Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Buburuza asa o sa fac la dus..sa pun apa fierbinte? caci eu ma spal cu ea asa calaie..

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

da! apa fierbinte pe sanul cu problema si masaj . desfunda canalele imediat si laptcul incepe sa tasneasca...plus ca stimuleaza si productia

Thea de minune mica Serban Alexandru

15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

revin cu poze, din 7 aug. pana in prezent:
http://www.dropshots.com/giova1#

pooh indemnizatia cand intra? tot in decembrie?
anemona uite ca sunt pe trecute bubitele. am auzit de multi bebei cu astfel de iritatie...cica sunt hormonii de vina.
Buburuza si eu mai beau cateva guri din bere. cea fara alcool e super naspa.
Flosideea ur...sus am baut si e tare naspa...cel putin dupa gustul meu.
Siacob vad ca si voi aveti bubitze. of...noua ne trec cu crema preparata in farmacie.
Afara noi stam cat e ziua de lunga. l-am scos de la o sapt. afara, cat puteam sa stam intre alaptat.

gata, fug la plimbare cu marco.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Am emotii de numa...simt ca imi crapa capul curg apele de pe mine simt ca imi bubuie inima, nu mai stiu ce simt exact..nu stiu cat sunt emotii si cat frica......emotiile sunt imense nus tiu unde incep emotiile si unde se termina frica...e groaznic....de afpt abia astept sa-mi cunosc puiutza s-o iubesc s-o pup......si..nu stiu e o furtuna cumplita in sufletul meu.....puiutza se intinde si se infoaie.....stie ca o asteptam.....eu sunt varza.....varza varza..varzaaaaaaaaa.....

Felicitari fetelor care isi strang puii in brate....
Maine pe vremea asta sunt si eu mama...

Madalina s38Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si3 zile..

AMR 1 ZI ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Buna fetelor,

Subscriu si eu cu un copil cu colici. Are de cateva zile, si mi se rupe sufletul cand vad ca este asa de nervos si plange in disperare. In rest, este un copil atat de dulce si cuminte, de imi vine sa il mananc. Am vb cu pediatra si mi-a dat Debridat 3ml/zi.Voi folositi? Cat pot sa tina si nenorocitele astea de colici? De cand ii dau Debridat, face si kk calumea. Ieri a plans incontinuu, dar vad ca azi este iar super cumintel, si dormiracios. O fi de la Debridat? De mancat mananca la greu san. Doar ca este puturos, adoarme, se misca, se muta, si dureaza ceva. Si e ok, ca acum am laptic mult. Iau Galactogil, la recomandarea unei asistente din spital, si beau si muuuuuult ceai de colici!
Si maine am voie sa il scot afara 5 min .

La prima baita a fost super cumintel, nici un plans in apitza. In schimb a plans un pic la masajul cu ulei.

Pup toate burticile fercite care au nascut zilele astea!!! Sa aveti zmeurei/zmeurele ferciti, sanatosi si papaciosi!!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara mamici si burtici.
Intreb si eu si sper sa nu radeti de mine dar nu am nici cea mai mica idee; ce faceti cu laptele pe care il mulgeti? adica daca ai destul lapte si bebe mananca bine,ce ramane trebuie muls nu? bun, ce faceti cu el?
Inca ceva, citesc ca aveti usturimi cand mergeti la pipi de la epiziotomie. Nu e mai bine daca torni un pic de apa calduta in acelasi timp? E normal cred sa usture de la pipi dar daca e diluat cu apa calduta...mmm?
Eu nu mai am rabdare deloc, stau la calculator si citesc, citesc, mai reannoiesc pagina sa vad cine mai scrie, cine mai are zmeurici. Tati tocmai a vorbit cu zmeurica noastra in burtica si a rugat-o frumos sa vina diseara.Dar o rugam asa de la 38 de saptamani...
Zmeurica mica, Hai iesi din burtica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

giova,ai doi baieti superbi
tu arati super bine

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Meliss...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Giova ce copii nemaipomeniti ai - sa ti traiasca sa te bucuri alaturi de ei .Vad ca va place la baie ... noi mai plangem uneori .
Cred ca ne apuca si pe noi colicile ca de azi noapte ne cam agitam. Ii dau ceiut baby- drink . Sa speram ca nu ne tin prea mult . Vad ca acum dupa baita doarme mai linistit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna,
Lucialu si eu stau prost cu somnul dar azi noapte chiar am reusit sa dorm mai bine. M-a lasat si maya pentru ca nu ma lovit cum face de obicei. A fost tare cumintica pana pe la pranz. Deja incepusem sa ma ingrijorez. Acum vad ca iar e linistita. Poate se pregateste sa vina. Azi l-as fi sunat pe dr...dar ce sa-i spun? ca eu vreau sa nsc mai repede...Asteptam sa se decida ea sa vina ca nu vreau nastere indusa. Asa ca mai strang din dinti la durerile care le am si astept. Trebuie sa vina...
Sanziana, Eumada succes maine. maine veti fi mamici deja cu acte in regula si apoi parca vad ca o sa intrati mai rar pe aici.
Giova am vazut doi baietei frumosi foc. ce mare a crescut Edy... Sa sti ca mai innebunit cu piscina aia. Am facut si eu baie in ea ...ci gandul...asa fain a fost Cred ca ti-e greu sa o vezi si sa nu poti sa faci baie in ea.
Apropo, chiar 6 sapt dureaza sangerarea? Wow...cred ca o sa innebunesc, ca eu abia suporta cele 4-5 zile de ciclu normal, si pe caldura asta... Vad ca mai bine suportati vata decat tampoanele. Eu nu am pus vata niciodata si nu stiu cum o sa ma impac cu ea. Mi-am pregatit tampoane in schimb dar daca voi ziceti ca e greu de suportat... nu stiu ce o sa fac. Nu trece prea repede prin vata?
Astazi m-am pricopsit si cu o alergie. imi curge nasul...
Ma pregatesc sa dorm, sper sa ma lase printesa mea. e bine ca s-a mai racorit. Iar a plouat la noi dar am vazut la stiri ca se incalzeste iar. Asa ca Lucialu fetitele noastre asteapta iar canicula
noapte buna

39+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Hai, Eumada! Curaj!
De-ai sti cat te invidiez! Tu maine o sa ai minunea in brate, iar eu... nush cand. N-are de ce sa-ti fie frica. Pupici multi!

40 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova ,nu stiu nimic de CIC,actele se depun dupa 42 de zile de postnatal...insa banuiesc ca va dura cateva luni,pana vor intra baniiCe frumosi sunteti!Edi a crescut mult,se vede ff. bine....si cat te stresai ca e mic.Eu am facut proba suptului,a tras bb 160 gr de laptic,nu stiu insa cum calculez in ml...nicicum?Oricum,ma declar multumitaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput