Fulguleti de nov-dec 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 13
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flore26 Iar cu dragostea...sunt parinti care sunt obligati sa lucreze si sa/si duca copiii la gradinita, sau sa/l lase cu bona...si ei isi iubesc copiii, si poate in alea 2 ore pe care le petrec cu copiii " ii iubesc" mai mult decat noi, care suntem cu ei 24 din 24. |
fiecare isi stie mai bine socotelile.fiecare alege ce crede sau ce i se potriveste,pt ca nu totdeauna avem de ales...
eu ma refeream strict la relatia noastra cu Crinuta si doar de asta vorbeam,fara sa fac vreo aluzie la cineva sau altceva...
sper ca nu am ofensat pe nimeni,nu asta intentionam...

deocamdata prefer sa-i umplu paharul cu dragoste/afectivitate,pahar care odata cu plecarea la gradi s-ar putea goli subit.cum il umplu eu la loc?aici macar stam nas in nas toata ziua,ne certam,ne iubim,ne jucam...altfel... |
aici ma refeream la faptul ca am doi copii.si ca, de cand a sosit Raducu,Crinuta nu mai poate fi singura alintata a familiei.adica,nu ne mai putem desfasura ca inainte fara sa fim 'deranjati',pt ca vine viermisorul asta mic si-si baga nasul...deci,ce a fost!nu are cum sa mai fie!in conditiile astea...dupa ce ca umplu greu paharul ei cu dragoste...,daca o mai dau si la gradi s-ar putea simti data la o parte.in plus ,as avea mai putin timp la dispozitie sa i-l umplu la loc...
asta am vrut sa zic...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dianav spune:
sa va zic ca si eu seman cu voi si respir prin Oana, nu pot face nimic fara ea. Am facut vara asta incercarea de o duce la parintii mei o saptamana (prima mea despartire de Oana). AM pregatit-o, i-am spus ca se va juca cu un baietel pe care il stie ea, ca va sta decat o saptamana (desi nu are notiunea timpului, i-am explicat si eu cum am putut), Ma rog, am plecat dimineata sa nu ne vada, s-a trezit si a zis " mami si tati au plecat la bucuresti, oana a ramas la mamaie o saptamana". Toate bune si frumoase in sensul ca se juca, era vesela, manca (am incredere in mama pt ca tot ea mi-a spus si ce i-a dat de gandit). Insa seara lua o poza si zicea " tati nu o mai iubeste pe oana, mami nu ma mai iubeste" Normal ca saptamana s-a redus la 3 zile, am mers si am luat-o de acolo.
Nu stiu cum pot fi alte persoane, ca nu le pasa, chiar mama mea care este cea mai buna din lume, ma ducea la tara cand eram mica si evident ca eu le duceam dorul parintilor. Cu toate astea eu nu pot face la fel, ma gandesc numai la ea, doar sa ii fie ei bine etc. De ex, chiar daca mama ar sta langa mine, nu as putea sa nu ies cu Oana dupa amiaza afara si sa o las exclusiv pe mama sa faca asta. Desi in parc ff multi copii sunt cu bunicii si niciodata nu le-am vazut parintii. Nu judec, toti ne iubim copiii, insa eu vreau sa le fac pe toate si vad ca si-au pus amprenta pe sanatatea mea (tiroida). Uneori mi-ar face bine sa ma detasez si stiti care e solutia mea? o chem pe mami la mine si o las pe ea sa gateasca sau cand iesim in parc eu stau pe banca si nu alerg de colo colo, ci doar ma uit la Oana de la distanta si o las mama sa se ocupe de ea. Insa asta se intampla 3 zile de 3 ori pe an. Si ma simt obosita uneori si nu ma joc cu ea asa cum ar trebui.
M-am intins.
lizzy spune:
| citat din mesajul lui dandusa Radu a zis 'tata' pentru prima data,ieri.este altceva decat 'mama'.suna mai deosebit.in plus scoate cateva sunete noi,candta pe limba lui de-mi vine sa-l jumul tooot. azi l-am lasat cu Claudiu sa-mi fac treaba.rodea o jucarie cu manute si picioruse lipite.cand am vazut,m-am enervat,l-am certat pe tasu si am luat jucaria.lipsea o manuta,cca 0,5 cm diametrul si o ureche din material sintetic gros.manuta este o mingiuca de lemn,mai exact.vaaaaai ce nervi m-au apucat.am cautat-o peste tot.i-am gasit urechea lipsa,dar manuta,nu!mai mult ca sigur a inghitit-o.Claudiu ca sa experimenteze ce a simtit copilul cand a inghitit-o si simptomele cat sta manuta in burtica,a inghitit cealalta manuta cine are experienta cu chestii inghitite?ce starii ii da etc? ![]() Ruxandra,de tine stiu sigur ca ai experienta.cata galerie am facut pentru pietricica inghitita de Matei diamantu' si safira' poarta-ma mami |
scuza-ma te rog, da' io am ras un pic
nu stiu sa zic de simptome si reactii si solutii, chiar nu stiu. starea generala?!... plans, chircit (gen colici), cevaa?! ...
lizzy spune:
| citat din mesajul lui dandusa am gasit manutaaaaaaaaaaaaaaaa nu in kk,ci printre jucariiiii![]() ![]() moorrrrrrrrrr de rasssssssssssssssss.ce-o digera stomacul lui Claudiu la manutaaaaaaa,hahaaaaaaaaaaaaabia astept sa se trezeasca sa-i spun...,da' cum i-am spus,cum am si fugit... diamantu' si safira' poarta-ma mami |

iulia-stefy spune:
Salutare!
Ascultati asta http://www.youtube.com/watch?v=wvueIRGywLE Am primit-o si v-o trimit si voua. Auditie placuta.
Felicitari lui Luca
Laura,s-ar putea ca educatoarea noua sa fie mai implicata si sa isi dea mai mult interesul decat una mai in varsta....
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita.
dandusa, felicitari lui Raducu. Iar de "manuta" am ras un pic... O mare bila alba lui Claudiu....
Simo 29, sincere condoleante, si Dumnezeu sa ocroteasca familia si puiul mic.
Lacramioara si
Stefania Iulia
kikineata spune:
Asha da, discutii frumu! Imi place sa citesc. Drept rasplata :) poze cu Garga, multe
. Continuati, continuati poate/mi descuiati si mie limba (mainile pe tastatura
).
flore26 spune:
| citat din mesajul lui kikineata Asha da, discutii frumu! Imi place sa citesc. Drept rasplata :) poze cu Garga, multe http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi10Luni# |
flore26 spune:
DANDUSA in primul rand nu cred ca ai deranjat pe nimeni, este doar o discutie, foarte constructiva de altfel. pe de alta parte, recitind ce ai scris am ajuns la " cea mai potrivita gradinita pt ea ar fi cea in care as preda eu sau claudiu"....alessia anul asta va fi grupa mica, grupa la care eu ar trebui sa fiu educatoare daca nu as sta acasa cu emma. la anu cand ma voi intoarce la lucru voi fi educatoarea ei. Stii ca nu asta imi doresc??? Nu imi doresc sa fiu educatoarea ei, vreau sa fiu MAMA si atat...chiar m/am gandit ca la anu sa o mut la grupa mare...sarim peste grupa mijlocie
. Nu am cum sa explic aici, cum si de ce ( mai ales ca scriind se inteleg altele, de cele mai multe ori
)...atat stiu: mama e mama si nu cred ca i/as face bine daca as fi educatoarea ei ![]()

roxanica2006 spune:
Vorba lui Kiki, ce dor mi-a fost de discutiile astea, de noi... Dandusa si Flore 

Si da, Dandusa, ai dreptate, pe langa faza cu bolile, primoridal in decizia mea cu gradinita a fost motivul "abandonarii" lui David. Adica eu vin acasa cu fetitza si din acel moment micutul meu merge la gradinita, Doamne fereste, nici nu pot sa-mi imaginez ce ar fi in caputzul lui, ce si-ar putea imagina, ca nu mai e loc de el in casa noastra, in sufletul nostru..nu, in niciun caz. Acum reorganizam si camera sa putem dormi toti patru, sper sa putem, sa nu fie prea galagioasa Maria si sa-l deranjeze des pe David. Nu-mi surade nici ideea expedierii lui David in alta camera, asta pentru ca din nou ar coinicide cu venirea pe lume a surioarei si sincer nu vreau sa dorm nici singura, fara Cristi. asta e dezavantajul unui apartament micutz, cu numai doua camere. Aveam planuri sa ne mutam, sa construim casa, le amanam putin, sanatosi sa fim.
Dandusa, pur si simplu m-ai impresionat , m-ai lasat fara grai, auzi la Claudiu, sa inghita si el o manutza, cata devotare, sincer nu cred c-as fi inghitit-o nici eu...tare m-a complexat faza.![]()
Kikineata, v-am vazut cu mare drag, mi-a fost dor de Chihlimbarul lu' tata, mi-a placut tare faza cu baietelul care o incalta pe Sara, super !!! te astept cand ai chef de vorba!
Flore, si de alessuca tot am vrut sa-ti zic cat e de frumoasaaaaaaaaa, ce par are, o minune, o frumusete rapitoare. Iar Emma are un fundic dolofanel
M-ai uimit cand ai scris ca in ciuda faptului ca te-ai descurcat mereu singurica n-ai clacat niciodata, n-ai plans, offfffff, acum sunt mai sensibilicoasa din pricina sarcinii, dar serios,pe langa ca n-as putea inghiti niciodata o manutza, eu atat m-am plans, si am zis ca nu mai poooot, ca e f.f.f greu sa cresti un copilas, foarte des ! Totusi per ansamblu zic io ca m-am descurcat onorabil si o mai fac !![]()
Dragutelor, am niste emotii pentru nasterea asta si pentru fetitza, s-o vad, s-o tin eu in brate sa stiu ca e bine, sanatoasa. Pur si simplu nu-mi pot imagina cum va arata, ce trasaturi va avea, cum va din nou cu bb mic, nu-mi imaginez deloc ce ma asteapta...Doamne ajuta sa fie bine!
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 33 +
David al meu
lizzy spune:
| citat din mesajul lui kikineata Asha da, discutii frumu! Imi place sa citesc. Drept rasplata :) poze cu Garga, multe http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi10Luni# |
ia sti ce??
fa si matale un efort, ca io macar onomatopeic si totusi incerc 
nu in kk,ci printre jucariiiii