Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danmin spune:

Multumesc mult, honeybaby

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Selina, vrei sa facem galeria plangacioaselor? Si eu stau ca pe ghimpi pana lunea viitoare, dar as vrea sa nu mai fiu asa de panicoasa. Am facut urocultura si test secretie vaginala, n-am infectie, totul e ok. Trebuie sa fim si noi optimiste. Eu ca sa ma mai linistesc, imi mai fac un Bhcg...azi spre exemplu era 5300 fata de joi cand era 2208, sper ca vom creste...Stiu ca nu este o garantie ca totul e ok, dar imi da o speranta, ma agat de ceva.
Si la mine este la fel,vineri aveam exact 6 sapt si nu s-a vazut nimic, dar sper ca luni pe 24 august cand vom avea 7 sapt si 3 zile sa vin cu vesti bune.
Ai grija de tine si iti tin pumnii, stiu ffff bine ce inseamna stresul asta!

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danmin spune:

Eu nu cred ca ar trebuii sa va ingrijoreze lipsa simptomelor.
Eu am cateva prietene care au nascut si cu care am stat de vb si nici ele nu au avut stari de greata, pofte...nimic.
Una dintre ele are 2 fetitze cucuiete, alta, baietel...toti frumosi si sanatosi.
Am stat de vb si cu mama, care nici la mine si nici la sora mea nu a avut stari de voma,si nici pofte.
Si uite ce capre mari a facut:)

Poop toate mamicile si sa ne auzim toate cu bine pana la 40 sapt.

Dana

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, daca.s sanatoase ma intrebam, ca de gust sunt ca am mai facut, dar acum cu sarcina ma intreb si eu

danim felicitari pentru eco !

selina, multumesc

selina si symo, nici nu aveam simptome si alea putine care le.am avut in jurul perioadei de implantatie s.au rarit,poftesc in schimb, dar asta eu n.am considerat un simptom, pt ca de fel sunt mai pofticioasa
dar ce e nasol e ca poftesc la ceva , mananc pana nu mai pot acel ceva apoi sa nu mai vad, acum vreo 2 saptamani a scris aici o fata de ciorba de fasole...pai pana nu am mancat fasole 3 zile nu mi.am revenit :))
si acum cu micii de vina e ella , ca parca ea a fost la gratar
ieri am poftit clatite, am mancat vreo 4 si gata sa nu mai vad

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

LA MULTI ANI pentru sarbatoritele noastre de astazi. Multa , Multa sanatate va doresc.

Eu am constatat ca mi-a ramas mic sutienul meu preferat, cel in care ma simteam el mai bine.
Cat despte semnatura cu saptamanile.....nu mai stiu cum. Poate ma ajutati.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Cu intarzieri semnificative de weekend si zi, apar si eu! Am fost nasa sambata si am dormit ieri toata ziua si o mica parte din ziua de azi! Am papat cu moderatie, am baut limonada si dansat in limitele decentei!:)

Dayanara la multi ani! Stiu ca erau ceva magazine cu produse romanesti prin Spania! Sigur gasesti ceva asemenator, daca nu ia-ti carne tocata din supermarket si fa-o ca pe mici! Condimentele ar trebui sa fie ok!

Selina tu ar trebui sa fii una din mamicile care avand un copil sa fie mai pozitiva! te apuca plansul acuma? rezolvi ceva? e f mic embrionul acuma si daca plangeti nu rezolvati nimic si nici nu il vedeti mai repede! ba chiar stresati bebe mult peste masura puterilor lui milimetrice! Valabil si pt Msymo! si pupici ca sa nu va suparati pe mine incerc sa cert constructiv!

Bun venit noilor burtici!

Nikole si Freedelia va trimit pupici de aici din Sibiu! Si poate o inghetata sa va treaca greturile!

Vladimirescu imi place de tine, esti o pozitiva!

de am uitat pe cineva, sorry cu anticipatie! sunt cu mintea in traistaaaaaaa!!!

www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

De sambata am avut greturi doar seara. Azi pana acum nimic, doar o durere puternica de cap. Oare nu este prea devreme sa se opreasca greturile. Parca intre 6 si 12 sapt ar trebui sa fie mai puternice..

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Dayanara la multi ani! Stiu ca erau ceva magazine cu produse romanesti prin Spania! Sigur gasesti ceva asemenator, daca nu ia-ti carne tocata din supermarket si fa-o ca pe mici! Condimentele ar trebui sa fie ok!

www.gabyhila.blogspot.com

multumesc

sunt magazine romanesti, dar n.am incredere sa iau carne de mici acum, ultima data i.am aruncat cu tigaie tu tot, serios, stai ca doar ce ma gandesc cum erau si.mi trece pofta :)))
asa fac eu acolo din carne tocata si pun un pic din prafurile alea si gata pofta, nu tre sa fie musai ca micii din romania , ca orice as face n.au cum sa iasa asa
ah si pun si bicarbonat nu?

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danmin

Buna mamici,
Va multumesc mult pt incurajari.
Azi dim am vb cu doct si m-a chemat azi la ecografie. Tocmai m-am intors.
Sunt cea mai fericita
BB mic = 1,8mm( embrion mic cu CRL)
sac gestational=7,3 mm
varsta biometrica = 5 sapt si 2 zile
varsta gestationala = 6 sapt si 5 zile

Trebuie sa ne intoarcem la eco peste 10 zile sa ascultam si bataile inimioarei.
Referitor la simptome - eu nu prea am. Ma jeneaza putin tatzalee, stari de voma, nu am, in schimb somn...la greu. Daca nu dorm dupa-masa 2 ore, e grav.

Va poop pe toate si va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi

Danmin, partea buna cu somnul e ca..toata lumea te va intelege si poti profita la maxim de odihna ..asa sunt si eu
Partea mai nasoala e ca se mai intampla sa nu fie momentul potrivit pentru somn pentru ca am alte activitati programate, si atunci eu abia imi tin ochii deschisi Dar de dormit oricum dorm in fiecare zi: mai tarziu , sau mai devreme..cum prind si eu

oare mai avem "somnoroase cronice " in odisee??

Anca
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Salutari fetelor!
La multi ani sarbatoritelor de azi si Mariilor!
Revin si eu cu vesti: mi-am facut programarea pt prima eco pe joi, cand voi avea fix 6 saptamani. Abia astept sa vad ce-i acolo inauntru. Deocamdata ma simt bine, ma doare putin burtica, insa nu am greturi. Am reusit si sa ma odihnesc ceva mai bine in ultimele 2 nopti, caci ma chinuiau insomniile.
Abia astept ziua de joi. Va tin la curent cu noutatile.
Va pup pe toate!

5+

Lindal, felicitari pentru eco...sa vezi ce frumos suna si bataile inimioarei peste 10 zile cand mergi...
Sa stii ca pe mine m-a durut burtica pana pe la 8 saptamani si e normal..pana se fixeaza sarcina pot sa apara si mici sangerari..dar fara efecte negative..

Pentru insomnii, incearca inainte cu 1/2 h de culcare un pahar cu lapte cald(nu fierbinte)...Te poate ajuta!

Anca
10+

Mergi la inceput