Leoaicele DC *(43)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Am fost la dr.Azi am umblat toata ziua dupa una,alta,acum ma chinui sa-i dau legumele si nu-i e foame!Asa ca-l mai las 10 min si o iau de la capat,ca am stat pe 3 lingurite de am albit!Si m-au trecut toate caldurile cu lingura la gurita lui si el nimic..Se juca cu picioarele,vorbea,asa ca-s cu picatele acum..Si astept sa le pape sa putem pleca pana la banca sa-mi iau extrasul de cont,sa le duc dobitocilor de la dir de munca sa-mi trimita indemnizatia pe card.Pt ca e musai sa ai card personal si propriu,dk ai si e si altcineva trecut nu e bine dom;le..probabil se gandeau ca-mi fura barbatu' banii si fuge cu ei..ca doar pana acu din banii de la stat am trait.
Oricum o gramada de incurcaturi.Ah..si indemnizatiile sunt la posta de o sapt..numai a mea nu!Nush de ce..Io-s mai cu mot!Nu am cu cine-l lasa pe David ca tare m-as intoarce la munca..ca acolo macar stiu ca-n ziua x iau salariul!Aici,Dzeu cu mila!
mda,mai revin sa va povestesc ce-am facut ieri la dr,dar acum ma duc sa vad dk mananca Majestatea Sa..fii-miu.
POZE CU NOI de David Christian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Ledi, si daca-l lasi sa-si bage mainile prin mancare, nu o face ?
Giulia era innebunita sa-si spele mainile in iaut cu painica Ii placea foarte mult textura
Mult succes cu banca si indemnizatia, cred si eu ca nu e greu, e foarte greu asa
Copilutza, moama ce patanie cu cumnata Ca la noi, la nimenea
Io am alergie la ambrozie alias nectarl zeilor, planta care infloreste in august
Asa ca sunt terminata
Annie
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Leditia spune:
N-am mai ajuns la banca..O ora m-am chinuit cu fii-miu.Nush ce a patit azi,ca pana acum a mancat.
In fine,am fost ieri la dr.Nu mai are nimic in gat,nu se mai aude nimic in stetoscop,dar nu asimileaza.Mananca..ma rog,manca bine pana azi,cand i-am dat sanzyme si totusi nu asimileaza.El la 8 luni are 6910gr.Mi se pare extrem de putin.Ok,mi-a scazut de la 7100(avea 7300 cu o salopetica subtire de in,in 14 iulie,zic eu 7100),apoi peste 2 sapt a ajuns la 7160,apoi mi-a scazut la 6880,la 6700..si a ajuns la 6500-6600,dupa cantarul meu.(il cantaresc cu mine,apoi singura si fac diferenta..e ok,ca am vazut k nu e mare diferenta intre ce-mi da mie si ce da la cabinetul dritei)Si totusi 6910 la 8 luni e sub limita limitei zau.Pe bune,daca nu m-am saturat.I-am facut si analize sa vad daca o avea paraziti si n-are.Nush ce sa-i mai fac si nu inteleg de ce ia asa prost in greutate.El la 5 luni avea 6800..si de la 5 luni la 7 si ceva a luat 360gr in greutate,ceea ce mi se pare extrem de putin.Si zau daca inteleg.Am deschis si la parinti un subiect,pt ca nu stiu ce sa-i fac.E slab!Ok,nu vreau un copil gras sau obez,dar sa fie acolo macar in limitele normale.In rest e ok,acum avem problema greutatii.Ca deh,nu aveam destule pe cap.
gata,ca fii-miu n-are stare..si nici chef de somn.
pup.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
Ledi, nu te ingrijora , copiii au perioade cand asimileaza mai mult si cand asimileaza mai putin, daca este energicv e normal sa i-a mai putin in greutate, e si cald...poate ii ies dintisorii si nu are kef de papa...
Ema are varsat! e ca o dalmatiana cu mixtura mentolata, e maraita ca o mananca blandele si va sta in casa toata saptamana.
ce sa mai zic?
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Mari, sa treaca repede si fara urme
Mai povesteste-ne de Ema, de progrese, despre voi
Ledi, zi-ne si cati cm a crescut David, pt ca Giulia avea momente in care la cantar nu aparea nimic in +, insa la cm da !!!
Eu sunt zombi, am avut o noapte mai alba, sper ca la servici sa fim si azi mari chiulitori, eu si sefu` sa vin sa dorm
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Leditia spune:
Neatza.
Daria,David acum 4 sapt,avea 70 cm,insa masurat de o alta drita.La vaccin pe 14 iulie stiu ca avea 69,apoi peste vreo 10 zile asa,l-am dus la alta drita,ca a lui nu era disponibila.Si acolo ar fi iesit 70.Acum 2 zile,la drita lui,a iesit 69.Deci nici eu nu mai stiu.Insa e pe acolo.
Ieri de ex a mancat asa..300ml de lapte dim(7-9),din care 150 cu cereale(o masura jumate).Pe la 11 a mancat piure de fructe -o banana,o nectarina,putin lapte si o masura de cereale.Apoi a facut nani pana la 2.De la 2 la 3 m-am chinuit pe un castron de ciorbita,ma rog,piure de legume cu carne de vitel si iaurt.Pana la urma l-a mancat,dar a durat o ora!Ne mai jucam,iar ii dadeam sa pape si tot asa.Apoi a mai mancat niste laptic..La 18 i-am dat piure de cereale amestecat cu o piersica.Si apoi laptic pana s-a culcat.Per total 3 mese si 800ml de lapte.Si in general,de vreo 10-12 zile asa mananca.Si totusi nu se vede nimic.De ex,drita s-a speriat cand a auzit cat mananca..ca i-am explicat in ce castronele ii dau si le stie.(unele de la nestle,mai marisoare asa)Si nici ea nu-si explica cum de nu ia in greutate la cata mancare bag il el.Insa concluzia e ca nu e bine,e sub greutatea normala si nu e ok.Si trebuie sa fac ceva..dar nu stiu ce!I-am luat enzimele alea,sanzyme,i le-am dat.O sa i le dau 2 sapt sa vad daca sunt imbunatatiri.Are vreo importanta ca eu inca ii dau cereale fara gluten?Am zis sa le termin pe astea si apoi trec pe gluten,ca am si din alea in casa.
Mari,ma ingrijorez,ca am destule motive.Fii-miu parca arata de 6 luni,nu de 8.E prea slabut si vba aia nici macar la limita inferioara a limitei normale nu e.S-a inteles ce am vrut sa zic?
Ma duc sa-mi beau cafeaua,ca fii-miu s-a trezit,a mancat 200ml de lapte cu cereale si a facut nani.Asa ca am timp de o cafea.(se vede,nu?ca doar scriu pe forum)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna...
Eu sunt asa si asa...
1-happy pt ca:are la 4 luni si 19 zile 6300g;62cm f vesela ,activa,tine capul,muta jucaria dintr-o mana in alta,se intoarce de pe spate pe burta a inceput si invers dar ii e mai greu.Se misca tot patutzul pe spate si a inceput putin sa imipga si in picioare cand e pe burta(taras -adica)).Problema cu mancatul e din motiv ca nu o las singura sa-si indese linguritza in gatastfel tine 3 maini o linguritza si-i tare vesela si fericita
2-nervoasa/necajita/nelinistita pt ca m-a trimis cu ea la un pediatru(dr de fam e generalist)caci i se pare(nu a vazut-o nici 5 min-cu barfa noastra cu tot)ca nu tine capul(fata isi tine capul bine nu perfect),ca are stabism(nu-i fug ochii deloc)...in final mi-a spus sa-i faca si dr respectiva o evaluare daca tot il am pe Bodo asa.Dar ce are Bodo nu-i genetic nu se transmite genetic...iar fata in afara de mine a vazut-o ieri si nasa(care mi-ar fi spus sigur daca vedea ceva)...asta asa ca sa ma enervez si necajesc...aiurea
Ledi apoi nu stiu ce sa mai zic
Mari sa treaca repede bubitzele fetei
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
neata si de la noi
noi suntem ok
Vreau sa intru si eu in clubul cu 2009 cel mai nashpa an, si sa se termine mai repede
va pupam, o zi faina!
Leditia spune:
Dodo,nu te mai necajii.Stii ca pe la 5 luni ale lui David,am mers la dr si el era in perioada cand isi descoperise picioarele si tot statea cu capul in jos sa se uite spre ele.Si drita imi zicea ca nu e bine,ca nush ce.Eh,fii-miu isi tinea capul f bine,doar se intorcea de la 4 luni si pe burta fiind isi ridica si tinea capul f bine.Si ma luase atunci si hipotonie axiala,bla bla..si eu eram crispata si va bateam la cap cu problemele mele.Sunt convinsa ca fata e ok.Iar de strabism,eu stiam ca cei 3 S la bebelusi sunt ok.(stranut,strabism,sughit)Acum,tu o vezi mai mult,o stii si cred ca e mai ok parerea ta.Acum 2 zile fii-miu n-a vrut sa-i arate dritei ca sta in fund de ex.Ca acum aproape o luna statea,insa cam aplecat asa.Si acum sta bine,doar ca nu-i place lui in fund,el dk se pune in fund sta 1-2 secunde si apoi se apleaca in fata sa se puna in 4 labute si s-o ia la pas.Acum la drita,se agata de ea sa se ridice in picioare sau se punea pe burta sa mearga in 4 labute in patul ala.I-am explicat ca sta bine,dar k nu are el chef si placere sa stea in fund degeaba.El e fff activ,nu sta degeaba asa.
In plus,nu mai face comparatie cu Dodo,ca ce are el nu e genetic,din ce am citit eu,deci nu-ti mai face griji in plus si nu mai cauta probleme acolo unde nu sunt.
Annie,ce-ai patit?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Neatza
Mari-sanatate Emmei-trece in 2 sapt. garantat!
Ledi -ai un pusti taaare dragalas-in poze nu pare cum zici tu dar mama stie mai bine decat noi privitoarele!
Ohhh ce bine ar fi fost daca papam si io asa cand eram mica ( asa cum papa David acum) eu nici scolera nu papam atat...
Acum...daca zici ca nu ii dai nici cereale cu gluten( ca aceasta mai era o cauza-intoleranta la gluten)atunci nush.Cu siguranta o cauza exista...probabil o alta intoleranta alimentara.Caca cum face si de cate ori?Scuze de ? indiscreta dar la copilasi se admite...
Copilutz-offf- a mai trecut buba???
Ma inscriu si eu in clubul celor la care nu le traiesc floricelele.Acum tot am cateva 5 la nr. ( o gerbera doar cu frunze ca flori nu a avut decat la inceput, o craciunita-toate mi-au murit -asteia vad ca-i merge bine, un bambus pe care cam uit sa-l ud..., o violeta superba care e mai mereu inflorita manca-o-ar mamica pe ea si o floare de nu-i stiu numele. Am mai avut dar mi-au murit!
Adi- imi pare rau pt. pisic!
DAria- f.f.f. frumoasa sela ta...eu nu vad defectul..si daca ar fi...este un sufletel care cere si el sa fie iubit...si slava domnului ca da si el iubire la schimb.
Katty,Adi-sunteti gata sa incepeti scoala???
Lilia-eu m-am conformat si am lasat cate ceva in contul comun. Thanks pt. comentariile la poze!Ce am uitat sa-ti zic...doamne ce colectv de colegi tineri. Numa unul si unul.
Zuzi- cam scumpa intr-adevar iesirea mamei tale. Si pana la urma vine la tine?O sa vezi ca o sa iasa si soarele dintre norisori...
Gabi- cum mai stai cu durerea de dinti??
Ioanaaaaa????
Annie- ce mai zici tu? Ce mai face Clau?
Cata???
Gabi- nu te mai chinui cu intrebarile.Fata e bine.Pup
Eu de fapt noi merem azi sa depunem dosarul... tine-ti-ne pumnisorii stransi sa fie totul in regula.Ne-am miscat repede...desi am intampinat piedici cam peste tot ca asa ne sade noua bine...am rezolvat tot- tot.
In 60 de zile iese atestatul...