit
Inca o data pofta buna!

multumesc

sunt magazine romanesti, dar n.am incredere sa iau carne de mici acum, ultima data i.am aruncat cu tigaie tu tot, serios, stai ca doar ce ma gandesc cum erau si.mi trece pofta :)))
asa fac eu acolo din carne tocata si pun un pic din prafurile alea si gata pofta, nu tre sa fie musai ca micii din romania , ca orice as face n.au cum sa iasa asa
ah si pun si bicarbonat nu?
Anca
10+
babyangel spune:
baby angel, da au si E-uri dar sincer nu.s asa de maniaca nu ma preocupa e.urile asa mult, eu ma gandeam sa nu fie cumva toxice, gen ou crud, etc etc, cum nu ma pricep la gatit....
merci, abia astept sa.i fac diseara
Roxana, nu sant toxice...poti sa le consumi linistita...Doar ca exista gravidute care sunt asa de stresate de alimentatia corecta incat nu folosesc condimente cu e-uri..Eu fiind la a doua sarcina, nu sant chiar asa stresata, desi incerc sa mananc cat de sanatos pot!![]()
Anca
10+
MSymo spune:
Liliana, ca sa-ti pui semnatura intri in Contul meu, sus in bara, apoi: profil personal - editeaza profil - optiuni profil (+) si aici adaugi la semnatura nr de saptamani si nu uita sa bifezi cu Da semnatura auto. E simplu.
6 +
babyangel spune:
| citat din mesajul lui MSymo Ancaaaa, salivez pe birou!!! 6 + |
Vai fetelor, iertati-ma
...doream doar sa ajut o graviduta cu pofte, dar nu m-am gandit ca mai santeti pe la servici si nu puteti sa va faceti mancarica...Ma pot revansa cu o alta reteta buna pe care sa v-o zic seara cand aveti timp sa faceti papa

Anca
10+
babyangel spune:
| citat din mesajul lui MSymo Liliana, ca sa-ti pui semnatura intri in Contul meu, sus in bara, apoi: profil personal - editeaza profil - optiuni profil (+) si aici adaugi la semnatura nr de saptamani si nu uita sa bifezi cu Da semnatura auto. E simplu. 6 + |
Cum faceti sa apara si "burtica galbena" automat in semnatura?...tot am incercat, dar nu am gasit nimic.
Anca
10+