Fulguleti de nov-dec 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 8

Donia spune:
 La noi inca nu se pune problema de gradinita, caci eu am un program asa de anapoda, nu merita sa dau banii la gradi, insa ma emotionez total cand va citesc pe voi, imi dau lacrimile numai cand va citesc! Si cand realizez ce copii mari avem... insa al meu tot bebelus e 
 Serios, eu nu pot sa-l vad decat bebe, poate pentru ca in comparatie cu Roxana inca are rotunjimi de bebe.
Noi in schimb ne pregatim de scoala, ca aici incepe in 8 septembrie anul asta si am tot umblat dupa rechizite, ceva hainute noi, am profitat si de sale-uri si am cumparat si pentru la anul, plus ca m-a apucat si curatenia, ca niciodata, ca avem atatea prostii in casa de nu mai avem nici noi loc. Plus tot felul de jocuri, carti de citit, desene, mai ceva gradinarit... si sunt obosita moarta in fiecare seara. Dar nu ma plang! 
 E bine!
Poze n-am apucat sa mai pun, scuze, probabil pe la toamna sa pun si eu pozele de vara, cine stie cand mai gasesc timp?
Laura, mult succes, o sa vezi cum o sa va acomodati, atat tu cat si Dani. Insa stiu cat de emotionant este, Roxana e in clasa a treia si inca imi vajaie gandurile in cap, cum o sa-i fie, cum vor fi colegii, noul profesor etc?
acs, voi parca incepeti scoala, nu? Emotii? 
Superbe pozele, cand i-am vazut la sfarsit la tara asa m-a napadit o nostalgie, un dor de copilarie, de rudele de la tara, de puisori... ooof, ca bine-i sa fii copil!
Lizzy, "vacanta placuta in continuare" sa inteleg ca tu esti in vacanta? Pe unde?
ruxandra, n-am apucat sa-ti urez vacanta placuta, dar sper ca totul e asa cum trebuie si ca o sa va intoarceti cu amintiri frumoase!
Pup pe toata lumea, fugim la masa ca suntem flamanzi rau!
Yagmur, brrrr, ce ghinion cu piciorul rupt, cum s-a intamplat? Cum a fost reintalnirea cu Luca?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

iulia-stefy spune:
 Salutare!
Eu cu ale mele de la job, Stefy cu ale ei de la cresa.... dar aseara... iar cu fisuri... si sunt disperata ca nu stiu ce sa mai fac... Aseara a fost mai rau ca niciodata.... Ma duc... in lume...
Lacramioara  si 
 Stefania Iulia 

Yagmur spune:
 DANDUSA, LA MULTI ANI!!!!  

- o imbratisare calda, calda pentru tine si familia ta perfecta si toate dorintele sa devina realitate
Acs, m-ai terminat cu pozele.... fara cuvinte.. sinteti perfecti
Laura, sa vezi ce emotii am eu cu gradinita; eu nici nu mai apuc sa vorbesc cu educatoarea decat marti cand mergem acolo desi cred nu va fi posibil fiind prima zi si o multime de copii; inca nu am cumparat tot ce ii trebuie, la noi e nevoie de schimburi multe, avand in vedere ca Luca tot refuza sa faca la olita.... o sa am o luna tare grea, cred ca Luca va ramane si peste noapte la Olimpia, pentru ca eu lucrez cam 3-4 zile/sapt peste 12 ore/zi si ajung pe la 21.30 acasa 
 ...
Donia, Luca vine abia duminica dimineata, abia astept sa-l vad pe piticul meu; va veni rasfatat de bunici ... mama mea mai sta pana miercuri si apoi se vor revedea la iarna 
Mi-a inceput ziua de munca de 34 de minute si eu inca dorm pe mine.. azi musai sa plec la ora 18.00 pentru ca sint rupta de oboseala.. as vrea sa mai ajung si eu prin centru la un suc...
Iulia - imi pare tare rau sa aud ca iarasi are printesa probleme...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca 

lizzy spune:

vacanta mea pe anul asta este acasa, cu copiii. cu casa, cratitele, hainele, curatenia, florile, gradina... si cate un pic de strand, pt bucuria lor 
. cam atat. (ca printre picaturi imi suna telefonul de serviciu asta nu se mai pune 
)
cu ocazia asta mi-am amintit de ce-mi placea sa fiu acasa, in concediu de maternitate cu copiii 
 in continuare imi lipseste si cred ca-mi va lipsi mereu...

lizzy spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui iulia-stefy Salutare! Eu cu ale mele de la job, Stefy cu ale ei de la cresa.... dar aseara... iar cu fisuri... si sunt disperata ca nu stiu ce sa mai fac... Aseara a fost mai rau ca niciodata.... Ma duc... in lume... Lacramioara si   Stefania Iulia  | 
nu stiu ce sfat sa-ti dau. o vizita la un doctor bun, poate?
imi pare rau pt stefi...

lizzy spune:

dandusa, sa fii sanatoasa, sa ai copii sanatosi si sa traiti in iubire mereu, tu si ai tai... 

roxanica2006 spune:
 Buna dimineata !!
 La multi, multi ani, draga prietena Dandusa !!! Sa fii sanatoasa, fericita , sa ai puterea si magia de a raspandi mereu atat de multa iubire in jurul tau !! Te imbratisez tare, tare si-ti doresc petrecere frumoasa alaturi de ai tai ! Hai noroc !
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 33 +
David al meu

lizzy spune:

de curand ma cheama "mama ana" si mi se raspunde cu "da" sau "nu" la intrebari. cand doreste mamarutza, evident ![]()
iar lui tati ii spune "tata" de vreo luna.

danutz spune:
 tanam tanam LA MULTI ANI! draga noastra Dandusa
Toate alea bune sa ti se adune, toate alea rele sa-ti dispara!!!
.
Fetelor, si eu un mareee ghem in stomac apropo de gradi.
Gradi privata unde l-am inscris noi ne cere aviz epidemiologic plus rezultatele de la exudat+copro. Si fiindca rezultatele ne ies marti, pe 01.09, nu putem sa-l ducem decat pe miercuri, pe 02.09.
Oricum, noi mergem astazi sa o cunoastem pe educatoare, impreuna cu el cu tot, asa ca va face turul de recunoastere al gradinitei inainte. Din ce-mi spunea directoarea, sunt 2 grupe mici, una de copii pana in 3 ani (unde va fi si el) si una de copii intre 3-4 ani jumate. Si mai zicea ca in grupa lui sunt 8 copii, din care 6 sunt reinscrisi de anul trecut, se cunosc si deja sunt bisericuta. ea are emotii apropo de integrarea celor 2 copii noi, in grupul celor 6. Sincer, si eu am emotii
Trebuie sa aducem de acasa rucsacel cu un rand complet de haine, prosopel, Pampers de schimb, o jucarie si mai ales papucei de interior. Atat, fara mancare, apa etc.
Eu ma gandesc ca in primele zile sa-l las doar 2-3 ore, ca si cum ar merge la un loc de joaca, apoi la programul de 4 ore si dupa o luna de acomodare la programul normal de 5 ore. Nu stiu cum va fi cu masa, fiindca au mic dejun iar la ora 11 fructe. El nu manaca decat iaurt dimineata si pe la 10 fructe date pe razatoare. Probabil ca la inceput va face greva foamei, sper sa imite pe ceilalti copii si sa pape in timp totusi.
Lizzy, felicitari pentru progrese, si noi am mai progresat nitel...azi dimi mi-a zis I Love You, bineinteles stalcit, dar intentia era clara
. Si la fel, nu vrea sa zica 'Buna ziua', dar zice destul de clar 'Hello' chestii de astea. Si apropo de apucaturi urate, a invatat sa scuipe si ne-a capiat de cat scuipa peste tot
Fug...mai vin...