MANUFAKTURA
Cunosteti produsele MANUFAKTURA?ce parere aveti?Am fost plecata in Praga si mi au atras atentia magazinele de acolo.Fiind in vacanta ,nu am putut sa nu achizitionez ,macar o mica amintire.Revenind in tara,le am gasit in farmaciile Dona si am inteles ca exista si un magazin.Nu am incercat cremele de corp,si vreau sa stiu daca mi poate spune cineva daca sunt ok,am pielea arsa de soare si .....e cazul sa folosesc ceva bun,la un pret rezonabil.
Raspunsuri
rall spune:
Nu stiu daca e o optiune, dar pentru piele arsa eu as folosi shea butter. Sunt si la noi magazine (online sau nu) ori ebay ori magazine de prin UE de unde poti cumpara.
Exista si in localitatea mea un magazin Manufaktura dar nu stiu de ce, nu m-a tentat niciodata. Par produse din alea fals-naturale, pe care atunci cand citesti ingredientele te ia cu dureri de cap
Dar e doar o impresie.
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
ariel_7000 spune:
da, sunt foarte faine. eu am luat de la ei, sapunuri in general si de la attirance. poti gasi pe net, da cautare pe google dupa "sensis"
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
stefiuta spune:
chiar acum cateva zile am intrat in magazinul lor, arata f tentant si as vrea si eu sa le incerc, mai ales ca nu preturi exagerate. am si cateva pliante de la ei dar nu le-am studiat inca.
magazinul lor din Bucuresti e undeva pe Lipscani, pe una dintre stradutele cu terase multe.
leuta
ernestine spune:
Pai asta era si ideea,untul de sheea.Toate cremele de corp au in componenta unt de sheea.Aseara am iesit cu o amica la o terasa.si surpriza,pe Smardan,magazinul Manufaktura.Mi a placut magazinul,produsele sunt frumos prezentate,programul este pana seara tarziu,si ...nu m am abtinut si am cumparat cate ceva.Mi am luat un ulei de corp si un unt de corp.Inca nu stiu cat de multumita va fii pielea mea,insa stiu ca nasul meu este foarte multumit...au o aroma,originala.Gama pe baza de bere,mi sa parut extrem de interesanta,si urmeaza sa ncerc samponul.Eu stiu de la bunica,ca berea se folosete pentru luciu si intarirea firului de par.De fapt complexul de B,NU POATE DECAT SA NE FIE DE FOLOS!