Fulguleti de nov-dec 2006 (219)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mamaana,Yagmur, LA MULTI ANI frumosi si plini de voie buna!

La multi ani Mariilor!

Despre gradinita: nici prin cap nu imi trece sa nu il dau..simt ca si cum nu l-as da la scoala..nu stiu..
E drept ca poate ii voi lipsi ,dar ne vom adapta cu incetinitorul.L-am inscris la o gradi noua..fetele care au deskis-o sunt absolvente de master in psihologie,una din educatoare de la grupa pregatitoare e fosta colega de facultate (psihologie ) si de camin..deci e cu siguranta pe maini bune.Interviul a durat cam o ora in care a trebuit sa vorbesc despre Mihaita,se vor face si ore te psihoterapie cu parintii la nevoie,kestii din astea..sunt foarte incantata..maine va merge o ora-doua sa se obisnuiasca.

Pe 22 ne vom opera de polipi..sunt cu inima in gat..a ramas sa mergem aici..desi am spus ca mergem la bucuresti...am mai multe cunostinte cu copii operati si sunt bine mersi..nu avem masina nici bani sa mai mergem pana la bucuresti..si nu se mai poate sta..respira foarte rau noaptea..nu mai suport sa il vad asa...
Otita e vindecata acum,dar timpanul e modifcat din cauza presiunii polipilor.
Doamne ajuta sa fie bine totul.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acs, sa va traiasca nepotelul! Felicitari!
Si dulcea Marie!

Lavinia, pe 22 o sa tinem pumnii stransi, stransi. Si eu cred ca este o alegere buna operatia.. mai ales daca zici ca respira greu din cauza uratilor.

Roxanico, esti mortala.. hai ca muncesc din greu.. dorinta ta e porunca pt mine . Vacanta a fost mai speciala.. important este ca ne-am descurcat, si-am progresat. Iar copiii s-au simtit bine si le-a priit. (Pt c-au dormit impreuna s-au mai deranjat unul pe celalalt si-au dormit mult mai putin.. Acum, ajunsi acasa, recupereaza din greu. Apoi lui G i-a luta vreo saptamana sa se reacomodeze cu marea.. in primele zile nici nu se apropia de apa. A acceptat mai intai in barcuta, apoi cu colacul.. si apoi pe propiile picioare... exclamand "Ah, ce buna e apa!") Si noi.. c-am avut prieteni dragi alaturi. E clar, mie imi trebuie si companie adulta . Si eu as fi ales la fel in locul tau.. cu gradinita. Pe G nu cred ca-l dam, dar nu exclud sa ma "razgandeasca" alte cauze. Eu personal n-as vrea. M se pregateste de scoala.

Apropo de discutiile vis-a-vis de gradinita.. eu cred in continuare, ca -daca ai alte optiuni valabile- mersul la gradinita ar tb sa fie de maxim cateva ore pe zi, cu somnul de amiaza acasa. La anii acestia mi se pare mai importanta interactiunea in mediul familiar, sentimentul de securitate pe care ti-l da acasa, etc. decat deprinderea unor abilitati care oricum vor veni mai incolo. Nici macar sfanta socializare nu mi se pare un motiv real, nu tb sa frecventezi gradinita pt asta.

Plus ca eu nu ma omor dupa invatarea organizata la de la 2-3 ani de poezii si cantecele, decupat si lipit, etc., etc. Prefer mai mult joaca pura, ce-l intereseaza pe copil. Vaz la G.. daca ii place ceva repeta dupa noi.. a invatat singurel ce l-a interesat pe mnealui, inclusiv cantecele. Si cu pictatul m-a lasat masca.. dac-am pictat cu el de 2-3 ori.. Dar dac-a vrut el (ca negociam de cateva zile ), aproape ca nici n-a clipit pan ce si-a terminat capodopera.. prezentam dovada curand.

Asa ca un an in plus de stat acasa cu siguranta nu da pe minus. Normal, numai parerea mea.

La multi ani Mamaana de Sf Ana!

Da Lacramioara, mai citisem acel subiect. Asa o fi.. sau poate nu. In sfarsit, noi n-am facut pauza aceea. Mai facem pauze ca mai sar eu cate-o luna primavara/vara..si oricum ei i-au dozele minime.. ba le mai dau si din 2 in 2 zile.

Dia, si eu cred ca pediatra are dreptate. Un organism odihnit este un organism mai rezistent.

Felicitari fulguletilor care-au inceput gradinita! Sa va distrati si sa va simtiti bine. Ce m-as mai duce si eu acu la gradinita .

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Lavinia, si eu am doua colege cu copilasi operati aici de polipi si sunt ok. Multa sanatate lui Mihaita.

Ruxandra, eu am intrerupt si abia acum mi-am adus aminte sa continui. Multumesc pentru raspuns. Initial si eu citisem ca nu se intrerupe....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Ingeras26a la ce gradi merge Maya? Zici ca are curte mare si frumoasa si sala acoperita. Si eu sunt in cautare de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Ingeras26a la ce gradi merge Maya? Zici ca are curte mare si frumoasa si sala acoperita. Si eu sunt in cautare de gradinita.

Merge la Maryland, nu dau site ca sa nu fac reclama, dar gradi este super. Cauta tu pe net si daca mai vrei detalii, ti le dau cu mare drag, ori imi trimiti PM, ori imi zici, si iti dau mail. Gradi este pe Prelungirea Ghencea, se ajunge imediat din sect 5 sau 6. Pe Maya, vorbind f mult si stiind atat de multe (numarat, culori etc) a bagat-o direct in grupa de 3-4 anisori.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

dragele mele,intrati pe mailul comun.aveti un mesaj de la Diaanocica
ps:nu ma intrebati de parola,m-a lasat de tot memoria
in acelasi ton,ieri am facut gafa anului...,am uitat sa incui usa si am lasat si cheile pe dinafara.asa am dormit toata noaptea pana cand a venit Claudiu la 6.era si mama la mine,dormea in prima camera,deci...pe ea o agata prima la viol

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

deja cu dor de mare

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
un picutz mai bine azi, cu speranta din ce in ce mai mare ca am reusit sa il mut pe dani in grupa in care vroiam ... si in care speram sa ii fie cat mai bine, interesant, distractiv.
roxanica deciziile, din nefericire, le iau alii, eu nu pot decat sa incerc sa intorc decizia si apoi rezultatul in favoarea noastra, adica a familiei noastre.
ruxandra offff, cate "ti-as mai zice" apropo de gradi ... e atat de dificil pentru noi, acum ... am ajuns sa mancam numai la 11 noaptea, cand se culca dani, sa mergem la toaleta cu el in brate, sa iesim din casa numai fugind pe ascuns, sa fac mancare cu plansete 1/2 inainte ca el nu vrea sa ma lase ci vrea sa stau cu el ... sincer, pentru noi doi am speranta ca dupa ce va merge la gradi sa stea 15 min singur, jucandu-se ... nu stiu unde pe traseu am gresit ... am incercat de atatea ori sa il lasam macar 1/2 la un loc de joaca si dupa 1 min ne suna sa venim ca urla ... se joaca singur si cu ceilalti copii, dar noi trebuie sa fim acolo, drepti, prezenti, in raza lui vizuala ... e greu, noi nu mai stim deloc de noi ... ne distantam pe zi ce trece pentru ca dupa ce il culcam (la 11 de obicei - nu vrea mai repede) nu mai avem putere sa vorbim, sa povestim, sa ne tinem in brate ... nici nu mai vb de altceva ... si am inceput sa simt acut nevoia de a ma gandi la mine si la sotul meu ...
vreau pe 25 septembrie - implinim 4 ani de cand suntem casatoriti - sa il rapesc pentru 2 zile, sa fugim in lume - a se citi undeva la munte - sa stam noi doi si sa continuu , sa povestim ce am facut in ultimul an si jumatate ... i-am rugat pe parintii mei sa vina sa stea cu dani, in principiu au acceptat ... sper sa ne regasim si noi ...
gata, nu mai stiu ce sa va zic decat ca va pup.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

lavinia, operatia de polipi, cel putin temporar, rezolva problemele locale. zic temporar pt ca exista riscul - destul de mic, al refacerii polipilor si respectiv posibilitatea unei noi operatii. chiar si asa, noi ne-am asumat riscul asta (si al anesteziei in sine) si nu regret o clipa. marc s-a eliberat, la propriu, de corvoada fornaielii continue, a somnului intrerupt si mai ales a infectiilor nesfarsite...
oricat de greu ne-a fost sa ne luam inima in dinti, experienta proprie a aratat ca a meritat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Multumesc pentru urari si vin iar sa dau de baut :). Daca doriti si o prajitura... De sf. Ana :).

Mamaana

Mamaana am ras cu lacrimi; sunt tare scumpe fetitele.

Ruxandra, ce frumooossss!!!! Boierii arata super, parca s-au mai implinit. Le-a priit vacanta! Si ce de activitati! Sigur nu v-ati plictisit.

Noi ne-am repezit de vineri la mare, n-am apucat sa ne balacim decat o zi si jumatate, asa incat nu m-am "incarcat" de mare sa-mi ajunga pana la anu' :(.
Si de data asta am ratat concertul, insa am vrut sa mai "furam" cateva zile de distractii pentru bursuci. Ma consolez cu cd-urile, cand nu ma omoara cu treaba la serviciu.

Dandusa, pai ne faci curioase si nu mai stii parola? Eu nu mai stiu nici mailul, uh!

Lavinia, succes la operatie! Va fi bine cu siguranta! Tinem pumnii!
Succes si cu gradinita!

Dia, Roxanica, sa va traiasca si voua nepoteii!

Mergi la inceput