Cazare Lacul Rosu

Cazare Lacul Rosu | Autor: GabrielaG

Link direct la acest mesaj

Buna...va rog spuneti-mi si mie de cazare la Lacul Rosu...pensiuni acceptabile ca pret si conditii. Am gasit ceva pe net...dar vreau si recomandarea cuiva care a fost acolo.

Multumesc,
Gabriela si baietii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

Am fost la Lacul Rosu week-endul trecut, am stat la Vila Marian si a fost ok.E cam la 2 km de centru dar are o vedere superba.Ai acces la gratar, bucatarie...si e liniste si placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumesc mult Loredana
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Loredana,cit a costat pe noapte si cum ajungi la ea?Cumm arata camera?Patul e mare ,ca noi avem si un copil de 5 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Pensiunea Teo, e pe drumul spre Marian.Hotel Lacul Rosu arata excelent.
Eu am fost in we/e , am stat la hotel Turist .
Trebuie facuta rezervare inainte neaparat.A fost plin ochi!

Pensiunea Teo 120/noapte casuta cu baie
Hotel Lacu Rosu-170 dubla/noapte cu MD inclus
Turist 150 dubla/noapte fara MD inclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

scuze de raspunsul intarziat.azi ne-am intors de la mare.
nu stiu cat de mari sunt camere duble.noi am inchiriat un apartament cu 5 locuri pentru ca am mai fost cu o familie.una din camerele din apartament avea un pat dublu iar cealalta un pat dublu plus unul single.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ieri ne-am intoprs de la Lacul Rosu. A fost excelent...am gasit la recomadarea unei cunostinte intamplatoare, o pensiune, un pic mai jos de hotelul Turist cu 90 lei camera cu pat dublu plus unul single si 70 camera cu pat dublu. Baile sunt pe hol, deci cam 4 camere la 2 bai( una e doar cu WC si chiuveta, cealalta cu dus, Wc, chiuveta si bideu...mult mai mare. Foarte curat, cu foisor si leagan si o curte superba, cazarea incepe la ora 14 se termina la 12, nu se fumeaza inauntru...si tv in camera, am uitat sa precizez. Acces si la gratar si la o bucsatarie pt un ceai, cafea sau incalzit lapte la copil.
A fost suuuperb, doar ca au fost multe viespi...si nu numai acolo...ci in toata statiunea. Am preferat sa mananc inauntru(eu ca-s f fricoasa)...Oricum copiii s-au simtit superb, s-au plimbat cu barca pe lac, am inconjurat lacul prin padure pe jos...traseul f lejer si placut.
Vila se numeste ADLAK...are pe ea o masea si apoi scrie ADLAK.de fapt e FOGADLAK in maghiara....fog inseamna masea).
Am luat datele si cu prima ocazie mai tragem o fuga..sincer se merita.

Pupici si concediu placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput